Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna kao i prva evo bas je zavrsih.

Aktuelna tematika doba Skorpije budjenje nacija i evolucija gena.... bla bla da ne smaram [emoji6] [emoji33]
Ukratko up to date su sa teorijama zavere, simpaticno i zanimljivo - odiseja na ekranima u bolnici dok rade na promeni gena. Nisam ocekivao nista vise od X niti manje to je dovoljno za mene. Ni pre se nije puno razlikovao...

Poslednja izmena:
^ Not sure if..

2709575850_2907f1ebbb.jpg

Ljudi sta se desava SA walking dead ? Oce li biti jos ep ili je kraj sezone i da li ce biti Nova sezona vec mesec dana gledam nema nista??

Ljudi sta se desava SA walking dead ? Oce li biti jos ep ili je kraj sezone i da li ce biti Nova sezona vec mesec dana gledam nema nista??
Još od početka pauze se zna da se nastavlja sredinom ili krajem februara. Nema Negana, tako da ne vredi ni čekati. Ali kakav sam mazohista 100% neću izdržati.

Negan ti je već zacrtan za sledeću sezonu tako da nemaš frke. Inače u trejleru za nastavak ove sezone ima jedan veliki hint šta će se desiti do kraja. Recimo samo da će im se vidici značajno "proširiti" 🙂

Samo me zanima koga će Lucille odabrati u seriji 😀

Poslednja izmena:
^
Pobogu spoiler much?
Nije covek nista pitao sem dal ce biti novih epizoda a ti napisao sta ce biti za narednih godinu dana.
Dal si normalan bre?

^
Pobogu spoiler much?
Nije covek nista pitao sem dal ce biti novih epizoda a ti napisao sta ce biti za narednih godinu dana.
Dal si normalan bre?
Pa napisao sam samo Negan, šta je tu spoiler?
Baš sam kriptično sastavio post. A i koliko menjaju seriju u odnosu na strip, možda se lik bude zvao Branko.

^ Not sure if..

2709575850_2907f1ebbb.jpg
Neke sitne detalje koje pominju tipa 2012 pocetak sve veceg uplitanja elite da odrzi vlast koju gubi... omasio sam nije skorpije vec vodolije kako kazu na to su majani i asteci mislili kao kraj jednog doba i pocetak novog... sve je to mambo dzumbo ali kvalitetna zabava za razigrane mozdane celije

X Files je pravljen upravo za ljude koji se lože na teorije zavera, na sve od vakcina do zemlja je ravna likova, i zbog rastućeg broja takvih likova i globalnog opadanja inteligencije biće jedna od najgledanijih sezona ikad...

Da li mozete da zamislite da serija Nash Bridges (da, ta laganica sa Don Johnsonom) je kostala po 2 miliona dolara po epizodi? 😀 (danas videh na wiki)

Uzeo sam da je pogledam, jer mi je prekipelo koliko su danasnje serije negativne, a za nju znam da je lagana i pozitivna (cak i previse 😀). Inace, nista posebno naravno, samo stvarno fina zabava.

X Files je pravljen upravo za ljude koji se lože na teorije zavera, na sve od vakcina do zemlja je ravna likova, i zbog rastućeg broja takvih likova i globalnog opadanja inteligencije biće jedna od najgledanijih sezona ikad...
Zemlja i jeste ravna.

Šalu na stranu mislim da X nije bio mnogo drugaciji pre nego sto je sada. Sa svim sadrzajem koji smo konzumirali u zadnjih 15 god ocekivanja su porasla pa mozda odatle i razocarenje kod velike vecine.

Poslednja izmena:
Nisi u pravu, mnogo je kvalitetnije bilo.. bas je bio transfer blama prve dve epizode, videcemo dalje..

Ne bih se slozio, meni je dobar sasvim. Ne kazem da je tvoj utisak pogresan jednostavno gledamo drugim ocima...

P.S. i mislim da ce biti sve bolji.

Poslednja izmena:
Ovde nisu uspeli da naprave atmosferu koja je krasila one stare dobre epizode. Sećam se da sam se pre u nekim scenama ježio samo od muzike, a kamoli kad bi neki monster of the week iskočio. Ovo je sve nešto "lako ćemo". Molder će na kraju svake rečenice imati neki punch line, koji neće nikoga nasmejati itd. Super je gledati ih opet, ali fali onog starog šmeka i teskobe.

ljudi, shvatite da novi dosije x gledate 15 godina stariji.
meni je ok serija, u rangu sa starim. to sto je u medjuvremenu izasla gomila dobrih serija pa imamo prevelika ocekivanja, to je nas problem. bas sam pre par nedelja slucajno uhvatio jednu epizodu dosijea x na tv-u i odgledao. bilo mi je smesno i nisam mogao da skontam zasto sam se lozio na tu seriju. ***, godine cine cuda...

Lucifer - u Psych fazonu, zanimljiv koncept serije, mislim da će biti ok za gledati.

ljudi, shvatite da novi dosije x gledate 15 godina stariji.
meni je ok serija, u rangu sa starim. to sto je u medjuvremenu izasla gomila dobrih serija pa imamo prevelika ocekivanja, to je nas problem. bas sam pre par nedelja slucajno uhvatio jednu epizodu dosijea x na tv-u i odgledao. bilo mi je smesno i nisam mogao da skontam zasto sam se lozio na tu seriju. ***, godine cine cuda...
Bas tako, plus smo bili srecni kada uhvatimo da gledamo nesto sto volimo, cekali ceo dan da pocne epizoda, dođes smoren iz skole pa ti odmor uz novu epizodu legne ko budali samar.
A sad mozes da biras sta da gledas i kad, i naravno da ces da biras samo kvalitet, biras kad hoces da gledas, nema onog iscekivanja izmedju reklama.
Plus smo svi debelo omatorili.
Previse se očekivalo od novih epizoda, da su ove dve epizode bile u nekoj 5. sezoni niko ne bi pricao da su lose.

Treća sezona The 100 sve gluplja, imali su priču da nastave kako treba, ali nisu...

Bogme DC Legends of Tomorrow odličan.
Što bi Risbo rekao Pokidali su i sa 2 epizodom [emoji2]
Ladno su odradili GoT stvar u drugoj epizodi.Svaka čast [emoji122] [emoji122]

X Files hmm... Nije to to, ali nostalgija čini svoje, tako da sam uživao gledajući Moldera i Skali opet zajedno posle ovoliko godina. Skiner kao da je bio u krio-komori, lik izgleda potpuno isto kao u prethodnoj sezoni pre X godina... Nadam se da neće upropastiti seriju skroz već da će biti sve bolja... Šta ću kad sam optimista 😀
The Expanse sve bolji i bolji.
The Blacklist takodje nastavlja u dobrom ritmu, James Spader je jednostavno genijalan lik...
Shadowhunters smuckana limunada po receptu Twilight Saga + vampires / supernatural folklor + urban legends + rebel teens = Shadowhunters, za uzrast od 7 do 16 godina max.
The Chronicles of Shannara mi izgleda kao isprana izvedba literarnog predloska jer nikako da dočaraju tu atmosferu iz knjiga i sve je nekako sterilno i nategnuto i vidi se da je ciljana publika opet američki prizemni tinejdžer.
DC Legends of Tomorrow mi je skroz ok, ne treba očekivati neku dubinu i zamrsenu radnju od serije čiji je glavni adut skupljanje gomile "superheroja" koji se međusobno ne podnose ali za opuštanje i ubijanje vremena je skroz ok.

Jel pogledao neko prvu epizodu Outsiders? Videh samo trejler, izgleda zanimljivo, pogotovo što je jedan od glavnih likova Ryan Hurst, legendarni Opie iz Sons of Anarchy, a pritom i izgleda potpuno isto kao u Sons-ima 😀 Ako je neko gledao, neka baci komentar da znam kako stoje stvari, jer ne počinje mi se gledanje još jedne serije bez preke potrebe. 🙂

Poslednja izmena:
Dosije iks prema oceoivanju. Prva epizoda je trebala da poveze na brzinu sve godine zapleta i to je cak prilicno dobro uradila. Samo je mlaka malo bila. Efekti su bili sjajni. Druga epizoda drasticno bolja. Mada je kraj opet bio srednje mlak. Ali opet ima tih elemenata da mora da pokrije tolike godine i da te uvuce u pricu. Mada je meni posle hanibala skoro sve mlako :-D
Uporedo gledam sada fringe. Cak imam osecaj da je zbog dzona nobla drasticno bolja serija nego sto je dosije bio u prajmu.

Da li mozete da zamislite da serija Nash Bridges (da, ta laganica sa Don Johnsonom) je kostala po 2 miliona dolara po epizodi? 😀 (danas videh na wiki)

Uzeo sam da je pogledam, jer mi je prekipelo koliko su danasnje serije negativne, a za nju znam da je lagana i pozitivna (cak i previse 😀). Inace, nista posebno naravno, samo stvarno fina zabava.
Nes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.

Poslednja izmena:
da,jer je san francisko ako ne i najskuplji grad u ameriGi.njujork jeste skup ali po menhetnu i downtownu,shaolin i sabrbi i nisu dok je citav orinz kaunti sad vec stvar prestiza i cene svega su basnoslovne,zato je toliko i kostalo.

Nes Bridzis je bila super limunada serija.Taman epizoda pred skolu(uz tropikal hit,zapadni vaikiki, one tri ribetine detektivke i naravno Cuvari plaze..standardne serije na tv-u, i svaka redom bolja od ovih danasnjih...Nik Sloter i Silvi>>>>>>>>>>>>>>>>sve ostalo) samo sto raspali pink uzme pa pusti dva dana istu epizodu ili im ponestane novih pa vrate za 20 epizoda..smaraci.
Koje su to?

Secam se samo da su sisate, dve su bile operativci, a treca glumila nekog hakera i imale su pomocnika, neki Lorenco Lamas za siromasne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno