Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je fora sa statusom:
17/02/2016 09:37 - 34000 Kragujevac, Uruèenje, Naredna dostava
17/02/2016 10:37 - The delivery of the item was unsuccessful, SERBIA

Poštar nije zvonio niti ostavio izveštaj... A trebao je danas da donese 2 paketa jedan za plaćanje jedan ne...

to je standarno obavestenje kad nemaju vremena za urucenje, u NS se desi tako i po 3-4 dana da se kiseli

pa u NS se desi da je posta prebukirana, postar ima previse posiljki (auto mu bude prepun i nemoze stici sve da raznese za dan), ili sabirni centar koji je lose efikasan ne posalje u lokalnoj posti...

Stigla mi je informacija da je paket Pre advised. Sta to znaci?

Добијем данас заштитне фолије за телефон који сам продао у октобру. Погледам датум слања пошиљке - 11.08.2015
d336e6e0d486975ceebd6e9b188ac8b2.jpg

08.02.2016 18:56:00 DE-SAULHEIM Prijem
09.02.2016 15:44:00 DE-DENUEB Prispeće

Sta bi ovo trebalo da znaci? Ne menja se status vec 9 dana? Dok na DHL pise sledece

Feb 11, 2016
6:02
AM CET
Feucht, DE En Route

a pazi tek ovo...

Feb 6 (12 days ago)
dobijem na mail ovo:
"Anne Yang: Dear, Thank you for your purchase. Your order ********* was shipped out via Netherlands Registered Air Mail1 with the tracking No. *******. It is available to track it online via http://www.17track.net/en/. You will get them in 60 days. Attached was the picture of the shipping package.PA LINK SLIKE.... PLEASE DO NOT REPLY to this email, as the mailbox is not monitored. Best Regards, Customer Service Team"

ja i dalje nmg da vidim na 17track po track idu i pitam je shta se desava...ona meni ovo:

"Anne Yang: Need time,dear,about 5-7 days"

I shta ja sad da radim ?

pa cekas, dosadni ste sa ovim kad ce se pojavit tracking, uobicajno je da se pojavi za 4-10 dana, kad su pranzici desava se i da kasni i po 14+ dana

Ja cu bogami sad da puknem jedan dispute preko paypala

Ja sve kapiram da kasne zbog nove godine(njihove) tako da imam još strpljenja. Ali ako mi ne budu ni na poruke odgovarali videću šta ću...

Za tracking treba cekat 15 dana, pre toga nema logike otvarat dispute, posto i aliexpress tek nakon 20 dana proverava, ako je tracking validan tada, dispute se ponistava

Za tracking treba cekat 15 dana, pre toga nema logike otvarat dispute, posto i aliexpress tek nakon 20 dana proverava, ako je tracking validan tada, dispute se ponistava

Znam zex, ali desavalo mi se da u roku od 15 dana do dushe sa geara ja proizvod vec konzumiram....msm stvarnoooo :)

Jel shipping bio free ili? Ja imam lepo iskustvo sa china air mail, shipping jeftin a tn radi posle par dana. Paket uvek dosao za manje od 30 dana.

Cek, link kaze china air mail i 45 dana, a tvoj post 60 dana i holandska posta.

Jel shipping bio free ili? Ja imam lepo iskustvo sa china air mail, shipping jeftin a tn radi posle par dana. Paket uvek dosao za manje od 30 dana.

Odlicno, ja reko' da opet pitam posto su mi poslate patike preko China Air mail, evo odgovora pre. :D Znaci ne moram da brinem da ce nesto zeznuti, a i relativno brzo stize.

Добијем данас заштитне фолије за телефон који сам продао у октобру. Погледам датум слања пошиљке - 11.08.2015

Stvarno kao da putuje na mazgi...
Eto često okrivimo prodavce, mada i jesu krivi kad koriste glupe i spore pošte, ali i meni danas stigla dva paketa, posle 3 meseca, kupljena 11.11, urađen dispute ranije i vraćene pare, nesto sitno... Naravno prespora malezijska posta...
Naravoucenije, retko prodavac za****, a posta kad tad ipak stigne... No svejedno, meni je krajnji rok 60 dana sve preko toga je njihov problem...

Juće ujutru pogledam TrackChecker i vidim da mi je paket stigao u poštu. Svratim do pošte,na putu do posla, da podignem paket, međutim pošta kasni još nije stigla. Lik na šalteru mi kaze, doneće ti poštar paket, ne brini. Vratim se kući sa posla od paketa ništa. Pogledam status na poštinom sajtu i lepo piše - uručeno 18.02.2016 13:01h - i moje ime i prezime. Danas opet ujutru svratim do pošte, nađem svog poštara tražim mu paket, a on zinuo, počeo da prebire po pošti, po torbi i na kraju kaže nemam pojma gde je. Čak me je vodio do svog privatnog automobila da vidi da mu nije "ispao" tamo . Na kraju je konstatovao da je ili dao greškom nekom drugom ili su mu možda čak i ukrali paket na pijaci obzirom da tamo deli poštu. Blagi užas. Uglavnom obećao je da će naći paket već danas :(
Sad mi se budi crv sumnje, gde mi je par paketa koji debelo kasne a za koje nemam broj za praćenje.
Razmišljam šta dalje da preduzme ako ga ne nađe tj kome da se obratim.

Sta se desava sa ovom porudzbinom? Proslo je 25 dana od kad je stigla u Srbiju uploadfromtaptalk1455889582360.jpg

Poslednja izmena:
Ja koliko znam yanwen je fake tracking i ko zna gde je isti...
@furio da mazne paket sa trackingom mora bas da bude glup, on isti ima u prijemu i tu mora imat potpis za urucenje istog, ove bez trackinga to vec da...
Jel si siguran? Narucivao sam par stvari ranije i uglavnom je bilo kako je pisalo bas sam mislio za njega da je okej

@zeljko
Ma ne znam šta da mislim. Tom istom poštaru je letos NN lice, bez svedoka, ukralo torbu sa penzijama, koliko se sećam i nikom ništa, pojeo vuk magarca.
Sačekaću ponedeljak pa zovem centralnu poštu da prijavim, ako se ništa ne desi do tad.

Poslednja izmena:
@furio moguce je sve, proveri da li postar ima zaledjinu u posti i da li je imao vise prituzbi pa tek onda reaguj... postari koji maznjavaju ako nemaju zaledjinu brzo lete iz poste, a ovi sa ledjima te niko ne izbaci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno