NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Meni se otkljucala PRO verzija bez instalacije myappfree. Odmah sam skinuo Enpass i registrovao se.
Koliko lozinki može da se sačuva?
Meni se otkljucala PRO verzija bez instalacije myappfree. Odmah sam skinuo Enpass i registrovao se.
Koliko lozinki može da se sačuva?
Kod mene trenutno ima 273. Ne verujem da je nešto ograničeno.Koliko lozinki može da se sačuva?
Duze vreme planiram da koristim neki od servisa tipa: keepass, lastpass, truekey i sl. Nisam upoznat sa enpassom.
Hteo sam da iskoristim trenutak i dobijem lifetime pro kako bih kasnije kad se budem resio da koristim neki servis, imao jednu varijantu vise.
Trebalo bi da je neograniceno. Nisam imao vremena da bilo sta testiram. Istog trenutka sam je ugasio.
Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...
Free je. Uradio sam baš tako kako je rekao alphablue i ponudio mi je premium besplatno na telefonu.
Saću da isprobam.Može li se posle to deinstalirati,a da i dalje radi kako treba?
Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...
Sam ponudi u okviru aplikacije, kao popup iskoči.
Ma pričam za Enpass.Njega pokrećeš, biraš novog korisnika i tada izbacuje popup (nakon par sekundi).
Da li se sinhronizuje ako sve lozinke postavim preko laptopa? Sad sam ubacio probe radi jednu lozinku,a kad odem u aplikaciju na telefonu nema je.Ma pričam za Enpass.Njega pokrećeš, biraš novog korisnika i tada izbacuje popup (nakon par sekundi).
OGYoutube, nema dalje![]()
Sinhronizuje. Moras da odaberes prvo cloud s kojim da sinhronizuje
Potvrđujem, danas(juče) skinuo i nema problema.OGYoutube, nema dalje![]()
Sad vec treba da ti crtamo. Izabereš npr gdrive u opcijama u aplikaciji na kompu i odaberes isto gdrive na telefonu. Cim budes sačuvao sa kompa na cloud, pojaviće se i na mob app.... Sinhronizovace seIzaberem,i šta onda?
Sad vec treba da ti crtamo. Izabereš npr gdrive u opcijama u aplikaciji na kompu i odaberes isto gdrive na telefonu. Cim budes sačuvao sa kompa na cloud, pojaviće se i na mob app.... Sinhronizovace se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari