- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
E to i mene interesuje.Da li na konjarniku ima optike?
E to i mene interesuje.Da li na konjarniku ima optike?
To da kazao sam jer je pre toga pitao za zvanje iz mts u ikom pa zbog toga pomislih da o mts prica.IKOM ima 100 min.
Hm. Da li se nekome dogodilo da mu nisu stigli racuni za Jan/Feb/Mart?
Na portalu mi stoji isto sve do decembra. Nema novih.
Kako sad "kakav crni mts" pa jesi li pitao za objasnjenje kad iz super boxa tebe neko zove na ikom, jesi to pitao?Kakav crni mts,matorce sutra razvodim od raspalih poštara pa me zanima koliko minuta ima ikom i da li imaju cam modul.
Sve i da naprave svemirske box pakete tu nema sport klubova a to znači definitivan rastanak i od telekoma i od poštara.
Tek kad Nole ode u penziju može da se razmišlja o telekomu[emoji2]
Ja sam se sva sreća na vreme spasio od raspalih poštara.
Daju 100 minuta ka nacionalnim + 100 minuta zona 1 ,ukupno 200min ili 100 minuta za oba?
Nigde ne vidim u kojoj je zoni Hrvatska?
Kako ste generalno zadovoljni Ikom fisknom uslugom?
Ne vidim nigde popust na arene ako se uzme TEL 1 Paket,600 din za arene je baš mnogo.Ako nema popusta uzeću Polaris paket preko satelita gde imam svih 5 arena za 500 din i to ću im otvoreno reći sutra.Arenu 5,Ikom neće dobiti nikada.
Hrvatsku mogu da zovem ili ne?
Pozdrav svima.
Javljam se iz Zemuna i imam problem sa IKOM-om vec dve nedelje.
Naime, svakih 15 minuta imam ping timeout na 5 sekundi. I tako ceo dan.
Zvao sam KS nekoliko puta i jednom prilikom sam dobio odgovor tipa : "Svesni smo problema ali nisam siguran da cemo uspeti da ga resimo"
Alternative nema zbog losih bakarnih parica u zgradi
Da li ima neko iz Zemuna sa slicnim problemom?
Evo info od ikoma po ovom pitanju.Bilo je par stranica ranije... Kolegi sa foruma su stigli racuni ali blanko... Meni su stigli sve je ok (Filmski Grad- Zarkovo)
Evo info od ikoma po ovom pitanju.
Ja sam uzeo promociju Tel3 za 2575 dinara. I od januara ce mi objediniti naplatu interneta i telefona pa ce racun za januar stici tek u februaru i placace se unazad zbog telefona.
Cisto ako neko ima slicnu situaciju jos da zna sta je![]()
Evo info od ikoma po ovom pitanju.
Ja sam uzeo promociju Tel3 za 2575 dinara. I od januara ce mi objediniti naplatu interneta i telefona pa ce racun za januar stici tek u februaru i placace se unazad zbog telefona.
Cisto ako neko ima slicnu situaciju jos da zna sta je![]()
dakle 2575 je iznos za tel3 sa promocijom?Ja se prebacujem sa flat3 na tel3..pa valjda i meni ide ta promocija..trazio sam prebacivanje u decembru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari