Šta je novo?

HTC 10

Pa da se zna da je htc uredjaj u pitanju a ne goophone od 89$ sa ali-a.

Ima i toga.. :)
Ali ono ,reaklama za dz a i to je totalno njihov fazon :)

Smorili su svi sa kopijom ip6/6+ dizajnom. Svi su istog oblika sa prednje strane

Smorili su sa kopijom ip6 dizajna? Koliko neinformisan moras bit da kazes ovo... Jedini ko je mogao da kopira je upravo iphone, koji se sa kockastog oblika prebacio na obli, takodje i fuge koje su prisutne od M7 telefona koji je izasao pola godine poslije ip5. Na koju foru su oni 'smorili' jedini koji ima smeka na iphone je a9 i opet je to htc-ov prvobitni dizajn sa malo izmjena, dok vec ovaj m10 nema nikakve ama bas nikakve veze sa iphoneom.

Ali zato HTC 10 ima veze sa A9. Bukvalno je preradjen malo napred dizajn, a ledja su skoro tipicna za HTC.

Danas sam se cuo sa drugaricom koja je sa Taiwana i radi u crntrali Htc. Rekao sam joj da sam razocaran izgledom predstojeceg modela i da
nije to to sto sam ocekivao. Rekla je da budem strpljiv i da cu biti prijatno iznenadjen kada ga budem video i isprobao sta god joj to znacilo... Inace pokusao sam da saznam nesto vise iz prve ruke i nije bilo sanse da kaze. Ne smeju nista da pricaju u vezi modela koji jos nisu predstavljeni javnosti.

Danas sam se cuo sa drugaricom koja je sa Taiwana i radi u crntrali Htc. Rekao sam joj da sam razocaran izgledom predstojeceg modela i da
nije to to sto sam ocekivao. Rekla je da budem strpljiv i da cu biti prijatno iznenadjen kada ga budem video i isprobao sta god joj to znacilo... Inace pokusao sam da saznam nesto vise iz prve ruke i nije bilo sanse da kaze. Ne smeju nista da pricaju u vezi modela koji jos nisu predstavljeni javnosti.
Test jedinice su iste kao na 'leak'-ovanim slikama od @upleaks-a. Ja 99% ne uzimam m10 jer mi je 5-5.2" mali ekran, hteo bih da probam 5.5-5.7".

Bez 9 inča nema telefona [emoji85]

CdJDNtuW0AEYPrW.jpg:large

Bice to dobar telefon.
Samo da stave odlican ips ili amoled i to je to. Mada u kakvom su minusu moguca je i tianma..

Ne deluje sa 5.15 veliko, iznenadjen sam. Očekivao sam najmanje 5.5. I oni imaju ovu tipku napred kao samsung. :D. Vetovatno je za otisak prsta.

Morali su da uvedu promene u svoj vec dosadan izgled pa makar i na losije, nagon za prezivljavanjem je jedan od najjacih ;).

A mogli su isto da usavrse svoj uzgled, izbace one trake i stave FP pozadi.

Ali videcemo. Mislim da ce biti dobar telefon, sem tog dizajna i zvucnika, sa napokon "normalnom" kamerom.

Ne moze se drugacije opisati nego da je ruzan.. Ovi coskovi ce da se gule kao ludi,nadam se da je htc znak ipak iznad senzora za otisak.[emoji23]
Sa ove slike se ne moze izvaliti da li je amoled ekran

1463184338d7ec788a7df76b8ad8653b.jpg

b726e5ff7e24d85ecb4fdda75910158a.jpg

Strasno izgleda, bas strasno

Those buttons, još uvek se fura flip clock[emoji23]

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ali meni se svidja. Najj mi je kombinacija naprijed crn a pozadi siv. Ali opet dzabe sve kad 820 guta bateriju. Kad se na trzistu malo vise pojave s7 i G5 najj ce kupovina biti 6p, bice da se bira za 400-450e.

Gledam, gledam i ovi dugmici sto svetle mi se cine kao da nisu podjednako udaljeni od centralnog. Ili mi se cini ili je do slike ili je stvarno tako...

I bice verovatno logo iznad FP-a. Promasen dizajn, zaboravljeni zvucnici...

Jezive stvari.. Ja i dalje mislim da ovo nije htc 10 :) htc je vesto znao u proslosti da gazi debelog evleaksa .. Mada ovo je stvarno previse leakova ako se realno pogleda,plus vuce na a9 tako da ***.. :(

Spominju na xda, 5.15" 2K Sharp IGZO display, Amoled.

Navodno postoji i verzija htc 10 sa s652 u sebi.. Verovatno lg g5 fora

Edit
Navodno i ip6# i 3500mah. Nerealno deluje trac

Poslednja izmena:
3500mAh?! I meni je nerealno.

3500mAh?!
Nesto ne verujem u to, al' ako ubace stvarno - svaka cast.

Pa oni stvarni moraju da budu čuknuti ako do sad nisu izvalili da im dosadašnji pristup jednostavno ne ide u tržišnoj utakmici... Nisu oni Apple pa da daju poboljšanja na kašičicu, moraju da urade nešto kao lg sa G2 da se trgnu, ono je bila zver u to vreme a po ok ceni. Opet poređenje ali nisu oni ni Samsung pa da mogu da izvode S6 fore, popravićemo ovo a zeznućemo ono, pa ćemo to popraviti sledeće godine... Za htc je svaka sledeća godina [emoji780] [emoji102]

Nazad
Vrh Dno