BIA
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.12.2010
- Poena
- 199
uzeti s7 i koristiti ga dok ne izadje nexus sa 820.Uzeti S7 ili čekati Nexus mobilne sa S820 ?
uzeti s7 i koristiti ga dok ne izadje nexus sa 820.Uzeti S7 ili čekati Nexus mobilne sa S820 ?
Kako tesko kada ce na standu gde je izlozen velikim slovima pisati s7 ?![]()
Zasto bi menjali izgled ako je vec dobar i uspesan? Jedino da su isli na mat staklo pozadi, ali to ili alu ostavljaju za s8
U pravu si S5 je za klasu bolji od S6 i po materijalima i po izgledu,a i po bateriji, SD slota, izmenjivoj bateriji itd.Postavlja u hardveru, mada i konkurencija je nikad bolja
Ne vidim ni jedan razlog da neko ko ima S6 uzme S7
Razlika između S5 i S6 je bila ogromna i po izgledu i po materijalima, ovo sad sa S6 na S7 skoro identično.
Za softver tek treba da vidimo... Šta li će tek sa note 6 da odrade, 4000 mAh?!
U pravu si S5 je za klasu bolji od S6 i po materijalima i po izgledu,a i po bateriji, SD slota, izmenjivoj bateriji itd.
Imam S5 već godinu i po dana, lajsna je kao nova, kad radim nosim ga u futroli, a ovako ne jer mi savršeno odgovara zadnja strana koja se ne kliže za razliku od 95% Android uređaja i koje ne mogu da se opustim da držim u ruci ne razmišljajući dal će mi ispasti.Ovo je čak i loša šala, S5 je po meni potpuni promašaj sto se dizajna, materijala i kvaliteta izrade tiče, najlakše se guli lajsna, da se razumemo ceo telefon odaje neki jeftin kineski utisak a ne flagship utisak..
Retko glup postImam S5 već godinu i po dana, lajsna je kao nova, kad radim nosim ga u futroli, a ovako ne jer mi savršeno odgovara zadnja strana koja se ne kliže za razliku od 95% Android uređaja i koje ne mogu da se opustim da držim u ruci ne razmišljajući dal će mi ispasti.
Posle S3, Nexus 4,5 ovaj telefon mi je bio daleko bolji i po pitanju ekrana, kamere, baterije, sem softvera naravno. Zadnja strana na S6 je nešto najodvratnije što sam ikad video na nekom od telefona, a imao s već stakleni telefon iPhone 4 koji mi je uvek bio prelep na oko. S6 je toliko klizav da je to neverovatno,plus otisci i izgleda kao ga je neko izvadio iz smeća, a ne da je premium uređaj od 500,600 evra.
Nisam neki ljubitelj ni metala, ali je svakako mnogo bolji izbor od glupavog stakla za zadnju stranu.
Koliko vidim S7 će biti isto staklo što je po meni užas. Super što su ubacili SD slot,jaču bateriju, ali dok god je staklo pozadi ne pada mi pamet da ga kupim.
Mada ti telefoni ne vrede te pare svakako, ali ajde ko ima love na bacanje samo napred, ima nas sve više što smo probali kineske uređaje koji nude daleko više za uloženi novac. Puca mi baš k..... da moram u Antutu patkometeriji da imam 120k rezultat. Svejedno će da baguje multitasking, dialer, kilavo će manje više sve da otvara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari