Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko lozinki može da se sačuva?

Duze vreme planiram da koristim neki od servisa tipa: keepass, lastpass, truekey i sl. Nisam upoznat sa enpassom.
Hteo sam da iskoristim trenutak i dobijem lifetime pro kako bih kasnije kad se budem resio da koristim neki servis, imao jednu varijantu vise.
Trebalo bi da je neograniceno. Nisam imao vremena da bilo sta testiram. Istog trenutka sam je ugasio.

Probao sam ranije Lastpass, nije mi se svidelo zbog pretplate, onda sam na nekom popustu pazario SafeInCloud i od tada je uvek koristim, sa desktop app i browser dodacima. Svaka preporuka.

Duze vreme planiram da koristim neki od servisa tipa: keepass, lastpass, truekey i sl. Nisam upoznat sa enpassom.
Hteo sam da iskoristim trenutak i dobijem lifetime pro kako bih kasnije kad se budem resio da koristim neki servis, imao jednu varijantu vise.
Trebalo bi da je neograniceno. Nisam imao vremena da bilo sta testiram. Istog trenutka sam je ugasio.

Ja sad skinuh za desktop pa ću skinuti i za mob.
Samo nikako da skontam kako dadajem sajt i password.
Inače koristim PasswordBox,ali se on gasi uskoro pa tražim alternativu.

Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...

Ja sam skinuo za desktop i registrovao se,a kad hoću da skine za mob pro verziju traži da se plati,kako je onda free?

Poslednja izmena:
Free je. Uradio sam baš tako kako je rekao alphablue i ponudio mi je premium besplatno na telefonu.

Može li se posle to deinstalirati,a da i dalje radi kako treba?
Saću da isprobam.

Edit: Opet nudi prihvatanje promocije i besplatan Premium. Tako da ćemo da saznamo tek kada prođe promocija. Mada se vezuje za mejl nalog, tako da bi trebalo da ostaje Premium zauvek.

Poslednja izmena:
Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...

Ja je skinuo,ali i dalje nemam free ponudjeno za pro verziju. Gde grešim?

Sam ponudi u okviru aplikacije, kao popup iskoči.

Ma pričam za Enpass. :) Njega pokrećeš, biraš novog korisnika i tada izbacuje popup (nakon par sekundi).

Instaliraj prvo myappfree, enpass ako imas instaliran idi u podesavanja, aplikacije, enpass i tu obrisi podatke, ili jednostavno deinstaliraj enpass. Zatim otvori myappfree, pokazace ti neku igricu sto je isto promocija. Onda izadjes iz myappfree i otvori enpass, ili instaliraj ga, ako si ga obrisao. Izaberi da si novi korisnik, tu ce da ti nakon sto uneses master password, ponudi pro, izaberes za koji ce nalog da se veze, ako ih imas vise, i to je to.

To mi već nije poznato. Nisam istraživao.

Ma pričam za Enpass. :) Njega pokrećeš, biraš novog korisnika i tada izbacuje popup (nakon par sekundi).
Da li se sinhronizuje ako sve lozinke postavim preko laptopa? Sad sam ubacio probe radi jednu lozinku,a kad odem u aplikaciju na telefonu nema je.

To će ti već reći neko ko je isprobao. Ja nisam ni stigao do desktop aplikacije. :)

Sad vec treba da ti crtamo. Izabereš npr gdrive u opcijama u aplikaciji na kompu i odaberes isto gdrive na telefonu. Cim budes sačuvao sa kompa na cloud, pojaviće se i na mob app.... Sinhronizovace se

Tako reci.:)

Samo predhodno treba da uradim Backup pa onda to što ti kažeš.

Poslednja izmena:
Jel imao nekad Soundcloud opciju download? ili ja ne umem da nadjem tu opciju... I kako da kesira npr neki stream za offline slusanje kada nemam net?

Koliko je siguran ovaj Enpass, za unos kreditnih kartica, paypal naloga i sličnih stvari?

Nazad
Vrh Dno