Nemaju klasične tajmere, nego imaju određene događaje (mada mu to izađe na isto) i okidače koji ne smeju da se ispune. Sad, ko ne voli takav pristup i presiju koja je konstantna, iz misije u misiju, tome sigurno neće leći novi Xcom. Za optimizaciju već ne znam.
ja volim Xcom, ali strašno mrzim da igram na vreme. Ovo verovatno ne može da se isključi ?
Ima mod za to,ali nisam siguran dali ga kompletno gasi ili produzava(mislim da se zove "Disable Timers")!Ako imas oridjidji,potrazi na steam-u.Mislim da sam video da ima i za narodnu verziju,ali cu sacekati da malo srede igru,pa cu pazariti!Ovo verovatno ne može da se isključi ?
Yup, nema ruskog.Volim da mi snajperiskinja bude žena, i to Ruskinja. Našminkam je i nabudžim, i taman da ubacim glas, kad ono gle nema Ruski. Zato ima po 10 Španskih, Italijanskih, Francuskih ... Da li je tako i kod vas ?
Ovo je odlicno, i skroz ima smisla sa strane gameplay-a.
jel se u igri bitni dogadjaju (prazvoj price desavanja i sl) pokrecu prolaskom vremena ili istrazivanjem odredjene tehnologije
Ja je obrnem jednom godišnje, u nedostatku novih delova. Chimera Squad mi je bio super ali je samo za jedan prelazak interesantan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari