Šta je novo?

LG G Flex 2

Pozdrav ljudi, konacno sam uzeo G flex 2 za 245e nov neotpakovan sa 6 meseci garancije u NS-u, za sad sam odusevljen telefonom, prva reakcija je bila "vauu :O " , odlicno radi sve jedino sto je i kod mene prisutan problem sa ekranom(bela i siva imaju zute mrlje), mada kada se osvetljenje stavi na 100% onda te mrlje nestaju, pokusacu i ja tu metodu da par dana drzim na 100% pa da vidim da li ce mrlje nestati... Uglavnom od mene preporuka za ovaj telefon, za te pare, i jos NOV, dzabe :D

Javicu jos za par dana utiske o bateriji i tome

Poslednja izmena:
G2 je itekako precenjen a ovaj podcenjen tako da eto slicne cene. Tel je u svemu masina u odnosu na g2 osim bateriji koja je 20-30% losija ali dovoljna za jedan dan umereno zahtevnog koriscenja

Ma od te metode sa 100% osvetljenjem nema nista, dzabe se trudite, 3 flexa sam imao prilike da cackam i svi su imali problem.
Pored toga ekran je super ali meni je smetao grainy efekat i brightnes na minimumu koji je previsok, pored toga sto me je jos razocaralo je kamera, ostalo je stvarno sve super radilo

Moram priznati da ima taj grainy efekat ali mi ne smeta toliko, za zute mrlje na beloj pozadini cemo videti, nadam se da ce bar 50% da se povuku i bicu prezadovoljan iako se vec polako navikavam :D

ne vidim razlog zasto bi se povukle zbog 100 posto osvetljenja.. video sam 2 flexa do sada moj i drugov i oba imaju ali se primeti samo na sivoj tako da ne vidim nikakav problem u koriscenju fona.

Pa kazu neki ovde da im se smanljilo od toga, sta znam, vredi probati pa ako se sredi sredi ako ne nikom nista okej je i ovako:D

I ja ne verujem da se mogu povuci drzanjem na 100%, ***, takav je ekran i to je to... A podcenjen je dosta jer ljudi nisu ni culi za njega. Kad sam kupovao silikon radnice po radnjama me cudno gledaju kad kazem flex 2...

Ciste se lageri preko pa moze jeftino da se nabavi jer je telefon bio neupotrebljiv do 5.1.1 i od starta je ispljuvan jer se grejao i stekao. Imas na kp sta god hoces za flex od opreme.

Bas tako, po svim recenzijama je ispljuvan i to odbija ljude. A ovde je i skup, preko moze da se nadje za 220e, 230e.
Ja sam moj G2 star dve godine prodao za 180e, doplatio jos 70 i uzeo flex sa 2 godine garancijom.

U Bugarskoj, tada je bio tamo jeftiniji 20e nego kod nas i plus 2 godine garancije. Ne daj Boze da se desi nesto ali uvek mogu da ga reklamiram, mene put do Sofije kosta 2000 dinara :D

U Bugarskoj, tada je bio tamo jeftiniji 20e nego kod nas i plus 2 godine garancije. Ne daj Boze da se desi nesto ali uvek mogu da ga reklamiram, mene put do Sofije kosta 2000 dinara :D
A jesi li racunao da ces se vracati po njega kad ga servisiraju? Vreme, trud, nista a? :D

Pa i to kad uracunam opet je bolje i jeftinije nego da mi rikne npr ekran i placam 100 i kusur evra opravku... :D

Pozdrav narode, danas sam izvukao 4.5h SoT-a na WIFI, ja sam i baterijom dosta zadovoljan, bilo je normalno koriscenje, net, fb, instagram, whatsapp, mesindzer, kamera, apdejt i instalacija nekoliko aplikacija, muzika na sluske, par poruka i par poziva i jos par nekih stvari koje sam zaboravio :D

Stize mi druga masina :D Vidim da dosta ljudi trazi pa ako nekog zanima ja cu ljudima sa foruma dati povoljno. Taman za carinu:D

Pzdrav narode, da li je neko uspeo da snima 720p u 60fps?

Pa brate koliku ti carinu i pdv ocekujes :) 200e ? Mada ako je poklon isplati se

Čestitke! Očekujem utiske u temi... bar neko da ga proba sem Vertumusa :)

Drugaru su naplatili 26000, kontam tako nesto, mada ide u kutiji od drugog nexusa mozda smanje i salju mi nasi mozda i ne budu mnogo odrali. Probao sam ga vec, doduse par sati. Lepo radi nema sta mada nije svetac medju telefonima.

Pzdrav narode, da li je neko uspeo da snima 720p u 60fps?

Pa trebalo bi da snima u 120fps-a, mada nesto ne verujem u to. 90% snimam slow-mo i u nekim situacijama mi opasno secka snimak, tako da je tu neka muljevina sa 120fps

U kameri nema nigde tih podesavanja... Cak ni u cinema fv-5 mi ne da preko 30fps...

Ja sam na v15a mozda je zbog toga, vidim nudi mi apdejt na v15c ali nisam stigao jos da ga apdejtujem

Da li imate manuelni fokus u kameri? Ja nemam

Vrh Dno