Hedge, koji to deo BG??
I to htedo reci... kada su u BGu neki imali 2/1 ja u Nisu sam samo dialup imao. U stvari, ja sam se vec vratio od prve ture kada sam pola godine imao 20/20. Sram bilo SBB, kako nije dosao do mene u Nisu pre nego sto je postojao u Srbiji!![]()
Ne ali sta hoces? Promenu? Idi u politicare.
Isto ste se zalili i dok je bila sitna razlika 10 na 50 ili 20 i 50 a ovo je jos manja razlika za mnogo vecu brzinsku razliku.
Da dalje trazim naci cu i kada je tacno bilo ista cena a razlicite brzine, ali nema vremena.
I sta ja da kazem? Mogu 100 100 da biram ili gbps gbps za 2$ razlike a uz to i mnogo vise kanala i landline u Koreji.
U prevodu ke''ate oko stvari koje se svugde desavaju i zalili ste se prosle godine na ovo sto sam linkovao sa HR TC a sada vam je ok![]()
Pozdravljam!Ne ali sta hoces? Promenu? Idi u politicare.
Isto ste se zalili i dok je bila sitna razlika 10 na 50 ili 20 i 50 a ovo je jos manja razlika za mnogo vecu brzinsku razliku.
Da dalje trazim naci cu i kada je tacno bilo ista cena a razlicite brzine, ali nema vremena.
I sta ja da kazem? Mogu 100 100 da biram ili gbps gbps za 2$ razlike a uz to i mnogo vise kanala i landline u Koreji.
U prevodu ke''ate oko stvari koje se svugde desavaju i zalili ste se prosle godine na ovo sto sam linkovao sa HR TC a sada vam je ok![]()
A sta ti hoces ?
opravdavas ovo nasilje intelekta - jer smo po defaultu ovce ako se slazemo sa ocitom diskriminacijom i fiktivnim paketima koje ne moze skoro niko da ostvari
Kakve veze ima politika sa ovim ?
Hocu samo za svoje pare da dobijem isto kao i neko drugi, ili da u skladu sa nizim kvalitetom usluge platim manje. Sta je tebi tu cudno ?
Osim toga stvarno je nepojmljiv cinizam ili mazohizam pojedinaca koji se upinju da objasne kako je ovo normalno
E pa nije !
A sta ti hoces ?
opravdavas ovo nasilje intelekta - jer smo po defaultu ovce ako se slazemo sa ocitom diskriminacijom i fiktivnim paketima koje ne moze skoro niko da ostvari
Kakve veze ima politika sa ovim ?
Hocu samo za svoje pare da dobijem isto kao i neko drugi, ili da u skladu sa nizim kvalitetom usluge platim manje. Sta je tebi tu cudno ?
!
Da,mozda samo u velikim gradovima!Dok je po manjim mestima u Srbiji skroz drugacije,95% stanovnistva je mnogo dalje od centrale nego 250 metara!Broj korisnika Telekoma koji mogu dobiti VDSL je dosta veci od 2%.
Da,mozda samo u velikim gradovima!Dok je po manjim mestima u Srbiji skroz drugacije,95% stanovnistva je mnogo dalje od centrale nego 250 metara!
A u mom selu koje je samo 30km od prestonice i jedno je od najvećih u Sremu, ADSL je stigao tek 2011g. ali je zbog loše mreže bio misaona imenica za mnoge jer je bakarna infrastruktura postavljena sredinom 80-tih prošlog veka. Srećom sredinom i krajem prošle godine položeni su bakarni kablovi i postavljeni ormarići za isturene stepene a kao bonus je svima postavljeno crevo za optikuU selu koje se nalazi na 50Km od Beograda i jedno je od "zivljih" sela ne mozes ni ADSL da uzmes, a ne VDSL... Ili barem nije moglo pre godinu dana.
Kazu nema tehnickih mogucnosti.
U medjuvremenu su dosli wireless provajderi pa se situacija sa internetom popravila...
Možda gledano na globalu ali ako se lomi lokalni rezultat onda je sve moguće: http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=642294У некој предизборној кампањи је интернет и то да ли неко може да има 10, 50 или 100 толико битан да ће да утиче на 0,001% гласача.
Nije da branim Telekom ali istine radi tako je sa svakom novom tehnologijom: u početku je dostupna samo malom broju korisnika. Tako je bilo sakratko i jasno ... ZASTO REKLAMIRAJU SUPER BOX sa brzinom od 50mb/sek a ne mogu da isporuce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari