Šta je novo?

Meizu m2 note

3G / LTE i jače osvetljenje, bez wifi-a = nema šanse da bude više od 4-4.5 sata. 12-18 sati uptime.

Juče sam pola pola bio na 3G/wifi. Osvetljenje mi je 25% osim napolju.

Moguce, kad sam kuci uvek je na wifi, osvetljenje na auto. Sto se tice mreze, uglavnom hvata 3G mada prebaci povremeno i na 2G

Inace bolje hvata signal od prethodnog telefona (alcatel idol mini), ranije sam morao da setam po sobi jer se desavalo da gubi signal u toku razgovora

Poslednja izmena:
Meni izvlaci 5-6 sati na dva-tri dana, wifi uvek upaljen, pa kad uhvati, a ne menjam te modove, nisam primetuo neku razliku, kad sam uzeo fon pa se igrao s tim, tako da je na balance sve vreme.

Imao danas priliku da uporedim tri komada...svaki ima pomalo razlicit ekran, na istim podesavanjima, tj osvetljenje, ali opet su isti sto se boja tice, mozda jedan ima malo svetlije boje na maksimumu u odnosu na sruga dva, ali nikad ne bi uocio nikakvu razliku, sem ako nisu jedan do drugog.

Imao danas priliku da uporedim tri komada...svaki ima pomalo razlicit ekran, na istim podesavanjima, tj osvetljenje, ali opet su isti sto se boja tice, mozda jedan ima malo svetlije boje na maksimumu u odnosu na sruga dva, ali nikad ne bi uocio nikakvu razliku, sem ako nisu jedan do drugog.
Zanimljivo, i ja sam danas imao tri komada i uporedjivao istu stvar?! :D
Da, to je dosta cudno. Jedan je sa Telenora a druga dva iz domacih radnji, sve regularno itd. Ali iskreno meni se najvise svidja prikaz brightness-a / gama-e na mom (Telenor) :guitar:

Zadržiš prst na jednom logu, kada ga označi, ručno obeležiš logove koje hoćeš da obrišeš ili klikneš gore desno na broj i selektuješ sve.

Da, jednostavno i lepo uradjeno ali pošto nisam brisao do sada logove prvo sam pogledao u settings da nema opciju manage call logs pa sam se tek onda dosetio da probam da kliknem na broj gde bi trebalo da piše select all. Pošto ne piše select all jeste malo zbunjujuće,tj bez potrebe je skrivena opcija.

Odradio update na poslednju verziju i i dalje ona kineska slova kad se pdoešava alarm. :smash:

jel zna neko kako da sklonim crvene linije ispod teksta? sva auto correct podesavanja iskljucena

jeste u google podesavanjima za tastaturu. za sistemsku touchpal tastaturu nisam dirao, mozda ona pravi problem?
I ja imam isti problem, a u svim tastaturama sam iskljucio sve predikcije i ispravljanja.
Onda sam i obrisao sve tastature osim jedne, i opet je podvlacilo....

Resio sam tako sto sam umesto engleskog jezika izabrao Alphabet qwerty kao jezik u tastaturi.

Danas sam cackao SuperSU da izvrsim unroot telefona.Nakon toga SuperSu se obrisao a kada ga instaliram prijavljuje da binary nije instaliran.U podesavanjima ( my flame) stoji pod system privileges - open.Root cheker prijavljuje da telefonu nije odradjen root.Odradio reset-ostaje isto.
Moze to nekako da se sredi ili instalacija updeta?Telefon je uzet u telenoru.

Poslednja izmena:
Koliko treba vremwna posle updatea da se podigne sistem?

Zavrsio uspesno.Ponovo odradio root,sad je sve ok.

^ Uspeo sam da resim samo na google tastaturi, ako imas neku drugu onda ne znam sta da radis.
Za googlovu odes u "Language and time", otvoris Google keyboard i u Languages cekiras Alphabet (QWERTY)

ja i dalje imam problem sa sporim ucitavanjem imenika i uopste pucanjem phone aplikacije osim ovoga sve radi savrseno

5 se resava uz nova launcher i tesla unread.
1 uz modul meizu notifications za xposed
6 uz modul flyme tools za xposed

I meni je alarm normalan,tamo u satu...

numem da instaliram xposed
kaze "xposed is not (yet) compatible with Android SDK version 22 or your processor architecture (arm64-v8a)
i nemam opciju za install/update framework

moze pomoc kako si ti instalirao?

probao sam i 2.6.1 verziju i 2.7 eksperimentalnu

numem da instaliram xposed
kaze "xposed is not (yet) compatible with Android SDK version 22 or your processor architecture (arm64-v8a)
i nemam opciju za install/update framework

moze pomoc kako si ti instalirao?

probao sam i 2.6.1 verziju i 2.7 eksperimentalnu
Ima na xda link ka verziji koja radi. Samo pitaj na temi za m2 note,ili listaj nekoliko stranica unazad,ne mogu sad da trazim, nisam za kompom par dana.
Posle instalacije se restartuje telefon i ceka se jedno 15min da sredi aplikacije

Nazad
Vrh Dno