Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al ajd pare mi i nisu toliki problem, nego sam se posle još više razočarao kad sam shvatio koliko je Destiny smeće od igre. Znam da mnogima nije, al ja sam je zamišljao kao golem RPG svet sa izuzetnom SP kampanjom i MP dodatkom koji ne bih toliko ni igrao. Kad ono ...
Sad mi stoji kući kao opomena.

Ja razumem da naplaćuju neku simboličnu sumu tipa 100-300 din eto da uzmu neku lovu ali brate mili da ovako deru na igre,e pa mislim stvarno ga preteraše,šta hoće da me nateraju da kupim disk u raspalom Games-u kako da ne hehe dobar vic.

I dalje puna cena,kakav popust,to nema kod njih...

Nema popust zato što kod njih imaš i polovnu za nekih 6990 din. Pitao sam ih koliko plaćaju igre, hteo nekih promašaja da se rešim. Kažu MAX možeš dobiti 1500 din za super očuvanu aktuelnu igru. Watch Dogs nisu hteli ni da otkupe uopšte.

Poslednja izmena:
Imate The Division betu na store-u (pre load).

Za one koji su pre-orderovali (može pre-order bez plaćanja, pa download bete SAMO U EVROPI, pa cancel pre-order, plaća se tek 2-3 dana pre izlaska, pa vam neće skinuti ništa).

OVO VAŽI SAMO ZA EVROPU, U AMERICI ODMAH NAPLAĆUJE.

Jeste.

Tako i treba da stoji, a nećeš platiti.

Plaća se pred izlazak.

Ja sam malopre odradio, a i poznata je stvar.

Čak i ispod toga sitnim slovima piše "you can cancel...."

Ali da ne bude da ja nešto širim, proverite...

Zbog EU pravila je tako.

Poslednja izmena:
To se zna vec odavno za preorder u EU da ide tako. Ja stavio da se skida, 26.1GB.

A mora da se unese payment metod, meni nece da prihvati paypal jer je za srbiju..

Dobio sam key za Division betu na moj mail, medjutim ne prihvata kada ga ukucam u store-u. Da li postoji fora zato sto sam na US account-u a key je mozda za EU?

Poslednja izmena:
Daj da vidimo kod.

:d

Moguce, probaj da otvoris EU nalog pa ukucaj na njega.

Evo kod:

BPCL-KPNB-Q859

Probaj da aktiviras ti pa vidi, mozda si bolje srece. 😀 Iskreno, mrzi me da sada pravim acc. 😀

Skinuo sam ja vec onim principom pre order, pa cancel. Neka neko drugi proba da ne iskoristim bezveze 🙂

Ko proba da aktivira, neka javi da li radi...

Jel neko pokušavao da koristi nas netflix nalog na netflixu skinutom sa US ili UK store

Da, mozes bez problema

Od sutra su im serveri otvoreni, ja pokušao danas da igram i bez uspeha.

Division beta za PS4/PC startuje sutra. Danas je samo za Xbotove.

Imaš u PC sekciji u topiku o Division-u uputstvo kako da dođeš do bete. Procedura je ista za sve, samo što ćeš odabrati da želiš PS4 kod od ponuđenih (PC/PS4/XB1).

Igra je verovatno težak prosek, ali ne mogu odoleti razrušenom Njujorku, još da ima rokanja civila...

@DieH@rd

Idi na EU Store, napravi pre order (skini karticu pre toga) i onda nadji Betu na istom Store-u i videces mozes da je skines. Zatim odes u Account pa Wallet cini mi se, i vratis "NO" na opciju da ti skida pare kada igra izadje.

Sto reče Filipenko prosek, probao danas malo nekih 1h i nije loše, grafika u rangu wd, moze ovo da lici na nesto ali nije takav naslov da se mora igrati day one.

Zna li neko koliko ce ova beta biti aktuelna? Da znam kako da je prioritiram na listi.

Do prekosutra traje beta.

Niko ne igra The Witness?

Danas mi stigao DualShock 4 i vidim da je baterija 800mAh smorih se 🙁. Da ocajavam ili nema neke razlike u trajanju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno