Loooool cek jel to sad neki savet?Dejane vec duze vreme se zalis na te probleme koje nisi imao ranije.Jel te ne izludjuje to?
Stavi win 8.1 na drugu particiju ako je po tebi 7-mica spora, i radi u njemu svakodnevne stvari, a tu 10-ku ostavi za testiranje.
Cekaj sta hoces da zbranis za tu 280x?jel moguce da zabranim apdejt drajvera za graficku, ali da ostalo apdejtuje normalno?
Cekaj sta hoces da zbranis za tu 280x?
Koliko je meni poznato ne napada vise drajvere za graficku...
Jedino ako drzis neke od pre 2 godine?
Zasto koristis overdrive? imas AB i Asus OC...koristim drajver pre crimsona,jer na novom ne mogu da podesim overdrive kako mi odgovara.
znam da sam pre jedno mesec dana morao da zabranim ceo update da on ne bi odmah krenuo da apdejtuje amd drajvere
Zasto koristis overdrive? imas AB i Asus OC...
Instaliraj zadnje i ne pokreci vise overdrive...videces da nema vise problema.
U AB napravis profil kakav hoces, stavis da ti kod podizanja sistema bude na zeljenom kloku.
Drugi profil za igre i resen problem.
Loooool cek jel to sad neki savet?
Hocu da nadjem resenje na w10 a ne da menjam verziju wina...
Ugasi hibernaciju. Sličan problem na jednom laptopu.Sa time sam uspeo samo da smanjim lag duration, nisam uspeo da ga uklonim, i dalje se desi da zalaguje... Ponavljam na 8.1 i w7 to nisam no sanjao sto bi rekli :-D
Mada ne cudi me nista, stara je ploca, i nisam siguran da je preko WU nesto WIN skinuo za nju :-D
Jos jedna stvar je sleep mode, ode komp u sleep mode sve to ok, al kad treba da ga probudim nema sanse, kliknem escape i on upali ventove pokrene masinu ali nema slike, nikako da ozivi, i nema tada samo restart pomaze. Drajveri za grafu su instalirani po proceduri, ddu pa onda instalacija crimsona znaci nije do toga.
To je bolje varijanta - imam Asus r9 290 i u AB sam kreirao vent profil koji kod opterećenja grafike brže vrti ventilatore i umesto 82-83 dobijem oko 70 stepeni za gpu. Sve je šljakalo normalno dok nisam stavio crimson drajvere. Uglavnom, da ne dužim, neki je problem bio iz AB i crimsona, vent. su bili blokirani na 29%, dan dva je bilo tako dok nisam uključio igru i video 9x stepeni,... Držim i stari AB i catalyst drajvere, verovatno je to do sad popravljeno, ali mrzi me da menjam kad sve šljaka kako treba. Što se tiče abdejta za grafiku, imam win. update minitools zbog MRT koji držim hidden, ali nije nudio ništa od amd-a.sve je to isprobano i nista ne radi kako treba.... smrdljivi AB sam od sebe cesto zna da mi zakuca ventove na 100 posto...
Konacno...Insider Preview Builds & Windows 10 Education
If you’re a student or teacher running the Windows 10 Education edition – you can now go to Settings > Update & security > Advanced options and opt-in your PC to receive Insider Preview builds.
Nije bio zaludan kao sto je inaceZabusavs....citave 4 strane nema ovog upozorenja, smo rekli na svakoj drugoj?
Ima dosta ispravki i samo jedan problemčić:
https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-14267/
Biće uskoro, rekoše 1st quarter a to mu dođe do kraja Marta.A kada ce novi build biti dostupan i nama, obicnim smrtnicima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari