Šta je novo?

LG G3

Poslednja izmena:
Dovoljno je ,ali ne flashuj ovaj xceed nije jos za svaki dan, danas sam imao 3 random reboot-a, i jednom su mi pocele nekakve linije da iskacu po ekranu, vratio sam se na flykernel, sa njim je ok sve

Juče kupio ženi nov g3-malo se opirala pošto je htela s5 neo ali sam je ubedio - izbacio mi odmah update v20 a ili 21 a nisam siguran - jel to najnoviji ili ima još nešto i kako se pokazao - ili da joj odmah zveknem MM?

Čitao sam da je mnogo bolji a i kod mene na g4 je bolji pa ću tako verovatno i uraditi ako ne bude zvaničan uskoro

Juče kupio ženi nov g3-malo se opirala pošto je htela s5 neo ali sam je ubedio - izbacio mi odmah update v20 a ili 21 a nisam siguran - jel to najnoviji ili ima još nešto i kako se pokazao - ili da joj odmah zveknem MM?
Ja samo što uzeh crni S5 NEO, a G3 ide na oglase. :D
MM je keva...

Ja sam S3 Neo stavio na oglas koji je koristila do sad
A sa ovim je oduševljena

Može link do MM apdejta? I po mogućstvu nekog kratkog tutorijala kako odraditi taj apdejt (nisam ni malo stručan :smash:)

Hvala na odgovoru! :D
Ovi quick download linkovi su za stock firmware, pošto me još uvek ne zanimaju custom rom-ovi (vidim da je ovo KDZ sajt)?

V30b radi odlicno ali mi ne prepoznaje slusalice. Ima li neko rjesenje,bas sam podesio sve aplikacije ne da mi se vracat.

Ma to mora da ti se nesto zabagovalo ili sta vec.Ja imam istu verziju sve sljaka bez problema.

Znaci izasao je oficial v30b, al telenor kasni? Jesam dobro skapirao? Posto mi se ne smara sa rutom, proslo me je to. :D

Ovo je 3GB verzija, pa me je zacudilo da je sacuvao u RAM-u neke app sto M8 nije. Treba to dosta vise, na oba nije idealno kao na Nexusu... Ali ovo su definitivno najbolji update-ovi do sada.

U otvaranju igara M8 za nijansu brzi, pa je i gaming u zahtevnim igrama nesto bolji zbog 1080p rez.

Bogami, razlike su minorne, cak je negde bio brzi G3 od svemocnog M8... Jos ako se uzme u obzir da G3 tera duplo vise piksela moze se reci da je impresivan je ovaj MM na G3..

Ne samo što tera veću rezoluciju, nego je i veči displej - i to ne malo !
HTC softver je meni precenjen, njihov skin me podseća na Ice Cream Sandwich verziju androida :)
A i nisu jeftini ...

Ne samo sto ima veci displej nego i vecu, 2K rezoluciju... :D

Vau, 2K popularan bas :D

Kada je G3 izašao svi su ga pljuvali ovde mesecima zbog QHD rezolucije, a sada svi telefoni dolaze sa tom rezolucijom i niko više i ne spominje...
Čak se pojedini bune što nema više 4K telefona :D

Kada je G3 izašao svi su ga pljuvali ovde mesecima zbog QHD rezolucije, a sada svi telefoni dolaze sa tom rezolucijom i niko više i ne spominje...
Čak se pojedini bune što nema više 4K telefona :D
Bolje da ja imam 1080p na 5-6" i jacu bateriju, nego da imam 2k rezoluciju i da jedva moze da se kaze da ne secka, a taj famozan 4k ekran na Z5 premium i nije 4k po meni, 2-3 softverske aplikacije mogu da teraju 4k i to je to.

Nazad
Vrh Dno