Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Postovanje,
Nadam se da sam na dobrom delu ovog foruma. Imao sam jedno veoma neprijatno iskustvo sa MTS-om danas. Naime, pre par dana, moju devojku su kontaktirali iz MTS-a, i objasnili joj da posto vec dugi niz godina ima njihov prepaid broj, zele da joj ponude da predje na post paid. Nudili su joj ugovor uz naravno telefon, posto ona nije zelela telefon, ponudjen joj je paket sa 250 minuta prema svim mrezama, 2500 minuta u mrezi, 1000 poruka, i internet sa 250 mb brzog interneta i neogranicenim usporenim internetom posto se potrosi pomenuti brzi za 525 din, i napomenuto da ta cena vazi samo bez telefona. Pitali smo koji je to paket, na sta smo dobili odgovor da ga nema u ponudi, i da oni njega nude samo dugogodisnjim korisnicima koji hoce da predju na post paid. Posto se premisljala, trazili smo jos vremena da razmisli.
Sutradan su nas opet zvali, i pitali da li smo odlucili, opet smo pitali za internet, i obavesteni smo da imamo neogranicen net posto potrosimo taj brzi. (kazem obavesteni smo, posto smo prebacili fon na spiker, i pitali jos jednu osobu za misljenje). Nekoliko puta nam je napomenuto da imamo neogranicen net, i opet nam je ponovljeno da taj paket ne moze dobiti nigde drugde, sem na toj telefonskoj ponudi, i da je to samo zato sto je dugogodisnji korisnik, da je to samo posebna ponuda za nju, zato sto zele da zadrze dugogosnje korisnike. Takodje objasnjeno nam je da taj paket ne moze da dobije bilo ko, sem pozvanih ljudi.
I slozili smo se da je dobra ponuda.
Paket je poslat postom, i dosao je kurir, na brz pregled, sve je delovalo ok, kurir kaze da mora odma da vraca taj ugovor, i ugovor je potpisan. Da bi nazalost tek kasnije skontali da pise da posto se potrosi brzi internet, pristup internetu ce biti blokiran.
Zvali smo ih opet da pitamo, da li je to neka greska, ali receno nam je da je to paket prica +, i da nema greske.
Posto su nam prilikom inicijalnog poziva rekli da to nije ni jedan od aktuelnih paketa, i naglasavali da je internet neogranicen, zanima me da li moja devojka ima ikakvo pravo zalbe, da li moze da trazi ponistavanje ugovora, i da li mozemo da trazimo da se preslusa taj razgovor izmedju nje i MTS-ovog agenta ? Unapred hvala.

taj paket prica plus je dugo u aktuelnoj ponudi,i tu su vas prvo slagali zesce :)
u tom paketu imas samo 25mb interneta,kad potrosis dobijas onaj spori neogranicen :)
dal mozes pomistiti ugovor to ne znam,znam kad uzimas telefon uz ugovor,imas 15 dana rok da vratis sve,kako ide bez telefona mozda neko zna :)

Pošto nije kupovina izvršena u prostorijama prodavca, nadam se da onda zbog toga postoji ona mogućnost da se raskine ugovor u roku od 14 dana.
Zatražite pismenim putem, da možete ići u tržišnu inspekciju ukoliko odbiju. Na zahtev mislim da mora da odgovore u roku od 8 dana.
Ja mislim da je tako.

btw, na tom paketa nema 250mb, već 25mb.

Poslednja izmena:
Mozes jer je ugovor na daljinu ovo u roku id 14 dana.

MTS se nece cimati da ovo nudi, izgleda da su nekome dali mogucnost da prodaju MTS pakete a ti mazu i lazu. Kao i ona firma za VIP ako nije i ista.

BNT D. O. O.

Ti! :) Sve mi je na vrh jezika ali nikako da se tacno setim :)

Posto su nam prilikom inicijalnog poziva rekli da to nije ni jedan od aktuelnih paketa, i naglasavali da je internet neogranicen, zanima me da li moja devojka ima ikakvo pravo zalbe, da li moze da trazi ponistavanje ugovora, i da li mozemo da trazimo da se preslusa taj razgovor izmedju nje i MTS-ovog agenta ? Unapred hvala.
Naravno da možeš,čista prevara.Ne znam šta se dešava s Telekomom,valjda su poremećeni zbog toga što nisu prodani.:)Samo budi konkretan i odlučan,spremi dokaze i ne budi blag.Oni su tu da izađu u susret nama a ne obrnuto.

Hvala svima na odgovorima. Sutra idemo da raspravimo sa njima, tako da wish me luck ... :)
I da, cuo sam se sa jos nekim poznanicima, i svi koji su pre paid na MTS-u su dobijali slicne pozive, u kojima im nude kule i gradove, i "specijalne pakete koji ne postoje za obicne korisnike", tako da, cuvajte se ...

Kako izgleda taj ugovor? Standardni MTS ili ne?

Znam da je bila diskusija na ovu temu, ali ne mogu da nadjem.
Da li moze 4G sa box 3 paketom?

Odlicno, hvala.
Pre mesec dana sam produzio Mix M paket, pretpostavljam da mogu da predjem na box?

ovih poklon-30gb traju koliko? mesec, godinu? i koliko se posle placa?

Informacija sa tvitera.

Koji bi bio razlog da koristim ovo umesto besplatnih cloud-a?

Poslednja izmena:
Kod Tnora je besplatan servis, ali ogranicen saobracaj koji je besplatan, tj.ukljucen.
Kod MTSa se placa servis, ali je protok neogranicen.

Licno ne vidim svrhu, sem sto Jericho rece za Parking Servis - da se nekome plati samo :)

Glupo što se brišu fajlovi, naročito posle tako kratkog vremena.

Informacija sa tvitera.

Koji bi bio razlog da koristim ovo umesto besplatnih cloud-a?
Једино ако те жуља новац:)Неко ће се упецати на количину од 30 гб.

Svaka mreza ima nesto svoje sto vredi. VIP i MTS imaju puno prostora i MNOGO nezavisne kolicine podataka za upload (kod VIPa mnogo veca od TNora, kod MTSa po ovim informacijama neogranicena).
TNor sa druge strane te servise ima kao frei unutar Play paketa, i frei u promo periodu za druge, ali sa prilicno ogranicenim protokom koji je za taj servis.

Ovo jeste "birajte sta vam je bolje". VIP ima najbolju ponudu u smislu da koriste postojece svetske servise, a ne neku svoju papazjaniju (desp je vec opisao koliko mu je Capture los, cini mi se, a sumnjam da ce MTSovo resenje biti bolje :D)

Capture je "dobar" samo zato što je besplatan i što ne briše fajlove ni po isteku promocije. Kako radi, ne vidim ni jedan razlog zašto bi iko to plaćao (verovatno su ga zato i stavili da bude dž). Jeftinije je uzeti net dodatak pa da se koristi za normalne servise. Ja sam pokušao; nemam neke visoke zahteve iako cloud dosta koristim, ali je mnogo loše zamišljeno i nedovršeno, osim možda samo za fotke (i to opet samo delimično). Još gore; to nije rešenje Telenor Srbija, već Telenor grupe, pa je tim veća glupost.
Vip rešenje nisam probao, ali mi izgleda dobro jer se preko njihove app mogu integrisati i Dropbox, Gdrive i OneDrive. Pa i ako ona sama nije dobra, za 300 din ima se neograničeni protok koji se može koristiti i ka tim "normalnim" servisima (ili pak 1GB protoka za 70din).
Ne znam kakvo će biti rešenje Mts, ali kako su odmah najavili brisanje podataka nakon samo 30 dana, ne zvuči mi dobro uopšte.

Poslednja izmena:
Сасвим је јасно да ова понуда није добра,ал ето,промотиван период је па ће ваљда да мало послушају и клијенте,конкуренцију и тржиште.Тако је и ТБ најавила 200 дин. за кредитну па је одустала(пријаве до 31.1. имају бесплатно одржавање читаву ову годину)) јер то уз пакет никако не иде,тако да има времена за корекције.Мени иначе оваква понуда није пресудна да бих користио услуге неког оператора а Телеком опет касни с новим,оригиналним понудама.Ја свакако овај мјесец,након много година, прелазим на ВИП,тамо сам нашао неки свој интерес мада ни они нису сјајни.:)

Kakva će biti, ostaje da se vidi, nisam video da su postavili cene a ne znamo ni funkcionalnost.
Morali bi stvarno da se potrude da bude lošija od Captire po funkcionalnosti, mada me ni to ne bi iznenadilo :)

Ima još jedna mana :

Maksimalna veličina fajla koja se može postaviti je 4 GB.

Realno ja ovo ni besplatno neću da koristim...
Na cloud.mail.ru imam 1TB (1024 GB) besplatno, a ovde daju promotivno 30 GB i još će da se plaća :D

Nego ima li neko ovaj nov MIX XL PLUS paket ?

U3SGy3b9.png

Razmišljam da pređem sa Mix XL samo zbog arena kanala i 1GB interneta više !
Kakav je kvalitet/rezolucija tih 5 arena kanala - https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstvgo

Poslednja izmena:
Pa solidna je slika, pristojno je za gledati, evo ti ss ako moze nesto da ti dočara

Uopste nije losiji kvalitet ne znam zasto je kod njega toliko lose ali evo ti SS sa mog telefona.
f536905fe7b847ae9a8d196031b96a72.jpg

3d1a70e661ecaf05ea1fcb5be5af5e72.jpg

EDIT:
A mali dodatak kako AS izgleda preko Orion app
b6189215e851683fed7162538dfb6719.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno je on postavio sa manjjim bitrate-om, na 1.2M nije losa slika.

Meni licno (iako lose vidim) je ono slabo, jer i ja vidim koliko je to slabo, pa i na telefonu. Ne znaci da ima boljih, vec da i dalje nema dobrih :) Interesantno da se pogleda Slagalica ili poslusa nesto, ali to bi bilo bolje da app moze da radi kad je screen locked/off, sto ne moze. Ali za gledanje utakmica... ne znam kako neko moze na onome da gleda :)

Nazad
Vrh Dno