Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Genijalcin, brate, kad da kupim?
Ne jos ;)

Raketa
43177db8b09fafe1f8074bc3bb9fb37c.jpg

ja sam kupio oko 380, kao sto sam i planirao. ali malo. zatvorio masne shortove i sad malo kuliranje.

u perspektivi ocekujem 320, ali sad neki omanji i brzi skok.

Isprozivaste coveka a lepo je napisao. Brz skok, samo sto nije omanji. Ja ovo smatram pogotkom. Za sada. Ako ne nastavi gore, nego se iskilavi do 320 ili tu negde, naboo je sve.

Poslednja izmena:
I ja sam bio u pravu kada sam davno govorio da onu nesrecu od valute treba kupovati kada padne ispod 3. :wave:

ja sam pogodio ovu poslednju, mada nisam ocekivao da ce ispod 390 ici, e sad, moje je predvidjanje da cemo 1-5.2. videti onaj eksplozivni skok slican ovom danasnjem ali u 500+ zoni :) pa da kinezi mogu na miru da slave novu godinu :)

Mesec dana pricam da ce skociti u vreme trajanja konferencije u Majamiju. I bi tako ;)
Doduse ocekivao sam da napadamo 500, nisam mislio da ce onoliki pad biti. U svakom slucaju, bilo kome iole pametnom ovaj skok je bio cist zicer.

Da, bio je dogovor da ceka jos. Meni bilo glupo da se mesam.
Do Uskrsa ce valjda da se pojavi da mu kaze da kupi ;)

Poslednja izmena:
Zapamtiti ovo nista bez 1 aprila :D

E sad kratkorocno da li cemo do vikenda napasti 450$?

trebalo bi mada su malo poranili sa ovim skokom, prvo treba probiti 430 pa onda 460

Na kojoj menjacnici je trenutno najmanji fee?

Hvala.

Mislio sam na klasicnu trgovinu. Na btc-e je 0.2%, ali na kolicinu i na vise trade-a, to se itekako primeti.

Prvi pokusaj da se obori ispod 400$ neuspjesan, bice jos pokusaja, ako izdrzi sutra bi mogli gledat opet zelene stepenice (meni tako potrebne) :d

Bice jos demonstriranja sile i kako kaze Zeljko cerupanja pilica, ali sve ide kako treba

Hvala.

Mislio sam na klasicnu trgovinu. Na btc-e je 0.2%, ali na kolicinu i na vise trade-a, to se itekako primeti.

okcoin.cn ... okcoin.com ima fee ali kineski sajt nema, mozes se registrovat na oba, mislim da jedino sa kineskog nemozes vuci pare i trguje se sa yuen-om

E to mi je trebalo, hvala.

Ni ne treba mi povlacenje para, samo da uredno salju bitkoine. :)

Jel se mozete uredno ulogovati na btc-e? Nakon 2authent, samo me vrati na pocetak..

Ja nemam aktiviran two-factor authentication i logovao se bez problema i sve radi uredno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno