Šta je novo?

XCOM 2

planetarni

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.04.2015
Poena
19
Novi XCOM je pred nama, čini se ovoga puta svojevrsni rimejk naslova X-com: Apocalypse!!

Fantasticne vesti!

Lepo, lepo. Jel se zna za kad se planira release?

Igra će od samoga početka pružiti alate za modovanje.,)
Over the next month IGN will reveal huge details about XCOM 2, uncovered during our visit to Firaxis’ Maryland studio. Tomorrow you’ll get an in-depth overview and interview with Creative Director Jake Solomon that’ll highlight the major new features, including:

Four of the five new soldier classes
New enemies: Evolved Sectoids, snake-lady Vipers, and Advent soldiers
Stealth-infused tactics, including using cover for concealment and looting fallen enemies and allies
A mobile base: a flying aircraft carrier called the Avenger
Procedurally generated maps and the technology that powers them
Mod support, including official mod tools and Steam Workshop integration
One-on-one multiplayer

4RZBNpR_700wa_0.gif

Ali bilo bi lepo da ovog puta customization odrade kako treba a ne da ga dele na smrdljive dlc-ove :smash:

Koliko vidim grafika je super. Voleo bih samo da ima više naoružanja i više da se gradi 🙂 Meni je i xcom enemy within super, samo da traje malo duže, plus ono što sam naveo. ovaj lik "zmija" je baš dobro napravljen. Verujem da će da nas ubiju sa cenom 😀

Originally slated to launch in November, the PC game is now coming February 2016.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Jos od Witcher trojke nisam video ovako fino upakovanu igru. Sve su poboljsali, jedino AI ostaje pod znakom pitanja.

deluje da su odlicne stvari ubacili u igru
deluje ozbiljnije i dublje ovaj put
grafika je poprilicno ozbiljnija

meni samo zao sto nema terror from the deep varijante 🙂

smara ovaj EA pristup sa DLC-om :|

Jesam lepo video u gameplay klipu "drop loot expired"? Ako drop ne pokupim u x krugova, gubim ga? To mi se ne sviđa.
Sad još treba da se i taktizira koji leš lootovati, a koji ostaviti...

Likovi ne izgledaju kao karikature, grafika nije dvobojna, oruzje nije veliko kao likovi, alieni ne izgledaju komicno, mnogo vise detalja itd. Igra vise ne izgleda kao nesto sto bi Blizzard napravio.

Ovo zbilja izgleda sjajno, ali postoji jedan širi problem - utisak da se opet igra ista igra, samo grafički malo bolja. Kao kada se igra Galactic Civilization 3 umesto Galactic Civilization 2, ili Sins of a Solar Empire 2 umesto 1. Doduše, nisam nikada odigrao keca do kraja, ali baš zato me zanima šta bi me ovde privuklo. Naročito nakon što sam se malo iscrpljivao Xenonautsima, koje sam obrnuo nekoliko puta.

Mozda ovog puta procenti za uspesnost budu bili malo tacniji.

OK, dobro, kontam da je frka za nove ideje, ali ne mora se baš pokrasti Tau Fire Warrior kasta, nije baš ni Games Workshop toliko bistar da je izmislio sve SF alien koncepte, valjda...ili jeste?

UDmO47i.jpg

50gb sadrzaja za modding, aaaaaaw yis:smoke:

sreci nema kraja, ubo sam key preko gmg-a za ruse, deluxe varijanta 19.5 eur 😀 uspesno aktiviran 😉

uz sve mogucnosti modovoanja koje su najavili, i uz sve promene koje su doneli ova igra stvarno ima potencijal 😀

gmg, ruski kljuc sa vpn-om napravis novi nalog i kupis. Kljuc je ROW.

gmg, ruski kljuc sa vpn-om napravis novi nalog i kupis. Kljuc je ROW.

sto kaze shimec
sa ukljucenom hola-om napravis ru nalog, stavis u korpu, ubacio sam ru adresu, pre placanja sam iskljucio vpn, platio dobio key direktno ukucao na steam i radi

mada je rizik postojao da nece da moze, i mislim da se vise necu kockati 😀

Optimizacija je navodno izuzetno losa a vecina misija izgleda ima tajmere :S:. Pih...
Izgleda da ce se ipak cekati 75% sale

5591421910_9f4b2f07ea.jpg

Nemaju klasične tajmere, nego imaju određene događaje (mada mu to izađe na isto) i okidače koji ne smeju da se ispune. Sad, ko ne voli takav pristup i presiju koja je konstantna, iz misije u misiju, tome sigurno neće leći novi Xcom. Za optimizaciju već ne znam.

Meni ova igra ima neverovatan X-Files vibe. Sjajno sto je stigla u isto vreme kad je poceo i novi serijal ove legendarne serije, a to mozda i nije slucajno 😀

Nazad
Vrh Dno