Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

ro.config.hw_shownavisettings=true ? :)

Mislim da nije, to valjda treba da doda tu opciju u settings, ja je nemam a imam dugme

Nemoj root, moze da eksplodira telefon.

Nexusa sam flashovao jednom nedeljno... ili cesce i stvarno mi je dosta toga. Ovaj mate mi je najbolji android koga sam ikad video, ali ako nastavi da me smara sa google services battery drain - stvarno cu da uzmem windows phone :) do iphona jos nisam stigao, tolko prsao nisam :))

Ti si jedini koji ima taj problem ,meni je ovo drugi mate 7 I nikakav battery drain nisam imao
Si ti siguran da ti neka app ne jede bateriju ,ne bi bio ni prvi ni poslednji kome je bas to problem

Siguran sam da mi jede, i to baš googlova čuda... Sad je izvukao dva ipo dana posle unistall updates za google services, pa ćemo videti

Kupio sam polovan Mate 7, ima papire od Mts-a. Pitao sam u Mts-u da li važi premium garancija i dobio odgovor da samo važi ako donese osoba na čiji je ugovor kupljen telefon. Da li je neko sa ovime imao iskustva?

Ne,nije tacno
Razlika je samo sto ne nosis u mts nego direktno u ovlasceni servis

Da li je ovlašteni servis samo u Beogradu ili ima i u drugim gradovima? Na zvaničnom sajtu ima samo za Beograd.

To ne znam,imas na njihovom sajtu besplatan broj 0800...... nazovi I pitaj

Ja sam moj phone update-ovao sa B329 na B331 bez factory reseta kao i kad sam update-ovao sa sa KK na LP. I mozda se tripujem ali cini mi se fluidniji od B329 a i battery life je definitivno bolji. :)

Nisam se usudio da mu flashnem MM beta posto nema rollback file a i nisam siguran da li mogu samo preko TWRP-a da restorujem LP ako sam na MM ?

Inace na xda kazu da MM radi dobro, fluidnost malo bolja od LP ali zato battery life je manji. Kazu da nema vecih bugova i nekih random restarta jedino sto nema local update u podesavanjima ali i to se lako dobije editovanjem nekog file-a.

Meni nije hteo kad sam imao vremena b326 direkt preko 331, upadne fon u boot loop. Nisam imao vremena da predjem na b300 pa na b326 pa na mm tako da ce sacekati jos malo mm. Gotovo sam siguran da ce moci da se vrati nandroid.

Evo pisem sa mm-a, utisci su krajnje pozitivni. Nista se ne gubi updateom, cak mi je ostalo dugme za sakrivanje navbara.

I ovo nije najbolje sto sam doziveo/video :)

Evo pisem sa mm-a, utisci su krajnje pozitivni. Nista se ne gubi updateom, cak mi je ostalo dugme za sakrivanje navbara.
Kazi sad nekoliko reci o MM-u posle tri dana korišćenja. Kakva je baterija, jel ima neki random drain, radnom crash, jel nedostaje neka opcija u podesavanjima? I svega ostalog što se setiš.

Samo par sitnica koje me nerviraju vise nego sto smetaju zapravo. Notification ikone u status baru su sad u boji i imaju neki glupi emui border i na small settingu su bas sitne. Small setting je 400 dpi sa lp, gotovo sam siguran. Battery stats je zakopan i ne pise vise koliko je proslo otkad je fon skinut sa punjaca. Sama baterija deluje ok al jos je rano, malo punjenja je proslo.

Imam jedan jedini bag na koji se niko drugi nije zalio tako da kontam da je do mene nesto ali ne znam sta. Ne stizu fb/fb mesindzer notifikacije. Sve sam zivo probao i nema sanse.

93a3f8216edce0455595d30a5d85f3db.jpg

ec3cf5997091a8168002338308941301.jpg

Nije ipak bug u pitanju samo je podesavanje zakukuljeno i zamumuljeno u tri lepe.

Idete u advanced settings pa battery manager pa consumption level pa software i izaberite messenger i postavite ovako:

58a9514c11d485e43b1625429c282e79.jpg

Jesu to default Marshmallow dozvole za aplikaciju ili je to Huawei nešto menjao?

Ne ovakve ali da, ima od jb cak tih fora, secam se sa prvog matea. Al sad su ih zakopali u pm i mislim da ovo app auto launch nije bilo pre i da definitivno nije isto sto i star on boot.

Pojavila se nova BETA verzija MM-a - B513 a flashuje se sa B331. :)

Ako ne ide preko 511 ne zanima me :D

Jedno pitanje, da li ako se polomi staklo ekrana, a displej radi potpuno normalno i nema nikakvih smetnji, moze samo da se menja to staklo ili mora ceo paket?

Verovatno je ista fora kao 329 i 331, isto s drugo p.

Pokušao sam da instaliram B513 preko B331 kako i treba i na 4-5% fail-uje. Sistem mi je netaknut samo su neke aplikacije disablirane. Cak sam i root skinuo i dalje ne prolazi. Mada svako flashovanje pre ovog nisam skidao root, samo vratio fabricki recovery i uvek je prošlo bez problema.

Jedino sto mi ie unistalirano je YouTube mada ne znam da li je on sistemska app ili user app? Jel moguce da zbog toga ne prolazi?

Meni se jednom desilo da nije hteo prodje upgrade
Obrisao dload folder ,napravio novi i sve proslo ok,takodje ako imas dupli folder tj isti naziv hoce da pravi problem
Mozda nije do toga ali pogledaj

Vrh Dno