Ubaci proizvod u korpu i kreni na checkout. Tu ispod ima polje gde se upisuju poeni. Piše ti koliko maksimalno možeš da iskoristiš. Tiket ti je ustvari komunikacija sa njima.
Nemojte tek tako kritikovati sajtove. Ako kasni paket u odnosu na neki drugi paket sa drugog sajta, pa sta? Da li je prosao rok? Nije.
Stigao mi je odgovor, da cekam do 45 dana?!? Koja je onda poenta onoga sto pise kada narucujem(10-25 dana)?
Narucio sam prvu stvar sa gearbesta pre mesec ipo dana i konacno sam dobio power bank bateriju od xiaomi.
Sajt je potpuno korektan i super rade stvari jedino sto koriste usluge transporta koje su mnogo spore.
[YOUTUBE]wgE5hUSu-NQ[/YOUTUBE]
Kad su ti je poslali? Ja moju cekam vec puna 2 meseca.
Švedskom poštom? I je l' na BG carinu? Meni su poslali 31.10. i još mi nije stigla. Žalio sam im se al su mi rekli da je rok do kog treba da stigne 31.1.Cinimi se da su mi poslali negde oko 20.11
Ljudi, koji su josh "poznati" kineski sajtovi (a pouzdani originalni artikli) osim navedenih ?
Pored navedenih u naslovu teme, dobri su chinabuye, pandawill, tinydeal i ibuygou.
Ljudi, koji su josh "poznati" kineski sajtovi (a pouzdani originalni artikli) osim navedenih ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari