Nisam napisao da je igra ista kao WD nego da su od najave do izlaska obe igre prošle kroz isto.
Sledeći put kad nešto pompezno najave ne treba ni otvarati temu dok igra ne izađe.
Steta zbog downgrade-a, ali sa tehnickog aspekta i ako bude ovako izgledala i na PC-u, vidim da ima lufta da se lepo nabudzi uz dodatne sejdere, samo ne znam kakav je snowdrop engine i da li ce dozvoliti u dovoljnoj meri upgrade modera putem sejdera.![]()
Mene podseca na Freedom Fighters, meni dosta. Grafika je odlicna, view distance dokle pogled seze, teksture dobre, poligona dosta, materijali realni, osvetljenje okej, jedino fali malo bolji AO. Nema pop up (ili ja nisam primetio) a igra renda citav grad. Impresivno.
Nije to to bez tri kile motion blura, chromatic aberration i 20 lens flareova po sceni, jel da?
Grafika je daleko od te prve prezentacije zato sto to nije ingame grafika vec rezirana sekvenca u endzinu. Stari trik kojim se svi sluze ali i posle toliko primera igra iz nekog razlog jos uvek misle da je to nekakva PC grafika sa high end masina.
Jedina stvar koja moze da ih izvadi je gameplay, jer ako tu podbace ne gine im sudbina Watch Dogs-a.
Sta mislis samo koliko je ljudi narucilo igru samo zbog toga jer su vidjeli onako dobru grafiku?!
Ova igra je dozivela masan downgrade i kompletan rework u raznim aspektima...na sajmovima je prikazivan gameplay reklamiran kao gameplay, nisu bile cutscene ili opstepoznati target renderi.
Ex-Ubisoft producent koji se smorio od vetrenjaca i koji sad radi ovde u BG ima bas zanimljive price o toj kompaniji:d
Ex-Ubisoft producent koji se smorio od vetrenjaca i koji sad radi ovde u BG ima bas zanimljive price o toj kompaniji:d
Graficka podesavanja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari