Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napomenuo sam ako probijemo $350, sto je po meni bitan nivo.

A to da cemo testirati $350 uskoro, govori mi jer smo rikosetirali od $425 kao kamen od tenk.

Mozemo krenuti polako.

Edit: Evo ga na $396 vec. :)

Poslednja izmena:
Ljudi moze li neki savet, u koju menjacnicu se pouzdati, koja je po vama najbolja trenutno za altove, Poloniex, Bittrex, gde su najbolje cene, a da ne prodjemo kao sa Cryptsy?
Kakve su vase prognoze za Cryptsy, hoce li mu biti spasa?
Gde cuvate BTC?

Ljudi moze li neki savet, u koju menjacnicu se pouzdati, koja je po vama najbolja trenutno za altove, Poloniex, Bittrex, gde su najbolje cene, a da ne prodjemo kao sa Cryptsy?
Kakve su vase prognoze za Cryptsy, hoce li mu biti spasa?
Gde cuvate BTC?

Btce do sad bili najpouzdanija,dal ce biti videcemo...
POloniex meni ok,al ne bi ja nesto mnogo drzao,samo tekuce valute

Poloniex je trenutno najozbiljniji...bittrex ima veze sa cryptsy neformalno.

Hmm pa velika se lova ulaze u altove zadnje dve nedelje, a Ether odavno nije alt, pa ne čudi da BTC i LTC već danima ne mogu da rastu..

Moze biti lako i LTC, jutros sam slucajno spazio neka pomeranja i kreiranja u chartu. Deluje kao priprema.

Sa druge strane, moguce da su odlucili prvo da se nakupe bitkoina pre njegovog pumpa a to ce najlakse sa altovima.

Znaci pokrenuti lavinu sa altovima, (eth,dash,doge...), okrenuti tu par tura, nakupiti fine BTC-e za pump LTC-a. Napumpati LTC, tu jos vise zaraditi BTC-a i spremni su za glavno i finalno pumpanje - Bitkoina.

Jedan od mogucih scenarija narednih meseci.

Moze biti lako i LTC, jutros sam slucajno spazio neka pomeranja i kreiranja u chartu. Deluje kao priprema.

Sa druge strane, moguce da su odlucili prvo da se nakupe bitkoina pre njegovog pumpa a to ce najlakse sa altovima.

Znaci pokrenuti lavinu sa altovima, (eth,dash,doge...), okrenuti tu par tura, nakupiti fine BTC-e za pump LTC-a. Napumpati LTC, tu jos vise zaraditi BTC-a i spremni su za glavno i finalno pumpanje - Bitkoina.

Za pump LTC treba lova nece moci samo sa BTC.
I meni se cini da bi mogao da krene.

VTC je skocio 6X. A ja ga prodao na zaradu 20%? Znam kad da udjem ali ovaj izlazak me ubija.
Veliko mrtvilo oko VTC a onda niotkuda x6.

Jedan od mogucih, jedan od realnih, ali i ocigledno najizvesniji.
Bas zato, mozda se i ne desi tako (ja sam misljenja da ce biti jako slicno tome sto si napisao, ali strah uvek postoji).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno