Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sad vidim da su u Vipu produžili da daju VR do 8.marta, izgleda da im ostalo još zaliha :)

Ja baš razmišljam zlatni da uzmem. Doduše ovako za keš ne na ugovor.

U subotu mi u Vipu rekose da je danas ili sutra promocija S7 telefona u Vip radnjama tako da ce moci uzivo da se pogledaju i probaju.

Kao nekom ko dolazi iz tabora gde se sd kartice ne koriste, može li preporuka za neku od 64gb koja može kod nas da se nabavi (radnje ili mađari)?

u mts-u čak ni ne znaju kad će da im počne prodaja

Sve zavisi kog pitas ima nezainteresovanih, koje boli tuki a i onih koji znaju meni u mtsu rekli 11.

Ja imam sandisk sporiju karticu, ta je još bolja ...
Imam taj meenova adapter i vredi svaku paru (12$ je bio)...
Fleš, OTG za telefon koji nemaju microSD mogućnost, a minimalne dimenzije :)

Poslednja izmena:
Kako kada ga ameri vec uveliko imaju u posedu.. ? :)

Pa dobro ,ali ih ima.. Cim je onaj crnja flossy nabavio 2 primerka znaci da mogu da se nabave manje vise lagano jer on sve mobove kupuje iz svog dzepa,to jest ne dobija nista od proizvodjaca za dz

To da prodaja kreće 11.03, to svi znamo. Ali ona priče od 3 dana pre početka prodaje bi bila da se telefon koji je rezervisan dobija sutra. E pa u mts-u nije tako. Oni ama baš ništa ne znaju, berem one devojčice iz KS.

Pa dobro ,ali ih ima.. Cim je onaj crnja flossy nabavio 2 primerka znaci da mogu da se nabave manje vise lagano jer on sve mobove kupuje iz svog dzepa,to jest ne dobija nista od proizvodjaca za dz
Pa to ti kazem to su online pre orderi. U prodavnicama pre 11og nista.
Meni stize prekosutra, upravo su ga poslali [emoji16]
5689ffcbba391a3a4e7dedc9ce8e87f8.jpg

Poslednja izmena:
Ko je preorder-ovao trebao bi telefon da dobije sutra, uz GearVR.

Iz mts-a stize sutra i to najverovatnije u prepodnevnim casovima ako nekog zanima...

Meni su jutros rekli it mts KS-a, a preorderovao samu četvrtak, da ne znaju kad će krenuti prodaja, a da će me u međuvremenu neko zvati radi potvrde. Kako me do sad niko nije zvao, dabiću ga malo sutra sutra :-D

Ja sam ga porucio 22.februara, zvali me da uplatim jednu ratu avansno i potvrdili da dobijam gear vr sa njim 8.marta...

Po prvim pisanjima na xda i po onome sto vidim na mi5 izgleda da je ipak dobro sto je exynos s7 za nase trziste.. :) Vec se polako javljaju price na xda da s820 guta bateriju i da exynos drzi mnogo bolje.. Zanimljivo ce biti ispratiti tu pricu :)

https://www.reddit.com/r/GalaxyS7/comments/492sn4/psa_only_the_snapdragon_version_has_the_android/

been following the xda battery thread over the past few days, and it's 100% confirmed that only the Snapdragon version shows very high 'Android System' usage.

Also of note is the exynos often shows a higher 'Cellular standby' usage when compared to the snapdragon (however not a significant percentage, OPs screenshot is a good example)

That being said, there isnt necessarily any link between this and actual poor battery life. As far as I can tell the snapdragon reports battery differently for some reason (maybe grouping a bunch of things under android system idk).

Buuuuuut, in addition to that, as far as I can tell from the xda forums, exynos users seem to generally have more impressive battery life. The sample size is really small though and its wayyy to early for me to infer that.

Exynos. 6h i 30min sot

[youtube]vKx1VmuOl_c[/youtube]

Poslednja izmena:
Kolega nas iz komsiluka ustupio low light fotke sa S7 edge

Vrh Dno