Kako mislis da je neupotrebljiv i da ne mogu da te dobiju na njega? Kakav kes se trosi? O kom SBB fixnom uopste pricas?... ali i u onom paketu tamo kod sbb-a se dobija fiksni, koji je pritom neupotrebljiv jer ne mogu ljudi da te zovu na njega, posto nije telekomov fiksni, odnosno mogu, ali im se trosi kes, a ne besplatni minuti.
Pa kome kablovska ne treba uzeće adsl/vdsl... Tu je fiksni obavezna "dodatna oprema"
Da je Telekom ponudio 5 meseci gratis i za 10/1 pakete, kao što ima za 50/2, ove teme ne bi ni bilo, kao ni negativne kampanje za Telekom.
sbb ti daje 50mbit net za soma i po? al u petak.
Daje za 1600,tih 100din vise taman za 3Mbps upload.sbb ti daje 50mbit net za soma i po? al u petak.
Ako je stvarno ovako, onda jeste vrhunski bezobrazluk.Ko nema fiskni,mora da isti uvede, potpiše ugovor na 2 godine i plaća mesečnu pretplatu 2 godine, a sve da bi vam gospoda rekla koliko ste udaljeni od centrale (pa proverite kod nekog drugog na toj adresi, ista zgrada, valjda još neko ima fiksni, ali ne, morate vi gospodine da uvedete fiskni).
Mogu da ga ponude otprilike slicnom broju korisnika koliko uopste ima kablovski net.Najgoru ponudu trenutno ima Telekom. Vidim u drugoj temi da je i R.Vektor povećao brzine.
Danas 50Mb postaje prosek u Srbiji, a oni ni to većini ne mogu da ponude.
Na kontakt strani RV ja sam izbrojao 9 (i slovima DEVET) gradova u kojima nude svoju uslugu! Kako neko može da porediNajgoru ponudu trenutno ima Telekom. Vidim u drugoj temi da je i R.Vektor povećao brzine.
Danas 50Mb postaje prosek u Srbiji, a oni ni to većini ne mogu da ponude.
Botu, jel da opet potezemo ratelove podatke na koje se pozivas a koji te demantuju?! Preko 90% kablovskih korisnika ima dok 90% adsl korisnika nema uslova za 50Mbps!!!Mogu da ga ponude otprilike slicnom broju korisnika koliko uopste ima kablovski net.
I to mogu da ga ponude za ~600 din nize nego (uz fixni) nego sto je najmanji paket kod KTV (uz KTV).
Imaju svi oni manju pokrivenost, ali gde je prošao njihov kabl, postoji mogućnost za sve pakete. Ne dešava se da je bolji paket jefiniji, a da pritom može da ga ima npr. svaki četvrti korisnik.Na kontakt strani RV ja sam izbrojao 9 (i slovima DEVET) gradova u kojima nude svoju uslugu! Kako neko može da poredi
takvu firmu i njenu ponudu sa Telekomom i kuka kako eto nemaju svi mogućnost za 50Mb? Pa čak ni SBB koji se hvali sa
500K+ pretplatnika ne pokriva veliku teritoriju i puno više je onih koji nemaju mogućnost nego onih koji imaju SBB kabl
kao opciju. Ne živimo svi po velikim gradovima u kojima ima veliki izbor provajdera.
Botu, jel da opet potezemo ratelove podatke na koje se pozivas a koji te demantuju?! Preko 90% kablovskih korisnika ima dok 90% adsl korisnika nema uslova za 50Mbps!!!
Nije tacno, samo u retkim delovima ima za FIberNet pakete, sto ne cini ni 5% Srbije.Imaju svi oni manju pokrivenost, ali gde je prošao njihov kabl, postoji mogućnost za sve pakete.
Potpuno je besmisleno porediti MTS sa kablovskim provajderima jer ne nude istu uslugu. Mogu se samo porediti kablovski provajderi medjusobno jer su svi tehnicki u stanju da ponude iste brzine (i ostalo, naravno) pa je moguce poredjenje po pitanju stabilnosti, odrzavanja, tehnicke pomoci/podrske korisnicima... Sve ostalo je mesanje baba i zaba i ne sluzi nicemu. A narocito zanemarivanje tehnickih mogucnosti koje su uslovljene fizickim udaljenostima (drasticno zavisi)... sa kablovskim provajderima gde je to nebitno....
Citaj opet: MTS moze da ponudi velike brzine otprilike istom broju korisnika koliko i ima kablovski internet. A to je vise nego sto SBB ima internet pretplatnika.
...
Nije drugi (KNET) vec je prvi (KTV) 3 puta veci! A kablovski internet ima 450.000 a mts adsl recimo 650.000, pa je 90% od 450.000 >> 10% od 650.000!!! Cak i da svi koji imaju fiksni (2.8 miliona) uzmu adsl, opet je 10% toga << 90% onih sa kablovskim internetom!Slobodno, posto oni tebe pokopavaju, posebno sto ove cifre koje pominjes uopste nemaju veze sa onim sto sam rekao, ali posto je to tebi tesko da razumes ili prihvatis, jer to ne ide u korist tvojem stalnom blacenju necega samo jer je drzavno, ***...
Citaj opet: MTS moze da ponudi velike brzine otprilike istom broju korisnika koliko i ima kablovski internet. A to je vise nego sto SBB ima internet pretplatnika.
Ne mesaj KTV i KNET broj pretplatnika, ovaj drugi je koji put veci![]()
Posto su me zivkali svaki dan vec 2-3 meseca, a centrala mi ispod prozora, iako sam rekao sebi da necu da potpisujem nikakav ugovor, ovo nisam mogao da odbijem, 10mb vrsi posao ali za 150din vise 5x veci net i 5 meseci po dinar, reko ajde...bio bih zadovoljan i sa 35-40mb znajuci nase operatere ali ovo i nije tako loseupload baca preko 2mb
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari