Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jel se i vama u Outlooku desava da obrisete neki mejl, a da se on ponovo pojavi nakon nekog vremena? Cini mi se da skoro svaki mejl ili svaki mejl treba da obrisem po dva puta da bi ga trajno obrisao.

Jel se i vama u Outlooku desava da obrisete neki mejl, a da se on ponovo pojavi nakon nekog vremena? Cini mi se da skoro svaki mejl ili svaki mejl treba da obrisem po dva puta da bi ga trajno obrisao.
Ako imaš kompjuter sa 8micom ili 10kom, verovatno se sinhronizuju jedan sa drugim.

Šta znači to za 19. Januar, praktično svima puštaju ovaj bild koji svi imamo kao zvaničan?! Tako sam bar razumeo postove...?

Sad sam provalio da ne radi ni remainder preko cortane ,oglasi se tek kad je otvorim .

Sent from mTalk

I sto se podsetnik na kalendaru tice, sad sam primetio da i ako prebacim podsetnik sa danasnjeg dana u neki naredni, a nakon toga ga obrisem, ipak mi se pojavi tog dana... Sad mi se pojavio takav jedan koji sam "sutnuo" u subotu.

Yep!
83cb3bfb09c2863d0df834f5d112c879.png

Ali šta predstavljaju ona dva kvadratića dole desno?

Ja na l735 ne mogu da pristupim. Bilo mi je dostupno nakon instalacije .63, međutim, nakon hard reseta nemoguće. U store-u mi nudi update za ove delove extra podešavanja ali dobijam error prilikom download-a. Neka ideja ?

Sent from mTalk

Neće moći.
Posle hard reseta treba da se apdejtuje Touch da bi funkcionisalo...

Poslednja izmena:
Ja na l735 ne mogu da pristupim. Bilo mi je dostupno nakon instalacije .63, međutim, nakon hard reseta nemoguće. U store-u mi nudi update za ove delove extra podešavanja ali dobijam error prilikom download-a. Neka ideja ?

Sent from mTalk

A da... Kod mene je tako stajalo neko vreme i samo se posle apdejtovalo. Tapni na taj error što ti ispiše dole pa vidi šta će ti izbaciti. Možda samo traži da se instalira na telefon ako ti je podešeno da app idu na karticu. :)

A da... Kod mene je tako stajalo neko vreme i samo se posle apdejtovalo. Tapni na taj error što ti ispiše dole pa vidi šta će ti izbaciti. Možda samo traži da se instalira na telefon ako ti je podešeno da app idu na karticu. :)

Tražilo je da se instalira na telefon, ali i nakon što sam to omogućio ista stvar. Nema veze, čekam sledeći build

Kreirao sam word dokument na računaru u Office 2013, međutim sada na telefonu ne mogu da otvorim, a druge dokumente mogu. Sada mi traži da platim da bih mogao da kreiram. Šta se desilo sa Office-om?

Kreirao sam word dokument na računaru u Office 2013, međutim sada na telefonu ne mogu da otvorim, a druge dokumente mogu. Sada mi traži da platim da bih mogao da kreiram. Šta se desilo sa Office-om?

Ništa se nije desilo, izloguj se pa probaj ponovo.

Poslednja izmena:
.29 je zadnji stabilni build, .63 nije još otišao ni na insider slow.

Sad sam prilicno siguran da sam ovo imao samo u povezanim inboxima. Pretpostavio sam da je to u pitanju mozda, pa sam ih razdvojio pre manje od sat vremena, i cini mi se da mi se sad to ne desava nakon sto obrisem neki mejl - ne vraca mi se... Naravno, rano je da se kaze da je sigurno tako, al deluje mi da je to u pitanju.

Ne znam... Ponekad se osećam poprilično glupo zbog saznanja, što ne znam namestiti outlook da prikazuje sve mailove... Sve koje imam... Umesto što imam samo neke... Od kupovne telefona...

Ne znam... Ponekad se osećam poprilično glupo zbog saznanja, što ne znam namestiti outlook da prikazuje sve mailove... Sve koje imam... Umesto što imam samo neke... Od kupovne telefona...

Ja sam fon uzeo letos a outlook mi pokazuje mailove od 2014godine. Tad sam u napravio nalog sa bivšom lumiom 925.

fbdb650d2bee61bea582805919149547.png

.29 je zadnji stabilni build, .63 nije još otišao ni na insider slow.

Meni toliko dobro radi .63 da što se mene tiče mogu ladno njega kao zvanični da puste pa da ga krpe, nemam problem s tim...ono što mi smeta nisu bagovi već deo sistema i kako je osmišljavan, Edge i Photos su užas i to je to...,

@Enkarta...
Sad i meni kad sam video gde se nalazi... :D
Stavio sam bilo kada... :D
***... Sve sam pretražio i mislio sam da nema toga više... Nije mi palo na pamet da još idem dublje pritiskom na mail.. Dublje u opcije...

Uzgred, jel se pomunjala nekad ideja da i pocetni ekran moze da se rotira? Kontam da bi to super bilo da moze, mada sta ja znam, nije da sam nesto mnogo mislio o tome. Nekako mi deluje da bi bilo super kad sam recimo u Outlooku, pa iskacem na pocetni, pa idem u poruke, i tako redom - da sve to vreme ekran bude zarotiran, mada ne tako sto bi se on ceo zarotirao, nego sadrzaj u svakoj plocici pojedinacno.

Sta znam, mozda bi to bilo i bezveze ipak, a i nije da je neophodno da mi je zarotiran pocetni ekran da bih video sta radim.

Vrh Dno