Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Asus R9 380 OC baca 20 :)

Znaci onda mora i r9 380x bar 20 da baca.

aj posto je tema preobilna i ne moze sve da se isprati da imamo na jednom mestu sve, kako imam vreme dodavacu
http://defrost.eu.pn

Poslednja izmena:
Jel moguce da je 7950 bolja za kopanje i od 280x i od 380x?

Ova od burazera baca 21Mh/s na 1040 MHz.

Meni 3x280x bacaju 65-66 mh/s,a tako i drugi.. na 1033 MHz/ 1500 MHz

Ovo kad sam dodao podiglo mi mh/s za 5-10%
--cl-global-work 16384 --cl-local-work 128

Poslednja izmena:
Jel moguce da je 7950 bolja za kopanje i od 280x i od 380x?

Ova od burazera baca 21Mh/s na 1040 MHz.

Od 380x je bolja sigurno a od 280x na istim taktovima nije, jedino da je na 7950 neka super hynix memorija ja jako niskim latencijama a na 280x neka najgora elpida al opet verujem da je 280x bar malo brži....

Kazem bolja za kopanje u smislu da manje kosta, manje trosi a razlika u mh/s jedva primetna.

Nema bolje performanse, mozda sam se ja lose izrazio.

Steta sto ih vise nema i sto 7950/7970 nema dostojnu zamenu za rudarenje. Ovo sve ostalo 10% bolje i 70% skuplje.

Pa i nije jeftinija, nudili mi polovnu 7950 za 18k din :)

ovo je samo pokrenut proxy, grafe ne kopaju? koliko ti je zauzece grafika?

Meni 3x280x bacaju 65-66 mh/s,a tako i drugi.. na 1033 MHz/ 1500 MHz

Ovo kad sam dodao podiglo mi mh/s za 5-10%
--cl-global-work 16384 --cl-local-work 128

Imam na jednom rigu 3x R9 280X(cekam 4 kartu) i tacno ovoliko baca 65-66 ili 21-22 po karti, kopam preko proxy na cointronu i fantasticno je danas predhodna 2 dana sam se morio prelazio po polovima, i onda sam se vratio na cointron pobrisao dagove ukljucio proxy i napokon daje koliko sam gore pomenuo to je za 280X prosjek malo koja ide preko 22Mh/s nekad je moglo i vise sada tesko preko 22.

Zeljno me interesuje koji su R9 380 modeli najbolji ima li veze 2Gb ili 4Gb modeli, mogao bi MSI gaming R9 380 2Gb po pristojnoj cjeni da nabavim, ali ne znam jel se moze njoj napon spustat, ne znam ustvari nista o R9 380 ni R9 380X kartama. Ko god ima nek podjeli bilo kakva iskustva.

Šta je vama ljudi dal je moguće da ima toliko starih minera koji imaju problema da pokrenu mining eth-a........

ako se udaljis malo od svega ovoga onda je problem, zaboravi se

Šta je vama ljudi dal je moguće da ima toliko starih minera koji imaju problema da pokrenu mining eth-a........

Ih. Posle dve godine ne secam se bukvalno niceg vise. Posebno sto sam i tad koristio guiminer (i njegovo ime sam zaboravio,sad sam izguglao) :)

evo ga glupi ctronopet stuca...

Jesam kukao na suprnovu da kraduckaju, ali u zadnja 2 dana radi odlicno.

Jedino sto DAG mora da se brise sto je cesce moguce.

Nakon borbe i saltanje po polovima ovo je istina treba brisati dagove cim primjetite da ne radi dobro. Ovo sam primjetio nakon intezivnog pokusaja da utvrdim do cega je, brisanje dagova sve rjesava.

ako na jednom poolu radi a na drugom ne onda ne moze biti do daga vec do poola...

Kolko sam skontao,možda gresim nisam se udubljivao,ali desetak kartica dnevno mogu da nadju blok. Zašto uopšte kopate na pulovima ako vam kao sto kazete kradu 20% ili glave po pola dana. Sećam se u doba ltc da sam solo otvarao po 2 bloka dnevno a jedini pool koji je radio stabilno i nije krao je bio litecoinpool.org koji nije primao nove usere. Koliko vidim sad je ista situacija. Onaj Kolubara daje 2-5k dolara mesečno zato sto ne kopa solo. Znaci svaki mesec mu ode porodicno letovanje

Kad mi 10 kartica moglo da nadje blok to bi bilo divno, mozdanadju i 2 dnevno ali verovatno nece naci ni za 10 dana jedan blok...

Vrh Dno