Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
Cemu sluzi ovo?
Pa valjda aplikacije kojima mozes da dozvolis/zabranis pristup internetu...
Cemu sluzi ovo?
Kako nema, kad ima... Dlna, chromecast...odpada popcorn jer nema opciju "bacanja" na tv...
Ko bre skida, samo sam postavio pitanje, kako je moguce sa v61 na 63 i rece neko ;-)
Inace danas je izasaao update za Fb v62 :-D
Sa novim apdejtom, uvedena je live statistika igrača za nba na Sofascore.Nema SofaScore statistiku igraca, koristim je. Ova SportsAlerts je ok, sad cu da je isprobam mada joj fali malo redizajna. Ne igram kladionicu, nego navijacki. :d
Sa novim apdejtom, uvedena je live statistika igrača za nba na Sofascore.
Ima ovde dosta hejtera te app, ne vidim zasto ;-) Da je neka ilegala, Google bi to odavno unistio. Cak nisam naleteo na krekovanu app, sluzi mi najvise zbog Mrtvog Play Stora koji ne moze PayPal da prikaze za nas region, zato je aptoide zakon, izbaci lepo update i nema da brinem, kao i druge app, mnogo brze nego Google Store.Nijedan...
Ima ovde dosta hejtera te app, ne vidim zasto ;-) Da je neka ilegala, Google bi to odavno unistio. Cak nisam naleteo na krekovanu app, sluzi mi najvise zbog Mrtvog Play Stora koji ne moze PayPal da prikaze za nas region, zato je aptoide zakon, izbaci lepo update i nema da brinem, kao i druge app, mnogo brze nego Google Store.
Apk mirror ima standalone app, nalik Aptoidu, ako ima evo batalicu Aptoide.Apk mirror plus pushbullet za notifikacije kada je izasao update. Meni drugo ne treba.
Videćeš kad počnu da ubacuju gluposti poput cortane, kad bude bio potreban ms nalog itd. Zašto koristiš ms office umesto recimo googlovih aplikacija za dokumenta, ili outlook, koja je prednost? Hteo sam da probam pre neki mesec ms Word, pokušam da otvorim neki dokument koji mi je na Google drive. Kad sam hteo da ga sačuvam, on mi traži office 365 licencu?!Koristim dosta MS aplikacija na Androidu (Word, Excel, PowerPoint, OfficeLens, Skype, OneNote, Outlook, OneDrive), sve rade zaista dobro, tako da ja ne vidim razlog za zabrinutost što su kupili SwiftKey.
Ne koristim onu MsOffice app, vec Word i Excel. Mnogo su bolji od svih drugih kad treba npr. da se edituje neki fajl. Ni jedan drugi program ne radi dobro sa tekstom koji se nalazi u tekst box-u. Jeste da nije to čest slučaj, ali kad zatreba, nema duge opcije, ni približno tako dobre. A Outlook koristim samo za MS mail. Inače ne znam zašto ti je Word tražio 365 licencu. A takođe, posto koristim OneDrive, lepo je odrađena "veza" sa Word-om.Zašto koristiš ms office umesto recimo googlovih aplikacija za dokumenta, ili outlook, koja je prednost? Hteo sam da probam pre neki mesec ms Word, pokušam da otvorim neki dokument koji mi je na Google drive. Kad sam hteo da ga sačuvam, on mi traži office 365 licencu?!
Za nba ima već mesec i kusurJos da ubace i za Euroleague i kompletna App![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari