- Učlanjen(a)
- 22.06.2014
- Poena
- 70
A meni Blue Spark potpuno neupotrebljiv. Ja bi rekao da je Elemental za njega zakon. U svakom slučaju nisam bio zadovoljan ni sa jednim pa sam na Hells.
Sa hellsom pogotovo mislim da neces biti zadovoljan. Onaj njemac prcka mnogo. Ja ne volim te kernele gdje je mnogo prckano, kad krenu da cackaju oko thermal drivera, ko fol nekih optimizacija njihovih i sl. Ostavi stock dodaj dobre fore i ne pravi se pametan.A meni Blue Spark potpuno neupotrebljiv. Ja bi rekao da je Elemental za njega zakon. U svakom slučaju nisam bio zadovoljan ni sa jednim pa sam na Hells.
+ isto mislim. Ja glesovao custom samo radi smanjenja vibracije. Dodao komandu u su.d i vozdra. Cak nikakve aplikacije ne trebaju kao kernel aduitor i sl. Tri komande u skripti i to je to, vibracije, dt2w i ono sto nema veze sa custom kernelom, promjena imena net.hostname, ono kako te prikaze kao dhcp clienta kad se povezes na wifi. Volim nesto na taj nacin da je podeseno ono da se ne vidi, ispod haube. Ne mogu da koljem vola radi kile mesa. [emoji16]Hels je katastrofa, *** treba da budes doktor nauka da ga podesis da radi bar kao stock. Nema sta nije isprckano. Ja da mi ne treba podesavanje ekrana ne bi ni stavljao custom kernel, blu spark je sto se toga tice super. Jedan od retkih kernela gde ne moras da provedes tri dana podesavajuci ga, flesujes i vozis.
Hvala na odgovoru. Telefon je od pre 20ak dana izašao iz garancije@ducka, ako je u garanciji, potrudi se da ga sto pre odneses na servis. Ja sam imao slican slucaj. Prvo je duplo okidao power, samo sro je to bio LP, pa je gasio ekran. To je prestalo na neko vreme, a onda je postalo gore, da bi na kraju upao u "power loop", konstantno registrovao da je pritisnut power. To je poznat defekt na ovom modelu. Zamenili su plocu za par dana i sve uslo u garanciju.
Pa za 140e ne znam sta toliko vagas, ne dajes 1400e. Ne znam sta ti je jos alternativa za 140e.
Ma uzmi nexus ako je lepo ocuvan. Kamera je svakako bolja, baterija nije nesto ali ce ti gurati do uvece. Kud ces na meizu, tamo nema cackanja, jeste to noviji telefon ali ne mozes porediti sa nexusom.Da li ga vredi kupovati sada polovnog?Nasao sam polovan pod garancijom za 140 eura pa mislim da je o.k cena.Koliko mu realno drzi baterija jacom upotrebom,to me najvise plasi da ne moze od jutra do uvece da izgura uz net i mp3,i citam svasta za kameru pa ako neko ima neku fotku slikanu sa njim moze da mi posalje na PM.
Trebalo bi da je Nexus 5 u svemu bolji od M2 Note,treba sutra da pazarim pa mi je svaki odgovor za Nexus 5 dobrodosao.Izgleda Nexus 5 prelepo nema sta.
m2 note radi mnogo losije od nexusa, pored toga kada ga uzmes u ruku deluje jako suplje. Baterija mu je sigurno bolja nego nexusu. Ja sam drugu preporucio taj m2note po pisanju ljudi ovde na forumu, i nisam bas odusevljen. Iskreno nisu ni za poredjenje.
Jedino što mi Hangouts ide na živce koliko je spor
Jel menjao neko to i da li znate ko to radi i posto je? Hvala
A ti si prva osoba koja mi ne kaže da nije spor.To je do tebe, naprotiv, brza app poprilicno kao i svaka Google-ova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari