Šta je novo?

LG G2

Evo ovako sam ja radio.
Install CloudY G2 V3.3 FROM LOLLIPOP ROM OR CLOUDY G2 V3.1 OR V3.2

1. Download Rom CloudY G2 3.3 Then Copy To SDCard
2. Download TWRP Lastest Version (2.8.7.1) Then Copy To SDCard
3. You Should ROOT+TWRP
4. After ROOT+TWRP Finished , Please Reboot To Recovery Then Flash TWRP 2.8.7.1
5. Please Choose Reboot > Recovery
6. Wipe (System, Data , Dalvik, Cache) - REQUIRED !! ( CloudY : I wont release any version more so soon, so better to do a clean flash. )
7. Flash CloudY G2 V3.3
8. Choose Your Variant In Aroma
9. Reboot

To je kad se radi sa oficijalnog LP stock.

Poslednja izmena:
pozz jer moze neko da mi pomogne hteo sam da updajtujem fon izbacio mi neki update v20d koliko sam ja video posto sam ga vratio pre nedelju dana preko kdz na 4.4.2 rutovao i sve bilo ok ali kad skinuo nekih 139mb i restartovao izbacio je ovo i nece nikako da udje ni u recovery ni u download mode 20160111_174100.jpg
jer moze nekao ovo da se popravi?

probao sam da skinem pre dva dana sa play store twrp menager pa nesto nije htelo pa sam batalio to mozda se nesto pobrkalo neznam. Samo se pali lg logo i izbaci neki error boot 20160111_182636.jpg

Na 5.0.2 ne mozes twrp manager, mozda ti je on instalirao tj flashao twrp. Moras kdz extract i flashati recovery i laf particije

ne ja nisam bio na 5.0.2 nego na 4.4.2 jer mozes da mi objasnis kako da to uradim? jer nece nista posle tog errora ugasi se ekran ali ne skroz ostaje kao da svetli u pozadini onako crno jedva se vidi da upaljen

ne ja nisam bio na 5.0.2 nego na 4.4.2 jer mozes da mi objasnis kako da to uradim? jer nece nista posle tog errora ugasi se ekran ali ne skroz ostaje kao da svetli u pozadini onako crno jedva se vidi da upaljen
Custom recovery, root i OTA update nikako! Nadam se da ce bender_007 da ti pomogne.

Samo nek javi jel mu android radi

ne razumem na sta mislis? Na tel mi se pojavljuje samo ono sto je na slici i kad ga prikljucim na usb kao da sam prikljucio 13 usb memorije i trazi da formatiram kad idem na cancel na sve to onda mogu da otvorim jednu samo memoriju pod (j) i u njoj ima folder imageCapture.PNG
tel mogu da gasim samo kad drzim power +vol up pa se Jos jednom pali lg logo pa se gasi skroz ekran pocrni. Kad prikljucim usb ili punjac opet se pali ono error boot kao na slici

Aha, tako kazi:), znaci android ne radi.
Pogledaj na xda "somboons srk tool", javi amo ne uspijes

sad imam jos jedan problem i dalje nece u download mode oce samo u recovery probao sam da stavim cm 12.1 jer sam to imao na memoriji i sve je proslo ok ali nece da digne sistem samo ulazi u teamwin recovery sta da mu radim sad?

Jel postoji neki flashable zip od Cloudy Kernela? Ubacio sam novi Dori i stalno nesto stuca telefon, zastaje, i trazi restart da bi radio normalno.. Muka mi da flashujem sve iz pocetka

Koji bese twrp dolazi sa autorecom?
Nesto sam se zbunio, imam cloudy 3.3, malo pre sam flesovao onaj blastagatorov twrp iz mog twrp-a, ok proslo, rebutujem recovery, stoji 2.8.7.3, ali sve je skroz isto kao i pre. Pa nisam siguran je l' to taj njegov recovery, ili onaj koji sam imao od ranije? :D

Ja već mesecima samo na Blissu. Tačno 0 problema i G2 mi radi bez greške. Gde je kod tebe bio problem?

Imao sam losa iskustva sa Samsungom S3. Nikad ih vise nisam probao. Maintainer je bio smijurija,nije imao pojma sta radi mada je imao dobru volju. Tu je onda i onaj fijasko kad su im uvalili neku glupost a oni merg-ovali bez provere. Sve u svemu ,nisam bas spreman ni da probam. To je samo moje misljenje.

Imao sam losa iskustva sa Samsungom S3. Nikad ih vise nisam probao. Maintainer je bio smijurija,nije imao pojma sta radi mada je imao dobru volju. Tu je onda i onaj fijasko kad su im uvalili neku glupost a oni merg-ovali bez provere. Sve u svemu ,nisam bas spreman ni da probam. To je samo moje misljenje.
Da, samo sto je taj S3 imao Exynos 4412.

Da, samo sto je taj S3 imao Exynos 4412.

Ma nije samo bio to problem sto je Samsung. Videlo se da nema pojma,to je bio neki klinac,Francuz. Druga stvar je sto ja ne podnosim Cm i romove bazirane na Cm. Aosp je za mene bio zakon a na kitkatu samo Slim. Ovde sam prinudjen na Cm i zato bi se resavao ovog telefona. Posle Nexusa,ovo mi je patnja. Nisam znao da je tako stanje sa Lg

:) nemojmo tako, potrebne su pripreme za kompajliranje roma i kernela.

Ma ne naravno. Ne pljujem ja nista,definitivno da Bliss ima veliku bazu fanova i nije bez razloga. Ja sam imao lose iskustvo i inam obicaj da se ne vracam na staro. Kazem opet,moj problem je sto sam navikao na Slim i Aosp i ovo mi se nista ne svidja. Tesko mi je i da izaberem rom jer su sve Cm a ja ih nisam koristio. Jos uvek sam na stock Lp,nista nisam budzio jer nemam volju staviti nesto sto mi u startu ne odgovara.

Pozdrav svima. Potrebno mi je misljenje i savet.

Nakon pijane novogodisnje noci, moj LG G2 je umislio da su slusalice sve vreme uljucene, reprezentovano ikonom na vrhu ekrana. Kao posledica toga, nisam mogao da koristim telefon za pozive bez loudspeaker-a. Pretpostavio sam da je charger port assembly pokupio malo tecnosti i da su opisani problemi otuda proistekli.

Zatim je telefon bio izlozen skijanju, tj. dodatnoj kondenzacionoj vlagi. U nekom trenutku je ekran poceo da daje sam sebi instrukcije, nasumicno da pritiska ekran, swipuje levo, desno, (posalje bivsoj poruku da je *****) itd. U isto vreme, jedan deo ekrana (otprilike treca desetina s vrha) je postao u potpunosti nereaktivan na dodir.

E, sada, sumnjajuci na vlagu kao uzrok problema, potopio sam maticnu plocu i flet kabl assembly u visoko koncentrovani alkohol, osusio i ponovo sastavio telefon. Nikakvih poboljsanja nije bilo. Sledeci korak mi je da narucim novi flet kabl (cca $7 sa postarinom od kineza, provereno radi) i probam s njim. Ukoliko i to ne radi, telefon ide kroz prozor.

Prilikom rastavljanja telefona primetio sam da je desni konektor za flet kabl na maticnoj ploci prljav ili su mu pinovi osteceni (tesko je razaznati). Sumnjam da je to uzrok problema s obzirom da je odlicno radio mesecima i da do fizickog ostecenja na tom mestu nije bilo moguce doci sve do trenutka kada sam rastavljao telefon.

Da li je neko imao slicno iskustvo?

Unapred hvala. ;)

Teško. :)

Osim dela gde telefon sam šalje poruke bivšoj tokom pijanih noći. Pretpostavljam da se to većini bar nekada desilo. :)

Vrh Dno