Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

The Samsung Galaxy S7 gets in the UK at a price of 699.99 euros and the Galaxy S7 Edge goes for 799.99 euros on hand. Both smartphones get into the Benelux Exynos SOC Samsung itself. This is evident from the information received illustrated played Tweakers.

With a price of 799.99 euros, the Galaxy S7 Edge will cost at launch less than the Galaxy S6 Edge last year. That unit had an introductory price of 849 euros.

Smanjili cenu za 50e ili povecali ? :)
Mada deluje da je ista.. Mozda je samo edge smanjen kao sto pise u tekstu.

http://tweakers.net/nieuws/108173/s...t-exynos-soc-gaan-700-en-800-euro-kosten.html

Poslednja izmena:
Kazu 21. februara krece preorder i ko naruci tada dobija gear vr kao poklon.

Pa prodaj vr i kupi bezicni punjac + ti jos para ostane ;)

Pa prodaj vr i kupi bezicni punjac + ti jos para ostane ;)

Ma jok, ja sam u Apple taboru, ovde sam samo zato što volim da postoji zdrava konkurencija.

Anyway, bilo bi lepo da se ostvari ovo oko lansiranja Samsung Paya u Evropi. Neverovatno mi je da Evropa koja je inače svetlosnim godinam ispred Amerike što se tiče upotreba safremenijih kartica i bezbedonosnih sistema, kaska. Kapiram da je do provizija problem.

8 za svaki slučaj, mislim evidentno nije problem u količini RAMa.

Poslednja izmena:
cena za obican s7 700e za edge 800e 32gb naravno

CbIUSlpWcAQsCWG.jpg:orig

Nije mi jasno kako ce da izgleda mob koji je zaobljen sa obe strane :) na tu ivicu ce neko na kraju i da se posece.. [emoji5]

Zna li se kakav zvuk će imati S7? Pre dva meseca se pričalo da će navodno imati revolucionararni audio procesor i primetno kvalutetniji mikrofon i zvučnike...

Zna li neko nesto konkretnije o tome?

Takođe, koja sve dodatna oprema će stizati uz ove telefone?

Zna li se kakav zvuk će imati S7? Pre dva meseca se pričalo da će navodno imati revolucionararni audio procesor i primetno kvalutetniji mikrofon i zvučnike...

Zna li neko nesto konkretnije o tome?

Takođe, koja sve dodatna oprema će stizati uz ove telefone?
Odlicno pitanje, mene zanima da li ce sigurno biti 12mpx kamera i koji senzor?

Kačio sam ja o senzoru pre par dana, udari search za moje postove u ovoj temi
Gledao sam, ako mislis na onaj klip, ali koliko je to sigurno, nešto mi čudno da ce da gurnu 12mpx sensor ma koliko dobar bio, jer se dobar deo trzista ne razume u sensore, i dosta je onih sto vise mpx to bolja kamera.

100% je 12mp. A marketing ce biti usmeren ka slikanju u low light uslovima tako da mnogi ni nece znati koliko mp ima kamera..

Ne kazem da je ovo lose ali meni i dalje previse lici na matori S3 sapun (samo od S6 sa boljim materijalima i izradom) i ovakav dizajn mi je nekako previse ''zenskast'', nema sanse da bih koristio ovaj fon bez nekog kvalitetnijeg, mocnijeg kucista, ako cemo iskreno bio bi mi bedak :)

Ergonomski ovo je verovatno pun pogodak zbog dimenzija i oblika ali kapiram da kliza iz ruke kao lud (tj kao S6 i ostali telefoni sa takvim materijalima).

Verovatno ce opet izbaciti Active verziju za koju sigurno znam da ce mi vise odgovarati u svakom smislu, pa i taj dizajn. Ali kao i do sada - bice USA only u pocetku pa dok stigne do Evrope + ludacke cene..

Poslednja izmena:
Pa dobro,mora da bude metro/polugej da bi se prodao.. Za prave muskarce je tu v10 [emoji23]

Steta sto su cene mobilnih otisle u nebesa pa ljudi kojima nije normalno da daju 700e za mob moraju da cekaju 7,8meseci i onda da pokusaju da ih kupe

Ali svaki put im je ovaj uzasni home button nakrivljen :d Jel moguce to, imam par galaksija na poslu, S4 i S5, ne znam jeste se ikad zagledali u to, uvek im vuce dugme dole desno malo, na ovoj slici na crnom se vidi isto, samo sto ide na levu stranu :D

Nista od stereo zvucnika :/

Bar ce SD da vrate...

Ljudi je l jos nekom ovaj s7 promasaj totalni ili sam ja jedini lud ovde ?
Zameniti s6 edge ili edge plus sa ovim sapunom, moze samo lud covek...
Ja imam samo jedno pitanje za malo iskusnije clanove.. vredi li menjati edge plus za ovaj horor ?

Ne. Ako je stvarno ovo novi S7 onda je stvarno veoma ruzan. Bar sam ocekivao da nece viti velikih ivica oko ekrana,tj da ce izbaciti ivice. Ne vidim sta je ovde novo, sve je slicno ili isto sa predhodnim verzijama... Kao da nemaju vise ideja kako napraviti telefon. Kinezi su za njih zakon!

Ah vidim ja da ce ovde biti zanimljivo 21og :)

Nemam pojma zaista, ja niti sam fan Apple telefona, niti Samsunga... nista od toga, telefone kupujem jer volim, volim da imam dobar telefon..
Gledam sada ovaj s7 edge telefon, njega bh uzeo samo zato jer sam bolestan da imam najnoviji uredjaj, ne vidim apsolutno nijednu promnu osim zakrivljenijih ledja... msm strasna promena.
Mala digresija.. juce mi je pao telefon sa jedno metar ipo direktno na ekran (zastita Clear view futrola), sva sreca pa sam stavio kaljeno staklo 3 dana pre toga, staklo je puklo u gornjem delu ali je Gorilla Glass ostalo netaknuto..
Bez obzira na marketinske po meni gluposti koji se serviraju o tanjem a jacem staklu, misljenja sam da je gorila 1 bilo najjace staklo ikada, bacao sam n8 u Crnog Gori sa planine, 300 metara u jarugu leteo, nikada ogrebotinu nije imao a nisu se folije furale...
Unakaradise sve zivo, podigose cenu, a mi kroz 5 god dobismo malo bolje fotke nocu...REVOLUCIONARNO

Nazad
Vrh Dno