Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa bas prolazi, juce dve na blicu danas ovo, na webu isto, a cuo tj neko je pisao kako mu adaway blokirao svaku reklamu, e sad budi pametan, dal je to moguce..

Zato što neko mozda ne čita bljuc? ;)

Ja isto ne vidim reklame, ali eto nemam našu ni žutu, ni belu nikakvu štampu, jer je kvalitet nula.

RSS, pokupim ove strane, otvorim Press i čitam :)

Nisam ga koristio bas dugo, ali originalno je taj explorer bio nabudzena verzija miui explorera.

Ma jeste sigurno to iz MIUI ROM-a, samo što su ga mozda sad preradili.

Znam kad sam MIUI 3 koristio na S2 taj je kao nešto krenulo da se uzima iz MIUI-a taj Explorer, ali eto posle toga ga nisam koristio. Uvek mi bio bolji root explorer.

Totalno nebitno ali nekada je izgledao ovako, sto je 100% kopija tadasnjeg miui explorera (gb i mozda ics era)

miui_file_explorer_550x287.png

Forumaši postoji li aplikacija ili modul da mi prikazuje sve nortifikacije raširene, konkretno mi za whatsapp treba da ako mi stignu pet duže poruke od jedne osobe da sve pet mogu cele da pročitam iz nortifikacija, ne ulazeći u samu aplikaciju?

Imam dva modula testirao danas, all expanded notifications i always expandable notifications, ali mi ne rade na whatsappu

Pa bas prolazi, juce dve na blicu danas ovo, na webu isto, a cuo tj neko je pisao kako mu adaway blokirao svaku reklamu, e sad budi pametan, dal je to moguce..

pa verovatno server sa kojeg čitaju reklame nije na listi. tj ko zna odakle se plasiraju reklame i da li je to adsense/ili kako se već zove android verzija.

Poslednja izmena:
Te reklame na blicu je nemoguce blokirati.
1f4cb0755a7baf3b734cecdd958caa8b.jpg

I?

Meni nije smetalo, ali sada sam pogledao u adaway, mislim da treba baneri.blic.rs da se stave u blacklist

Poslednja izmena:
Ako nije, upalis adaway ides na log dns request, i onda upalis blic aplikaciju pa vidis listu, meni ih posle dodavanja tog baneri.blic vise nema.

Pa ti rece da ih je nemoguce blokirati.
Btw, ne koristim adaway, nego unbeloved hosts - xposed modul.

Moze preporuka za app. Pravljenje skripte. Znaci da slikam odredjen broj stranica i spakujem sve redom u jedan pdf? Znam da sam imao nesto sad nzm preko cega sam to radio :D

Kakve veze imaju skripte sa tim?
Kakve stranice snimaš (iz knjige ili screenshot Web strane)? Već je pre par strana bila priča i tome, ja koristim Scanbot, najpopularniji je cam scanner. Microsoft ima office lens app, koja je isto popularna. Trebalo bi da i Google Drive app ima tu opciju negde zakopanu.

Drugari,ako moze mala pomoc....treba mi preporuka za neki widget za pregled potrosnje podataka wifi/mobil data....do sad sam koristio Data Counter Widget ali ga nemogu vise naci na Play store...treba mi neka alternativa...hvala :)

To imaš već u telefonu.

Data usage se zove opcija.

Unutra u toj opciji možeš da namestiš i wifi usage da ti očitava, ali verujem da tebi treba samo za prenos podataka.

Edit: uh sad sam pročitao, tebi treba widget...

Probaj Onavo.

Poslednja izmena:
Probao sad,i ne snalazim se bash...DCW mi je bio extra i jednostavan,neznam sto ga uklonishe sa GP-a...nemogu da nadjem nista slicno,a da ok i diskretno izgleda kad se namesti na desk...

A svaka ti dala!!!! ;)

Preporuka za audio plejer koji moze da ponovi 5-6 puta fajl a zatim da to isto nastavi sa sledećim u listi.
Treba mi za učenje jezika.plan je da stavim kratke rečenice u plej listu a da ih plejer ponovi svaku nekoliko puta i zatim predje na sledecu itd.(jos ako ima mogucnost za tempo super)

Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...

Myappfree konacno nesto dobro stavio za dj :-D na wp ima mnogo boljih ponuda :)

Enpass password manager pro verzija je trenutno besplatna. Skinite prvo myappfree a zatim Enpass, izaberirte I'm new user, unesite pass, i otkljucace se pro verzija...

Meni se otkljucala PRO verzija bez instalacije myappfree. Odmah sam skinuo Enpass i registrovao se.

Nazad
Vrh Dno