Ne mogu ni ja a ima i obavjestenje neko![]()
Povremeno ne radi...Uspeo sam pre pola sata taman da prodam BTC...Sto se mene tice, stop loss mi je 430, target 320 ili nize...timeframe 4-5 nedelja. Videcemo.
Poslednja izmena:
Ne mogu ni ja a ima i obavjestenje neko![]()
Povremeno ne radi...Uspeo sam pre pola sata taman da prodam BTC...Sto se mene tice, stop loss mi je 430, target 320 ili nize...timeframe 4-5 nedelja. Videcemo.
Znas kako to ide...ko se prvi oslobodi taj posle ima vremena da kupi...Da li je jeftin, to je relativna stvar...skuplji je nego vecim delom prosle godine ali je mnogo jeftiniji nego sto bi to mi svi zeleli. Ne trgujes zato sto hoces da raste ili pada, ili zato jer bi voleo nesto od toga, nego zato sto zelis da uvecas btc ili usd saldo, kako ko.Evo uspio sam, samo neki problemi samo da se dokopaju jeftinog btc-a ccc
Nije da pravim paniku, ali povucite novcice u wallet za svaki slucaj, nikad se ne zna
Bolje preventivno delovati neko rizikovati. Da to nisam uradio sa Cryptsy-jem..sad bih samo gledao dash i nervirao se.Nije da pravis paniku ali digao si me iz kreveta. Poznato je da se sva ****** meni nocu dese tako da sam morao da povucem pre spavanja. Imam btc0a na ploniexu i stampu, to ne povlacim u wallet ali ltc sam vratio na sigurno.
Vikend...Bitfinex - $380
BTC-E - $391.
Svasta.
@MarkoNS
na poloniexu imas daily limit na povlacenje 2k$
ja do sada nisam nikada imao problem sa povlacenjem coina sa poloniexa i nadam se da ce tako i ostati jer je to jedna od retkih menjacnica u koju imam poverenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari