vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Kakva će ti tek druga biti, ako ti je prva odlična 🙂Dosije X 1 epizoda odlicna, gluma zaista malo klimava pogotovo kod Hank Mudija.
Kakva će ti tek druga biti, ako ti je prva odlična 🙂Dosije X 1 epizoda odlicna, gluma zaista malo klimava pogotovo kod Hank Mudija.
Još od početka pauze se zna da se nastavlja sredinom ili krajem februara. Nema Negana, tako da ne vredi ni čekati. Ali kakav sam mazohista 100% neću izdržati.Ljudi sta se desava SA walking dead ? Oce li biti jos ep ili je kraj sezone i da li ce biti Nova sezona vec mesec dana gledam nema nista??
Pa napisao sam samo Negan, šta je tu spoiler?^
Pobogu spoiler much?
Nije covek nista pitao sem dal ce biti novih epizoda a ti napisao sta ce biti za narednih godinu dana.
Dal si normalan bre?
Neke sitne detalje koje pominju tipa 2012 pocetak sve veceg uplitanja elite da odrzi vlast koju gubi... omasio sam nije skorpije vec vodolije kako kazu na to su majani i asteci mislili kao kraj jednog doba i pocetak novog... sve je to mambo dzumbo ali kvalitetna zabava za razigrane mozdane celije^ Not sure if..
![]()
Zemlja i jeste ravna.X Files je pravljen upravo za ljude koji se lože na teorije zavera, na sve od vakcina do zemlja je ravna likova, i zbog rastućeg broja takvih likova i globalnog opadanja inteligencije biće jedna od najgledanijih sezona ikad...
Bas tako, plus smo bili srecni kada uhvatimo da gledamo nesto sto volimo, cekali ceo dan da pocne epizoda, dođes smoren iz skole pa ti odmor uz novu epizodu legne ko budali samar.ljudi, shvatite da novi dosije x gledate 15 godina stariji.
meni je ok serija, u rangu sa starim. to sto je u medjuvremenu izasla gomila dobrih serija pa imamo prevelika ocekivanja, to je nas problem. bas sam pre par nedelja slucajno uhvatio jednu epizodu dosijea x na tv-u i odgledao. bilo mi je smesno i nisam mogao da skontam zasto sam se lozio na tu seriju. ***, godine cine cuda...
Lucifer - u Psych fazonu, zanimljiv koncept serije, mislim da će biti ok za gledati.
Nes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.Da li mozete da zamislite da serija Nash Bridges (da, ta laganica sa Don Johnsonom) je kostala po 2 miliona dolara po epizodi? 😀 (danas videh na wiki)
Uzeo sam da je pogledam, jer mi je prekipelo koliko su danasnje serije negativne, a za nju znam da je lagana i pozitivna (cak i previse 😀). Inace, nista posebno naravno, samo stvarno fina zabava.
Koje su to?Nes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari