Šta je novo?

LG Nexus 5X

A onaj tamo u s6 temi postavio system zauzima 2GB, kesirano 200 mega i free 400 MB

sysninja ajde proveri onaj sum tj.statiku u zvucnicima pri oglasavanju notifikacija

Poslednja izmena:
Pa šta znam, tu je negde... Ja sam zapamtio da mi je za pola sata napunio 4-49% jednom.

Izlazi AOKP za nase drage nexuse, jos nije pokrenuta tema u original development na xda ali već ima da se nadju nightlies ☺️

U čemu je fora sa tim original development delom? Za 5x ima samo 5-6 tema, sve su prebacili u development

Gase og development svuda. Zbog cestih nesuglasica medju developerima

Koliko su bolje boje kada se stavi sRGB u developer options. Bude lepo, prirodno, a ne prezasićeno.

Sta znam onako, mislim da generalno nisu dobro pogodili boje ni u jednom modu. Rgb je previse ispran a kad ga iakljucis boje su cudno prezasicene, za nijansu da su pojacali boje u rgb bilo bi savrseno.

Mozes sa custom kernelom u EX Manageru da promenis boje :) ... ElementalX kernel itd

Može i sa kernel adiutorom... Nisu boje isprane, boje su onakve kakve treba da budu.

78697.png

Baš tako, nego su ljudi navikli na nerealne boje.

S6 Edge je odmah iznad 6P(sRGB).

ali u basic modu. bia je cepao onaj adaptive shit :D

Jel ima tako neato na nexus 6? Tamo su boje katastrofa, kao mastilo, koliko su zasicene

mislim da nema, od ove godine pričaju o toj opciji. nexus 6 ubedljivo vlada onom tabelom gore :D
možda neki custom kernel pa color control app (ili KA).
ili ako ga podržava francov nexus display control (ili kako se već zove), pa tu neki profil

inače šta još kaže anand

The Nexus 6P’s can be said to rank well among the Note 4 or Note 5 in terms of image quality, and it seems the 6P’s lamination actually provides slightly better viewing angles than what’s found on Samsung’s devices.

Poslednja izmena:
Pa cekaj, znaci ispada da 6P uz sRGB mod i otkljucano osvetljenje preko 500 nitsa (kernel ili neki fix valja) uopste nema losiji amoled od Note 5 npr? Ako je tako to je onda sjajno.

ne znam to za osvetljenje, anand kaže da nije mogao da dobije boost koji samsung ima na automatici pa je izmerio 350 nits. a sećam se da si ti kačio link u kom je pisalo da i na 6p to može da se postigne.

evo link sa svim merenjima koje su odradili
http://www.anandtech.com/show/9820/the-google-nexus-6p-review/5

jedino troši nekih 15% više od note 5 (a manje od note 4)

Moze sa kernelom da ode na 500.. Kacio sam 2 klipa pre 2,3 nedelje

Poslednja izmena:
par noćnih sličica, bez i sa HDR+

Sasvim normalno za zapad da imaju te povremene popuste.

Ima 5.6.4 verzija probajte nju

Edit: ne nije ni na njoj popravljeno

Prilozi

• uploadfromtaptalk1456615540508.jpg
    uploadfromtaptalk1456615540508.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 167
@Vojkan

Ne razumem da neko komentariše da je kamera na 5x loša... Pa ja ovakve sa mojim znanjem ne mogu da napravim ni sa Canon SX130...

Ma kamera ne fantastična. Ja ignorišem tekstove gde se žale na kameru.

Vrh Dno