Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Sve koristio ali bas sve i ne verujem da na ovom forumu ima nekoga sa vise kanala na raspolaganju od mene.Ovo sada što me zanima nije za mene.
Ako mogu da daju free akcju za 1150 dinara ,onda mogu i za 1925.Ako ne mogu ,onda idemo na telekom i box paket plus d3 go nalog,i nema da me vide u ikomu.Bar D3go naloga imam dovoljno.Ako zatreba imam i vaučera za OTT Kopernikus koliko ti duša ište ili IPTV naloga sa kompletnom ex-yu scenom i šire.Ako zatrebaju arene HD sa sve sportklubovima MAX paket je tu.Sve može ali da me neko pravi ,xxxx to ne može.
Da mi kažu može free za 1150 dinara ali ako poželite dodatne pakete ukidamo vam akciju ,e tako nešto kod mene ne prolazi,takva zajexxxcija ne može.

Poslednja izmena:
Samo da pohvalim momke iz ikoma koji su danas bili kod mene i resili smo problem sa predhodnih strana, sad sve fercera.

Sve koristio ali bas sve i ne verujem da na ovom forumu ima nekoga sa vise kanala na raspolaganju od mene.Ovo sada što me zanima nije za mene.
Ako mogu da daju free akcju za 1150 dinara ,onda mogu i za 1925.Ako ne mogu ,onda idemo na telekom i box paket plus d3 go nalog,i nema da me vide u ikomu.Bar D3go naloga imam dovoljno.Ako zatreba imam i vaučera za OTT Kopernikus koliko ti duša ište ili IPTV naloga sa kompletnom ex-yu scenom i šire.Ako zatrebaju arene HD sa sve sportklubovima MAX paket je tu.Sve može ali da me neko pravi ,xxxx to ne može.
Da mi kažu može free za 1150 dinara ali ako poželite dodatne pakete ukidamo vam akciju ,e tako nešto kod mene ne prolazi,takva zajexxxcija ne može.

Brate onda uzmi Telekom ili Kopernikus ili sta vec zelis i mani se Ikom teme ;)

Ubih se citajuci par stranica ocekujuci neku korisnu ili bar polu korisnu informaciju za nesto, kad ono....

Imam 2 televiora, znači dobio sam 6 njihovih uplatnica za digitalnu pa reko da uplatim opštom uplatnicom da ne plaćam poštarinu 6 puta.
Kad platite opštom uplatnicom sve dospele njihove uplatnice za digitalnu šta pišete za poziv na broj pošto je jedino to različito na njihovim?

ne znam da l mozes za dva razlicita tva al ja kad placam nekoliko meseci stavim prvi poziv na broj pa oni to posle rasknjize

E ajde neko da mi potvrdi da li dobro kapiram ovu promociju za nove korisnike znaci 100 rsd je prikljucenje+6 meseci gratis, ili?
Drugo da li se recimo ako bih uzeo + digitalnu od 100 rsd znaci da bi trebao za prvih 6 meseci da platim:
100 prikljucenje+600osnovna ponuda+600digitalna.

Ja sam to razumeo ovako: 100rsd. je 6 meseci pretplate + instalacija. Ako bi uzeo i digitalni paket 1, za prvih 6 meseci bi platio 700rsd. Ali... koliko se secam postoji i instalaciona taksa za digitalnu, neki su je na ovoj temi placali i prilikom zamene SD STB za HD STB, tako da je najbolje da njih okrenes i pitas da li ako uzmes i digitalni paket da li je instalaciona taksa i za to uracunata, jer ti prikaticno ne dobijas nikakav STB ako uzmes samo analognu kablovsku. Osim ako imas televizore sa DVB-C onda i ne treba uopste ni da uzimas digitalni paket 1, jer je on dostupan bez ikakve nadoknade.

E ajde neko da mi potvrdi da li dobro kapiram ovu promociju za nove korisnike znaci 100 rsd je prikljucenje+6 meseci gratis, ili?
Drugo da li se recimo ako bih uzeo + digitalnu od 100 rsd znaci da bi trebao za prvih 6 meseci da platim:
100 prikljucenje+600osnovna ponuda+600digitalna.

Nije mi samo jasan ovaj deo koji sam boldovao zar nije prvih 6 meseci free, ova računica za 600 dinara digitalna je ok.

Akcija vazi samo za tri predefinisna paketa sa sajta.

Akcija vazi samo za tri predefinisna paketa sa sajta.

PROMO PONUDA

Nazad
14.08.2015.
PROMOTIVNE PONUDE ZA NOVE KORISNIKE
Promotivne ponude za priključenje na IKOM usluge

KABLOVSKA TV:

100 dinara – priključna taksa + 6 meseci pretplata na osnovni paket

KABLOVSKA TV I INTERNET:

100 dinara – priključna taksa + 6 meseci pretplata na paket Flat 2 Standard

KABLOVSKA TV, INTERNET I TELEFON:

100 dinara – priključna taksa + 6 meseci pretplata na paket TEL 2

Promocija važi do 15. januara 2016. godine. Promotivne ponude važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i za korisnike na teritorijama gde već postoji IKOM infrastruktura. U sve navedene cene je uključen PDV. Za detalje o svim aktuelnim promocijama i standardnim cenovnicima pozovite naš Kontakt centar na 011/30-10-110.

Ok, to mi je jasno, ali ukoliko bih uzeo digtalni paket +, tj. onaj paket što košta još 200 dinara pride. Ja kao novi korisnik plaćao bih narednih šest meseci samo tih 200 dinara mesečno, sve do isteka tog promo perioda. Da li sam to dobro razumeo?

Digitalni paket 1 je obavezan paket, tako da ako hoces paket 2 koji je 200din. onda ces placati 300din. mesecno, ne vidim u cemu bi bio problem. Uzmes akciju za prikljucenje kablovske, i onda ih posle nazoves i uzmes i digitalne pakete, prilicno sam siguran da oni to bas i ZELE od korisnika, ne vidim zasto ne bi moglo.

Znaci placas 300din. mesecno 6 meseci, a onda placas 1450din.

Ne, al je crkla voda[emoji3] naselje Sava Kovačevića sve kul

Zato što je SBB potprovajder Ikomu. Zbog toga npr. rade svi D3GO kanali na Ikom mreži, što ranije nije bio slučaj.

Nije podprovajder nego nadprovajder.
Ikom ima link preko SjBBa ne obrnuto.

Nije podprovajder nego nadprovajder.
Ikom ima link preko SjBBa ne obrnuto.
Tako je, na to sam mislio, moja greška.

Postoji li neki način da i mi sa Ikoma otvorimo nalog i koristimo D3GO?

Nađeš prijatelja koji to ima na sbb-u i voljan je da ti da user i pass, jer npr. ne koristi ili koristi na manje od tri uređaja. Jedino tako. Ili nađeš prijatelja koji je na sbb, nema uslugu d3go, ali mu ti plaćaš 100 dinara mesečno da je uplati.

Nije netacno da je SBB nadprovajder, vec nekoliko godina je SBB nadprovajder. Ali to sto u ISP stoji SBB nije razlog, razlog je verovatno sto je IKOM kupio/pozajmio IP opseg od SBBa, kao sto je ovde bilo nekoliko slucajeva gde je na speedtest-u pod ISP bio Austrijski provajder.

Ja sam na Tel4 paketu, pise da je brzina 125/3mb, ja preko kabla izvlacim samo 95mb download, preko wifi-ja naravno nesto malo manje. Jel do mene problem ili do njih?
Imam onaj njihov standardni modem Cisco EPC3208G prikacen na TP-Link WR841N. Preko kabla sam probao direktno sa Cisco modema.
Kabl koji koristim je Cat.5e
Hvala!

Preko kablovskog direktno u ethernet bi trebao da dobijas preko 120Mb/s, moguce je da je problem do njih, zovni pa vidi.

btw. WR841N ima 10/100 LAN portove, tako da preko njega neces moci da izvuces punu brzinu.

Treba ti ruter koji ima gigabitne portove i za WAN i za LAN.

Poslednja izmena:
Preko kablovskog direktno u ethernet bi trebao da dobijas preko 120Mb/s, moguce je da je problem do njih, zovni pa vidi.

btw. WR841N ima 10/100 LAN portove, tako da preko njega neces moci da izvuces punu brzinu.

Doduse, probao sam preko laptop-a, moguce da on ima (posto je star 4-5 god) sporiju mreznu kartu. Moracu da probam preko mog racunara, ako i tu pokaze 95-100mb onda je do njih.

A back to basics, moram da pitam jer mi sad nije jasno, reklamiraju WR841N kao 300mbps, a on moze da ostvari 100mbps? Jel sam ja nesto pomesao ili...? :) Sry na glupom pitanju! :D

90% sam siguran da na tom laptopu imas 10/100 mreznu.

Nije glupo pitanje, WR841N se reklamira kao 300Mb/s ali putem WIFI 802.11n. WAN/LAN portovi su 10/100, kao sto voyager rece moraces da juris ruter sa gigabitnim portovima (10/100/1000)

Vrh Dno