Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Ja pričam ali nema ko da slušaZbog uzasnih reklama ja sam mislio da je Deezer neki nas servis :d Realno je vrh, svasta ima, imam 2gb samo za Deezer, bravo Darko
Sent from mTalk
Ja pričam ali nema ko da slušaZbog uzasnih reklama ja sam mislio da je Deezer neki nas servis :d Realno je vrh, svasta ima, imam 2gb samo za Deezer, bravo Darko
Sent from mTalk
Nisam se igrao sa "zajednicom" ali da, tako to funkcioniše.Bukvalno, ne moze da se poredi. Koliko me 'ne mrzi' da kopiram muziku govori cinjenica da vrtim 200 istih pesama na telefonu vec godinu dana, pustim Shuffle i kao pravim se da je nisam dugo cuo. Imas li neki nalog i to, jel ziva ta zajednica, to je sjajna fora ako to sljaka tako kako ja zamisljam, nadjem nekog sa slicnim ukusom i slusam njegove liste..
Notiny https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1zvwd
Trenutno free izaberite u aplikaciji Buy or donate
Sent from mTalk
Radi li na 8.1?
Meni izbaci poruku da je samo za W10?
Deezer free varijanta,šta su ograničenja,ne može da se preskače pesma ili vremensko ograničenje?
Sent from mTalk
Ja sam isto US region i uopste ne mogu da pronadjem aplikaciju u prodavnici. Kada otvorim preko linkova koji su gore postavljeni onda mi se otvori u prodavnici ali ne moze da se instalira jer nije dostupna za moj region. Tako da je sve do regiona![]()
Opet imam problem da instaliram Moj Telenor aplikaciju.
Probao sam sa USA regionom, pa onda sa Srbija i svaki put dobijam poruku da aplikacija nije za moj uredjaj i ne moze se instalirati na telefon
Dok mi je telefon bio na wp 8.1 i wm 10 radila je aplikacija, ali sa nekim akrobacijama, ne znam ni sam sta sam uradio da bi je instalirao.
Sada sam opet vratio wp 8.1 (imao sam problema sa wifi na wp10) i opet problemi sa instaliranom aplikacijom. Pre instalacije wm10 sam napravio backup, onda pokusao da ga ubacim u wm10 i sada nema tog backup-a, vec nekog sa novim datumom.
Tako, da ako neko ima ideju sta mi je ciniti, neka bude ljubazan da kaze.
Telefon je Lumia 640DS.
Pitanje za poznavaoce here drive-a na L720, WP 8.1
Kako da ukucam odredjene tacke do krajnje destinacije, tj nekoliko usputnih stanica?
Konkretno hocu da idem na Taru, ali preko Zlatibora, pa da imam usputno odrediste na Zlatiboru, a finalno na Tari. Pocetna tacka je Beograd.
Kako ovo da izvedem u samoj aplikaciji?
Nikako. HERE aplikacija nema mogućnost dodavanja takozvanih "Via Point-a", bez obzira da li je reč o WP ili Android verziji aplikacije. Na HERE sajtu, u FAQ sekciji, ovo pitanje stoji među prvima. ;-)
Sad sam probao na l925 i radi lepo na high, oće da secne ali ništa strašno... 550 bi trebalo da je jaci od 925...
Sad sam probao na l925 i radi lepo na high, oće da secne ali ništa strašno... 550 bi trebalo da je jaci od 925...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari