![]()
Ja sam ga uzeo drugarici, jer je na njenom Umi Rome stvarno slab. Za 5$ kolko kosta, bolje ne moze da se ocekuje. Zvuk je duplo jaci nego na mom Samsung Note3. Pustio sam ga u sobi, dok sam u kuhinji spremao klopu i cuje se dovoljno dobro. Naravno, ima i skupljih, a ovaj je najjeftiniji sto sam nasao. Ima ga u svim duginim bojama
Ima vakumsko postolje i vodootporan je (nisam jos testirao) pa moze da se zakaci na plocice u kupatilu, tako da mozete da slusate muziku dok se tusiratePrima signal na udaljenosti do 10m.
@viktorx
A jel taj broj posiljke radi na nekom sajtu? meni to lici na fake tracking...
Imas posebnu temu za sd, nema carine ni pdv do 50e, ali je poštarine od 13 do 17e... Isplati se samo zavisi zašta... Ja sam uhvatio kad su imali akciju besplatnog slanja i uzeo dva paketa...jel narucivao neko sa http://www.sportsdirect.com/
i ako jeste kako se ponasa nasa carina sa stvarima od do 50e?
Jel se isplati uzimati odatle uopshte ?
Jel se vrsi carinjenje nedeljom? Ili posiljke koje su stigle u subotu u postu carinjenja cekaju ponedeljak da se ocarine?
Xiaomi Redmi Note 3 - 16gb zlatni, carina izasla 3200
Shure se215 - manje od 1000 dinara izasla carina
Iznenadjen sam jer sam platio dosta manje nego sto sam ocekivao, ali svakako ce sledeca posiljka koja ne bude sitnica neka da ide za CG
p.s. 11 Feb stiglo kod nas, 19 Feb uruceno... Koliko vidim to se ne vodi kao neko strasno cekanje, ali meni je bilo mnogo![]()
Nije uopste puno za telefon, reci samo koliko su te slusalice kostale i sa kog sajta si narucio?
Ovo je bruka i sramota sta se radi u nasoj drzavi.
Porucio sam preko aliexpress-a sesir, koji kosta 2,5e cisto da vidim kako funkcionise jer planiram jos neke stvari da porucim. Sesir je danas stigao i nasi "eksperti" su procenili njegovu vrednost 10 USD i naplatili mi PDV i verovatno otpakivanje posiljke 365 dinara. Skuplje nego sto sam platio sesir.
Carina ne radi nedeljom, do skoro nisu radili ni subotom ali su poceli pre par meseci kad su bile velike guzve sa paketimaCarini se i nedeljom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari