- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Samsung Pay to Launch in Europe With Galaxy S7? http://www.androidheadlines.com/2016/02/samsung-pay-to-launch-in-europe-with-galaxy-s7.html
Ovo je baš samsung fora šargarepe i štapa - gore nego Epl!
Ko će se sećati kada izađe S7 da je i S5 bio vodotporan pa su to ukinuli na S6 modelu ...
Ko će se sećati da je note 4 imao microSD karticu kada će to opet biti "inovacija" na Note 6 modelu![]()
Super taktiku ima Samsung - za S6 izbaci što je imao S5 pa to stave za S7 pa će da izbace za S8 pa opet to stave za S9...
Kazu 21. februara krece preorder i ko naruci tada dobija gear vr kao poklon.
Pa prodaj vr i kupi bezicni punjac + ti jos para ostane![]()
Odlicno pitanje, mene zanima da li ce sigurno biti 12mpx kamera i koji senzor?Zna li se kakav zvuk će imati S7? Pre dva meseca se pričalo da će navodno imati revolucionararni audio procesor i primetno kvalutetniji mikrofon i zvučnike...
Zna li neko nesto konkretnije o tome?
Takođe, koja sve dodatna oprema će stizati uz ove telefone?
Kačio sam ja o senzoru pre par dana, udari search za moje postove u ovoj temiOdlicno pitanje, mene zanima da li ce sigurno biti 12mpx kamera i koji senzor?
Gledao sam, ako mislis na onaj klip, ali koliko je to sigurno, nešto mi čudno da ce da gurnu 12mpx sensor ma koliko dobar bio, jer se dobar deo trzista ne razume u sensore, i dosta je onih sto vise mpx to bolja kamera.Kačio sam ja o senzoru pre par dana, udari search za moje postove u ovoj temi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari