Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Istekao mi je ugovor za Box3 pre skoro godinu dana. Sve do malo pre sam mislio da su prestali da naplacuju 3g uslugu cim je istekao ugovor (jer su mi tako rekli kad sam uzimao mobilni telefon uz box, da cu placati 3g pretplatu za vreme trajanja ugovorne obaveze) ... I danas bezveze pogledam racun (cale ih placa,tako da ih nisam ni gledao nikada) i vidim 3g pretplata 99din i neki BUS PLUS (!?!??! WTF) 9 din...

Jel oni to naplacuju 3g pretplatu vec godinu dana,a ne bi trebali... Ili tako treba,nesto su menjali,ili me slagali pre skoro 3god?

trebao si da placas 24 meseca,posle treba da prestane ali ti treba da podneses zahtev za to.malo pilicarski ali to mu je to
taj mantrak treba da i ukinu,izgleda da resili da namaknu da se sto vise placa i da guraju preplatu na gore sa tim smisalicama, te 3g ,te ovaj moze besplatno tv da gleda,te ovaj moze 4g a ti ne mozes nista sa malom pretplatom :)

A ovo busplus je naplata usluge za Busplus, verovatno je neko na Box broju platio telefonom bus karticu.

^ Nece se promeniti, pozovi kol-centar i pitaj. Mozda se podaci ne vuku iz iste baze.

Sta je cudno ? Vip stalno ima neki mob kojem smanji drasticno cenu.. Mts je to samo odradio sa z2. Pa *** kod njih je galaxy nexus posle 2god imao cenu vecu od novog s5 fazon..

Da Kuco ali da li su oni normalni mislim ne mogu da shvatim da neko moze da napravi razliku preko 30k na paket od 2700???

Sada su spustili Meizu MX5

U onoj njihovoj mts aplikaciji

Pogledajte prilog 191611
Ja juče prošetao i uzeo mix xl plus...
Ukratko sve je prošlo ok, nisam ni imao 3G pretplatu, otkazao listing i to je to.
Piše mi 1500 MB, a od 1. marta biće 3000 što je super :)

Nisam zadovoljan kvalitetom arena kanala na mts tv go aplikaciji/sajtu!

D3GO je mnogo kvalitetniji, ovo je za ocenu 2+...

sve tri aplikacije za gledanje tv u mts,em nisu besplatne i uglavnom beskorisne,,cak vecina korisnika telekoma ne moze,niti im je dozvoljeno da ih koristi.
orion tv aplikacija je pocela kao besplatna akcija tokom prvenstva kosarke,ali je nastavljeno do dana danasnjeg,i to moze svako da koristi,dal bio u vipu telenoru ili sbb ili telekomu,plus mozes da biras dal ces gledati preko wi-fi ili mobilnog interneta.
zasto im do dans jos besplatno,pa valjda ukapirali da u moru besplatnog svega,da za nju naplacuju 500 dinara bilo bi smesno :)

Da li moze sa tarife prica plus da se predje na kontrolu troskova, broj je pod UO sa 50% na predplatu, bez uredjaja

Nisam zadovoljan kvalitetom arena kanala na mts tv go aplikaciji/sajtu!
Proveri da li si promenio u kom kvalitetu se prikazuju, na Auto/default je jako los, do mere da ja mogu sa metar razdaljine videti koliko je los (sto znaci uzas lose)

Preporučio sam je baš zato što je besplatna. Dobar izbor kanala, dobra slika, radi super...
Nisam znao da ce ostati free, meni uskoro istice onaj free mesec, mislio sam da posle toga se placa :D

^ Sasvim sigurno ne moze. Ja probao.

Kad vec pricamo o tome, mozda bih nekad pogledao nesto na TV na desktopu i tabletu. Mozete li mi uporediti po kvalitetu SBB D3GO, Orion i MTS? za MTS nemam uslova (nemam paket preko 2k din), Orion ako je besplatan moze i SBB imam, samo moram da doplatim (nije u paketu). Dakle i kvalitet same app ili nacina prikaza na dekstopu (npr, D3GO podrzava NPAPI, mora Firefox). Hvala!

Poslednja izmena:
@owim

Isto i ovde ne radi chrome ...
1.1 - 1.2 mb/s je maksimum i tada je slika podnošljiva :)

D3GO najbolje radi i najviše nudi od njih,samo *** nema arena kanala ...

Poslednja izmena:
Inace ko zeli da bas uziva i gleda sve,neka skine KODI sa Play prodavnice,svi tv provajderi mu dodju kao zrno peska u sahari u odnosu na KODI a naravno skroz besplatno,samo sam i ja morao naci lika koji je znao da podesi sve kako treba,neko ce znati mozda i sam.Hiljade kanala i milioni filmova i sve free :)

Mislis tenisklub ? Smorili su sa tenisom samo tako.. Neka promene naziv da covek zna sta tacno gleda

Nikad nisam koristio D3GO, ali pošto je SBB-ov, a SBB je vlasnik Sport klub kanala, verujem da na D3GO može da se gleda Sport klub (1, 2, 3...) -- najbolji sportski kanali u zemlji, bolji od Arene.

Rešili su mi "problem" sa MB...nešto je kod njih bilo samo nisu rekli šta.
Od jutros imam 1500 MB :d

^ Rekoh ti da moras da ih zoves. Od 1.marta imaces 3GB.

^ Rekoh ti da moras da ih zoves. Od 1.marta imaces 3GB.

Neću imati jer to važi za one koji su potpisivali ugovore do septembra prošle godine valjda...
Ja sam potpisao u januaru kada sam obnavljao ugovor i već sam imao duple MB u okviru paketa...
Sad ću imati samo ovih 1500 MB

Rekoh ;) Standardno netacni podaci za MB pocetkom meseca, imam ih i ja cesto :)

I dalje vazi promocija dupli MB, pola UO.

sve tri aplikacije za gledanje tv u mts,em nisu besplatne i uglavnom beskorisne,,cak vecina korisnika telekoma ne moze,niti im je dozvoljeno da ih koristi.
orion tv aplikacija je pocela kao besplatna akcija tokom prvenstva kosarke,ali je nastavljeno do dana danasnjeg,i to moze svako da koristi,dal bio u vipu telenoru ili sbb ili telekomu,plus mozes da biras dal ces gledati preko wi-fi ili mobilnog interneta.
zasto im do dans jos besplatno,pa valjda ukapirali da u moru besplatnog svega,da za nju naplacuju 500 dinara bilo bi smesno :)

Jeste da je off , ali ne nadjoh gde da pitam...orion aplikacija ako se koristi mobilni net da li neko zna koliko megabjata se trosi?

Mislim da ode oko 9MB za 1 min na OrionTV app.

Nazad
Vrh Dno