Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ima još jedna mana :
Realno ja ovo ni besplatno neću da koristim...
Na cloud.mail.ru imam 1TB (1024 GB) besplatno, a ovde daju promotivno 30 GB i još će da se plaća :D
Razlika je sto za Mail.ru moras da trosis ili WiFi, ili GB iz paketa, za MTS resenje ide besplatni i nezavisni od ostalog protoka.
Naravno, ako neko po ovome bira operatera.... "blago njemu" :)

Verovatno je on postavio sa manjjim bitrate-om, na 1.2M nije losa slika.

Meni licno (iako lose vidim) je ono slabo, jer i ja vidim koliko je to slabo, pa i na telefonu. Ne znaci da ima boljih, vec da i dalje nema dobrih :) Interesantno da se pogleda Slagalica ili poslusa nesto, ali to bi bilo bolje da app moze da radi kad je screen locked/off, sto ne moze. Ali za gledanje utakmica... ne znam kako neko moze na onome da gleda :)

Nije loša aplikacija,i ja sam uzeo Mix XL plus zbog malo više neta,ali npr može i sa drugim paketima da se koristi ta usluga.Probao sam kod drugarice na fonu sa mojim nalogom i radi opušteno,plus ne skida MB. I velika je prednost što radi i nakon potrošenih MB,samo ulazi u aplikaciju oko 2 min to im je loše rešenje.A posle stream ide full brzinom.

Znaci koriscenje wifi-ja a ne trosenje.
Pomislih da je to hteo reci ali reko bolje da pitam mozda se stvarno covek plasi "trosenja wifi-ja".

Imas i wifi koji su besplatni samo do odredjene kolicine, ali mislio sam na koriscenje wifia.

Za mts TV, potreban je net za metadata podatke, samo stream je free. U prevodu ako nemate neta i kredita na prepaidu, NECE raditi.
Isto vazi i za Prica tarifu, ako je bez neta.
Zato i jeste sporo logovanje.

Ima i toga ali pricam o kucnom wifi-ju danas 99% ljudi ima flet pakete a samim tim i free wifi neogranicen za to sam pisao to ne moze da se trosi ili preciznije istrosi ali moze da se koristi.
U svakom slucaju razumeli smo se.

Koju uslugu minimalno bi trebalo da imam da bih mogao da koristim MTS TV na fonu?

A što ne probate Orion TV, ja nisam verovao da tako dobro radi dok nisam probao...

Nije loša aplikacija,i ja sam uzeo Mix XL plus zbog malo više neta,ali npr može i sa drugim paketima da se koristi ta usluga.Probao sam kod drugarice na fonu sa mojim nalogom i radi opušteno,plus ne skida MB. I velika je prednost što radi i nakon potrošenih MB,samo ulazi u aplikaciju oko 2 min to im je loše rešenje.A posle stream ide full brzinom.

uzeo si taj mix xl plus sa telefonom? ili sa popustom ,pitam zbog 3g pretplate dal je ima ili nema.oko mene uglavnom svi sa manjim tarifama i ko uzme fon ima pretplata,a kazu da od mix xl plusa pa na gore nema te 3g pretplate

Pitanje vezano za Miks XL plus tarifu...

Na sajtu stoji da ta tarifa ima 3000 MB (3 gb) a meni stoji u mts aplikaciji samo 1000 MB (1gb)....ostalo je sve po paketu (750min,1500 sms i sl)
Jel koristi još neku ovu tarifu ili u čemu je fora sa ovim mb?

To na sajtu sto pise je sa Aktuelnom promocijom sa dupliranjem MB. Standardno je 1500mb.

Hvala svima koji su odgovorili u vezi kvaliteta arena sport kanala - deluje mi da kvalitet može da prođe :)

Da, tačno, od Miks Xl Plus nema naknade za 3G.

Jel si ti siguran za to ?
Znači ja sada plaćam tačno 1000 dinara mix xl i nigde na računu ne vidim 3g pretplatu ...
Nisam telefon uzeo preko mts-a...

3G usluga

Da biste uživali u prednostima 3G usluge, potrebno je da imate 3G mobilni uređaj.

Ukoliko ste postpejd korisnik, mesečna naknada za korišćenje 3G usluge iznosi 118,80 dinara i automatski se obnavlja svakog meseca.
Kupovinom postpejd paketa sa 3G telefonom u obavezi ste da za vreme trajanja ugovorne obaveze plaćate mesečnu naknadu za 3G uslugu.

https://www.mts.rs/privatni/informacije-i-podrska/mobilna/usluge/stdusluge#undefined4

Pitanje vezano za Miks XL plus tarifu...

Na sajtu stoji da ta tarifa ima 3000 MB (3 gb) a meni stoji u mts aplikaciji samo 1000 MB (1gb)....ostalo je sve po paketu (750min,1500 sms i sl)
Jel koristi još neku ovu tarifu ili u čemu je fora sa ovim mb?

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/postpejd

*U tabeli su prikazani podaci sa duplo više MB.

Poslednja izmena:
Ne, daju ti tamo pin kod, ali moraš da imaš bar mix xl plus paket ...

Korisnici tarifa Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus na mobilnom uređaju (telefonu ili tabletu) mogu besplatno da prate mts TV GO uslugu.

Poslednja izmena:
4438e4df84c3327a92e600299c9a586c.jpg

link, printscreen ...
Možda zato što imam 4G karticu - uglavnom meni je račun 1000 dinara + 20 za listing :)

Možda zato što si uzep nov paket tek po početku meseca ili u toku ...

Pogodnost iz promocije je na raspolaganju počev od narednog meseca u odnosu na mesec kada je ugovor zaključen.

Poslednja izmena:
Gde ti pise 1000MB?
Na *797#?

3G se ne placa ako ne uzimas telefon, niti na paketima preko 2000 uz 4G telefon.

Vrvt netacno stanje jer je tek pocetak meseca, net obicno zeza tada.

Ne znam, ali video sam da je ponekome net prvih dan-dva netacan, ili cak nedostupan. (mislim na stanje)

Istekao mi je ugovor za Box3 pre skoro godinu dana. Sve do malo pre sam mislio da su prestali da naplacuju 3g uslugu cim je istekao ugovor (jer su mi tako rekli kad sam uzimao mobilni telefon uz box, da cu placati 3g pretplatu za vreme trajanja ugovorne obaveze) ... I danas bezveze pogledam racun (cale ih placa,tako da ih nisam ni gledao nikada) i vidim 3g pretplata 99din i neki BUS PLUS (!?!??! WTF) 9 din...

Jel oni to naplacuju 3g pretplatu vec godinu dana,a ne bi trebali... Ili tako treba,nesto su menjali,ili me slagali pre skoro 3god?

Nazad
Vrh Dno