Pa pazi, imam pozitivno iskustvo sa ovakvim "jeftinim" stolicama. U Eurosalonu sam 2008. godine stolicu Hera II platio oko 10 hiljada dinara i zamisli potrajala mi je čitavih osam godina, a i više je nego udobna i posle dosta sati sedenja
https://farm8.staticflickr.com/7483/16169313076_22ce05b314_b.jpg . Tek nedavno je počela da zeza, otišao joj je gasni cilindar i rasklimatala se u tom delu, sad se naginje na sve strane kako se ja nagnem u njoj, mnogo šeta i izlizala se posle ovoliko vremena pa mi treba zamena. Čak sam i mislio da je popravim i presvučem, mnogo mi se dopada takva ergonomija i leži mi odlično, teško mi da se oprostim od nje, ali mi nekako lakše da kupim novu.
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali nemam takav budžet za stolicu, barem sad ne želim da dajem više, a kao što rekoh oko 100 evra imam da izdvojim i to je to. Ne moraju svi baš da kupuju skupe stolice preko 500 evra, i ne treba mi lekcija o tome kako skupa stolica čuva kičmu i leči sidu, šta god već da ste diskutovali u temi. Ono što mi treba jeste neko ko je duže koristio slične Jysk-ove stolice i da mi pruži iskustvo iz prve ruke o udobnosti i kvalitetu. Trajnost me ne brine previše, nisam težak, imam oko 70kg, ako je ova Hera preživela osam godina korišćenja, ne vidim zašto bi Jyskove stolice bile nešto dosta lošije kad je to sličan cenovni rang sa ovom kojom imam? Dajte još iskustva sa sličnim Jysk-ovim kao ova što sam linkovao.