Mnogo se znoji dupe u ovoj veštačkoj koži, prošla stolica nije imala toliko izražen problem iako je sličan materijal... Jel imate neku ideju kako bi moglo da se ublaži, možda nešto da se stavi od materijala kao podloga, da malo boolja može da diše?![]()
Evo jedna klasicna nasa prica. Porucio u Antaresu pre 2 i po nedelje neku radnu stolicu za 30k. Rekli, 10 radnih dana isporuka. 10. dan istekao prosle srede i nisu se javili. U cetvrtak ih pozovem; samo da pozovu proizvodnju i javice mi se. Zovem ih 3 sata kasnije, jer se nisu javili, bice stolica mozda sutra. Sutra mi se ne javljaju i posle jos jednog poziva svecano mi obecaju da ce doci stolica u ponedeljak u 14h. Juce u 14h ni stolice ni poziva. Vise ih necu zvati a preporucujem i ostalima da Antares u sirokom luku zaobilaze.
Da ne sirim dalju raspravu o WD40, pogledajte bilo koji mehanicarski portal, pa procenite sami. Evo i random link sa testom. Naravno da ce negde i WD40 "zavrsiti posao", ali to nije poenta.
Upravo naručio Luxy Overtime. Trebalo bi iz fabrike da krene u sredu (Italija) model koji imaju na stanju (crna alu osnova plastificirana, sedište štof, mrežni naslon, 3d rukonasloni, lumbalna podrška podesiva).
Rok isporuke sledeća sreda. Cena sa popustom od 25% izadje 280EUR. Konačni utisci kad stigne i bude montirana.
A gde moze da se nabavi ovo sa kuglicama nisam uspevao da nadjem.Pocetak marta a vec problemi, onda mozes da zamislis kako ce biti u periodu april-oktobar. Vec sam pisao ali meni peskiri, ni frotiri, ni one sundjeraste presvlake za stolice nisu ni malo pomogli, jedino kol'ko tol'ko efikasno sredstvo ali ne toliko prijatno su oni masazeri za sedista, izmedju drvenih kuglica postoji cirkulacija vazduha pa i nije toliko toplo dok kad d*pe sedne diretno na onu kozu nema ama bas nikakve ventilacije i onda nastaju problemi i neprijatnost.
Pogledajte prilog 194563
Zbog toga i dalje tvrdim da je mreza kao materijal za sedalni i ledjni deo nesto najbolje sto postoji zato sto se tada temperatura tela izjednacava sa temperaturom okoline, jedva cekam da vidim kako ce mi biti u Aeronu kada dodje leto.
Pa lepo ostalo je na limu i kad sam prao i brisao kola to đubre se non stop razmazuje, a ne možeš ga skinuti jer ne možeš prići. Srećom da je beli auto pa se ne vidi toliko.Kako si uspeo da usvinjis toliko? Ne bi trebalo samo nemoj previse da prskas, kao i sa bilo cim. Jeste providan.
A gde moze da se nabavi ovo sa kuglicama nisam uspevao da nadjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari