Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu ni ja a ima i obavjestenje neko :(

Povremeno ne radi...Uspeo sam pre pola sata taman da prodam BTC...Sto se mene tice, stop loss mi je 430, target 320 ili nize...timeframe 4-5 nedelja. Videcemo.

Poslednja izmena:
Evo uspio sam, samo neki problemi samo da se dokopaju jeftinog btc-a ccc
Znas kako to ide...ko se prvi oslobodi taj posle ima vremena da kupi...Da li je jeftin, to je relativna stvar...skuplji je nego vecim delom prosle godine ali je mnogo jeftiniji nego sto bi to mi svi zeleli. Ne trgujes zato sto hoces da raste ili pada, ili zato jer bi voleo nesto od toga, nego zato sto zelis da uvecas btc ili usd saldo, kako ko.

Rusi su generalno o ocajnom stanju, mozda se opet plase da rublja dodatno ne krene dole, posvadjali se sa britancima gde 99% oligarha vadi pare, pa preventivno seku BTC....

Btc-e najvecu cjenu ima cak jaci od houb-ija prebacat btc?

Nije da pravim paniku, ali povucite novcice u wallet za svaki slucaj, nikad se ne zna

Ne znam stvarno cemu ovakav stav prema btc-e? Zbog toga sto su rusi blokirali pristup preko svojih ISP domenu? :)

Nije da pravim paniku, ali povucite novcice u wallet za svaki slucaj, nikad se ne zna

Nije da pravis paniku ali digao si me iz kreveta. Poznato je da se sva ****** meni nocu dese tako da sam morao da povucem pre spavanja. Imam btc0a na ploniexu i stampu, to ne povlacim u wallet ali ltc sam vratio na sigurno.

Nije da pravis paniku ali digao si me iz kreveta. Poznato je da se sva ****** meni nocu dese tako da sam morao da povucem pre spavanja. Imam btc0a na ploniexu i stampu, to ne povlacim u wallet ali ltc sam vratio na sigurno.
Bolje preventivno delovati neko rizikovati. Da to nisam uradio sa Cryptsy-jem..sad bih samo gledao dash i nervirao se.
Mada trebalo bi da bude sve okej sa btce.

brzo, svi u sumu i partizane, evo ja cu vam otkupiti btc po extra ceni od 370$ :)

BTC-E je sigurno jedno od najsigurnijih mesta za trgovinu, i povremeno drzanje coina, slicno i Bitstamp. Poloniex je smesan i iz mog iskustva u poslednjih par nedelja imaju ozbiljnih problema sa likvidnoscu BTC-a, posto sam u nekoliko navrata za 5+ btc withdraw morao da se preganjam sa supportom danima.

a sad malo ozbiljno, Kina vec godinama blokira pristup masi sadrzaja i niko nije do sad dizao paniku, ovo sto se desava samo ce podici cenu BTC-u u Rusiji a i sire, postoji 100 nacina da se zaobidje i pristupi blokiranom sadrzaju, evo svez primer, mnogi od vas gledaju USA Netflix sa smesno jednostavnom izmenom DNS-a :)

FUD FUD FUD ako niste primetili , istresaju vas iz gaca vec mesecima unazad na iste fore. Drzite coine ako ste planirali da drzite, trgujte ako trgujete, nista se bitno nije desilo.

I ja se slazem sa ovim vezano za BTC-E. Povukao sam nesto LTC sa berze i u novcaniku je bilo bukvalno u roku od 1 minuta. Evo jos 2 conf i gotovo sve. Znaci ukupno je trajalo od logovanja do mogusnosti raspolaganja LTC nekih 15 minuta. Znaci svaki put se odusevim tim stvarima kada je u pitanju LTC. Mozete da pljujete ovaj novcic koliko hocete, ali on radi posao besprekorno.
BTC-e, nikada nijedan problem sa njima.

uzeh 1btc po 395$ (prodao 2 btc-a po 220$ pa se ima $ :p ) izlazim na 415$

Poslednja izmena:
Bitfinex - $380
BTC-E - $391.

Svasta.

ja do sada nisam nikada imao problem sa povlacenjem coina sa poloniexa i nadam se da ce tako i ostati jer je to jedna od retkih menjacnica u koju imam poverenje

Zanimljiva borba za 400$ kao da na BTC-e nema svjezi para kao da se samo to ceka za skok. Mozda sutra bude jos zeleni stepenica.

Pre će biti dump...
~$372 na Finex-u.

Poslednja izmena:
Delim misljenje. Istresao sam se na $403.

Ocekujem ga tu na $370-375, i neki brz skok da se istresem.

Prognoza za 10-15 dana, ako probijemo $350 (ja mislim da nece biti problema), 'vatam ga tu na $290-300. Necu all in, nego cu ostaviti 30% ako slucajno propadnemo nize.

Sve u svemu Feb/Mart otimacina novcica, kaciga na glavu i spremanje za missile launch. :)

i ja vas poslusah, prodadoh 1 btc sto sam kupio, zaradih 3$, vazno da nisam u minusu :D

Ja se ne slažem sa vašim prognozama nikako. Pad na ispod 300... samo ako Goxne neka jača menjačnica. Ovo je UP trend. Biće još pokušaja ispod 400 ali na kratko. Od 400-450 sledećih meseci, a onda sa te pozicje na big bounce pred polovljenje. :trust:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno