Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odličan je The Witness...
Ne za svakoga, doduše.

Ima onaj momenat kad nemaš pojma sta pokušavaš i onda samo klikne i bude ti lepo 😀.

Očigledno zna da ubode te stvari Blow.

Šteta što je većina zagonetki istog tipa u tehničkom smislu. Mada kratko igram, videćemo...

Witness ima metric shitton varijacija sto se puzzlea tice, jako puno novih pravila za resavanje se moze sresti cim malo krenes da se setas po ostrvu [za vecinu je jako tesko pretpostaviti koja su ta pravila, pa treba lagano da se istrazuje i nadje svoj learning path].

Igrao sam witness par sati, jest da sam cekao ovu igru ali nije mi se svidela, a i ne kontam zasto je liku trebalo 8 godina da napravi ovu igru, bukvalno igra bi mogla da bude i za mobilne uredjaje.
A o ceni da ni ne pricam 40 eura za ovo LOL. I onda se na kraju i buni sto su ljudi piratizovali igricu, razumeo bi neku fer cenu 11 max 19 eura ali 40 nikako.
Kontam da bi izbacio samo za iOS i andorid za 4 eura vise bi zaradio nego ovako.

Witnness se vec prodao vise nego Braid u svojoj prvoj godini, tako da je cena igre opravdana.

Sto se tice duzine pravljenja, ***, velicina tima je tu imala velik uticaj. Imali su samo 3 programera, 2 art dizajnera i par QA testera. Also, ne znam zasto bi igracima bilo bitno koliko se dugo neka igra pravila, i koliko je bilo lako/tesko da se projekat zavrsi. Jedino sto je bitno je kvalitet finalnog proizvoda.

Witness bi bila super igra za VR, pogotovo sto dosta zagonetki radi na foru "promene perspektive". Blow je rekao da za sada planira da radi na PC VR-u, al nadam se da ce i PSVR doci na red jednom.

Da li neko koristi ovaj nowtv preko ps4 i da li moze da se gleda iz Srbije? Vidim da nalog ne moze da se napravi ako nisi iz uk. To bi resio pravljenjem naloga preko nekog vpn ali ne znam da li ce raditi posle. Uplatio bi za ovaj skysports paket da gledam premier ligu. Ne mogu da nadjem nekako nacin da gledam sportske kanale preko ps4 pa ako neko ima da predlozi nesto bio bih mu zahvalan.

Dao bi 32 funte mesecno? Verovatno postoji neka fora preko VPN-a.

Uff to je previše, vidi neki iptv fazon. ( nevezano za ps4 )

Pa ja sam video da je za skysport paket 7 funte mesecno ili sam nesto pomesao. Uzeo bi samo sport, filmovi i ostalo me ne zanima.

Nije mesecno, to je samo za 24h, tzv day pass, samo sport. Pise ti kad ides na buy opciju.

E pa onda sam se ja zeznuo. Pa nista onda, trazim neku alternativu. Bar da ima neki sajt koji daje live stream sport u html5, nego svi su u flash-u.

Hahahha win! 🙂

Pozdrav svima. Imam par dilema na koje bih verujem dobio odgovor da pročešljam ovh 500 i kusur strana, ali se nadam da će biti dobrih duša i udoviljiti mom nedostatku vremena da pretražujem 🙂
Razmišljam o kupovini PS4, pa imam par pitanja:

Obzirom na to da sam PC igrač - da li je i koliko grafika na konzoli lošija nego na računaru?
Podrška za gledanje video zapisa - da li su podržani svi prihvaćeni tipovi fajlova, podrška za 4k,..?
Podršak za Netflix?

Hvala!

1. Ako ti ne smeta 30fps uzimaj, razlika kod nekih igrica je bukvalno nebo i zemlja primer GTA V.
2. Nemam pojma ne gledam filmova na njemu (to ce ti neko drugi odgovoriti).
3. Imas netflix, youtube, twitch.....

Meni gta predobro izgleda na ps4, probao sam i na pc na gtx 980 sa 4gb, razliku ne bih ni u snu nazvao tolikom : )

Pozdrav svima. Imam par dilema na koje bih verujem dobio odgovor da pročešljam ovh 500 i kusur strana, ali se nadam da će biti dobrih duša i udoviljiti mom nedostatku vremena da pretražujem 🙂

Obzirom na to da sam PC igrač - da li je i koliko grafika na konzoli lošija nego na računaru?
Podrška za gledanje video zapisa - da li su podržani svi prihvaćeni tipovi fajlova, podrška za 4k,..?
Podršak za Netflix?

Hvala!

1. Zavisi od igre do igre i zavisi sa kakvom konfiguracijom porediš konzolu.
2.Većina video zapisa koji se koriste pušta i konzola sa USB-a,4K nije podržan
3.Ima aplikacija za Netflix naravno

Opet se javljam sa onim usb dongle bluetooth problemom i uparivanjem ds4 kontrolera i win7. Def je do ovog kineskog usb-a. Uzeo sam od druga da probam neki drugi usb bluetooth koji je proradio sa nekim toshibinim drajverima ali se ispostavilo da ti drajveri prave problem u DS4Windsows programu, pa sem uparivanja nisam nista preterano dobio. Zanima me da li ovde neko provereno moze da mi kaze da je uspeo ovo da izvede i sa kojim konkretno usb bluetoothom? Ako moze i link do bas tog, da narucim isti ovo me vise izludjuje i nemam vise snega da trazim po netu potencijalna resenja... Hvala na razumevanju

Poslednja izmena:
Pa po svemu sudeci mora da se pljune neka cifra za celu zezanciju... Hvala vam na savetima

Podršak za Netflix?

Hvala!

Već su ti odgovorili, ali samo da dodam i ja ponešto 😉

1. FPS je uglavnom to sto se razlikuje, grafika vrlo malo. Većina igara je portovana sa konzola na PC, gde su dobili nekoliko dodatnih grafičkih dodataka. A neke, kao Betmen, za razliku od PC verzije na konzoli bar rade. Tu je najbolje pogledati DigitalFoundry klipove na YT, za igru koja te zanima.

2. Multimedija i PS4 - samo ako ćeš koristiti DLNA. Moja iskustva sa USB media playbackom možeš videti ovde https://youtu.be/EFK2E3gf5qA . Čak i kada sam formatirao mali USB na Fat32 nijednu WEB DL epizodu The Expanse-a nije hteo da reprodukuje.

3. Netflix radi perfektno.

A da li se uskoro ocekuje podrska za samba share za PS4?
To bi resilo gomilu problema....

Imam pitanje da li je moguce povezati dzojstik od kompa na sps4,meni nece pa me zanima da li je moguce i kako ako jeste???

Samo ds4 radi 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno