Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Kakav crni mts,matorce sutra razvodim od raspalih poštara pa me zanima koliko minuta ima ikom i da li imaju cam modul.
Sve i da naprave svemirske box pakete tu nema sport klubova a to znači definitivan rastanak i od telekoma i od poštara.
Tek kad Nole ode u penziju može da se razmišlja o telekomu[emoji2]
Ja sam se sva sreća na vreme spasio od raspalih poštara.

Poslednja izmena:
Hm. Da li se nekome dogodilo da mu nisu stigli racuni za Jan/Feb/Mart?
Na portalu mi stoji isto sve do decembra. Nema novih.

Bilo je par stranica ranije... Kolegi sa foruma su stigli racuni ali blanko... Meni su stigli sve je ok (Filmski Grad- Zarkovo)

Kakav crni mts,matorce sutra razvodim od raspalih poštara pa me zanima koliko minuta ima ikom i da li imaju cam modul.
Sve i da naprave svemirske box pakete tu nema sport klubova a to znači definitivan rastanak i od telekoma i od poštara.
Tek kad Nole ode u penziju može da se razmišlja o telekomu[emoji2]
Ja sam se sva sreća na vreme spasio od raspalih poštara.
Kako sad "kakav crni mts" pa jesi li pitao za objasnjenje kad iz super boxa tebe neko zove na ikom, jesi to pitao?
Pa jesam li ti TO odgovorio kako se tarifira? Sta se sad pravis blesav kao koji crni mts?

Mene zanima koliko minuta ima ikom,ne želim da imam fiksni telefon,niti mi treba bilo koja mts usluga.
Od ikoma uzimam:digitalnu tv+pakete 1 i 2 +internet+fiksni.Kao što vidiš mts držim što dalje od kuće i baš me briga koliko će neko da plati poziv ako me pozove iz njegovog box ili drugog paketa.

Poslednja izmena:
Ikom daje 100 minuta ka Srbiji i ka zoni 1 u inostranstvu. U mreži je besplatno.
site-ikom-televizija-int-telefon-paketi.jpg

Poslednja izmena:
Daju 100 minuta ka nacionalnim + 100 minuta zona 1 ,ukupno 200min ili 100 minuta za oba?

Nigde ne vidim u kojoj je zoni Hrvatska?

Kako ste generalno zadovoljni Ikom fisknom uslugom?

Ne vidim nigde popust na arene ako se uzme TEL 1 Paket,600 din za arene je baš mnogo.Ako nema popusta uzeću Polaris paket preko satelita gde imam svih 5 arena za 500 din i to ću im otvoreno reći sutra.Arenu 5,Ikom neće dobiti nikada.

Poslednja izmena:
Daju 100 minuta ka nacionalnim + 100 minuta zona 1 ,ukupno 200min ili 100 minuta za oba?

Nigde ne vidim u kojoj je zoni Hrvatska?

Kako ste generalno zadovoljni Ikom fisknom uslugom?

Ne vidim nigde popust na arene ako se uzme TEL 1 Paket,600 din za arene je baš mnogo.Ako nema popusta uzeću Polaris paket preko satelita gde imam svih 5 arena za 500 din i to ću im otvoreno reći sutra.Arenu 5,Ikom neće dobiti nikada.

100 minuta ukupno,a Hrvatska je izbačena,jer kao i oni nama, naplaćuju nešto skluplje konekciju izmedju nas.

Hrvatsku mogu da zovem ili ne?

da li ikom fiksni ima neku manu u odnosu na telekom?

Ton na samom aparatu je tih, više ljudi mi se žalilo.

Pozdrav svima.
Javljam se iz Zemuna i imam problem sa IKOM-om vec dve nedelje.
Naime, svakih 15 minuta imam ping timeout na 5 sekundi. I tako ceo dan.

Zvao sam KS nekoliko puta i jednom prilikom sam dobio odgovor tipa : "Svesni smo problema ali nisam siguran da cemo uspeti da ga resimo"

Alternative nema zbog losih bakarnih parica u zgradi :(

Da li ima neko iz Zemuna sa slicnim problemom?

Evo da citiram samog sebe

Sredjeno, mada je trebalo tri nedelje i cirka 6 poziva.
Sad radi kako treba

Bilo je par stranica ranije... Kolegi sa foruma su stigli racuni ali blanko... Meni su stigli sve je ok (Filmski Grad- Zarkovo)
Evo info od ikoma po ovom pitanju.
Ja sam uzeo promociju Tel3 za 2575 dinara. I od januara ce mi objediniti naplatu interneta i telefona pa ce racun za januar stici tek u februaru i placace se unazad zbog telefona.

Cisto ako neko ima slicnu situaciju jos da zna sta je:)

Hvala za info.

Ja sam platio januarski račun takav kakav je stigao, nisam hteo da rizikujem da mi isključe Internet. Videćemo šta će da urade na kraju.

Ja sam uzeo promociju Tel3 za 2575 dinara. I od januara ce mi objediniti naplatu interneta i telefona pa ce racun za januar stici tek u februaru i placace se unazad zbog telefona.

dakle 2575 je iznos za tel3 sa promocijom?Ja se prebacujem sa flat3 na tel3..pa valjda i meni ide ta promocija..trazio sam prebacivanje u decembru...

Pitah danas Ikomovce za promo akciju ,da li je kombinacija od 1925 dinara na akciji za 6 meseci free,kažu ne,na akciji je 1.150 i 2.450 dinara.
Pitam ja njih ,pobogu bre ja vam dajem 1.925 dinara i nemam akciju a onaj ko vam da 1.150 dinara dobije akciju,stvarno strašno.Nema reči za ovakav džiberluk.

Poslednja izmena:

Hvala na odgovoru bas sam danas hteo da ih zovnem!

dakle 2575 je iznos za tel3 sa promocijom?Ja se prebacujem sa flat3 na tel3..pa valjda i meni ide ta promocija..trazio sam prebacivanje u decembru...

Ne, bio je 2575din. 6 meseci do kraja decembra 2015. Od Januara 2016 pa do Decembra 2016. iznos je 2775din. I prilicno sam siguran da je ta specijalna promocija vazila do Jula 2015.

@Plasma, idi na pijacu pa se tamo pogadjaj... Mozda zovni nekog drugog provajdera pa ih pitaj isto pitanje, pa da vidimo odogovor...

Samo ti meni objasni kakva je to logika????

Koristio sam sve promocije ,svih kablovskih operatera i ovakvu glupost još nisam video.Koristio sam i telekom tri meseca za dinar,pošta šest meseci,D3i tri meseca,Total TV tri meseca,kbc net,orion,Kopernikus OTT i tako redom.
Kao što vidiš gore pomenuti odgovor od svih promocija je bio normalan i zdravo razuman.

Poslednja izmena:
Nije normalan, a ni zdravo razuman. Zovni bilo kog operatera koji ima posebnu promociju i pitaj ih da ti uzmes nesto izvan te promocije po promocijalnim pogodnostima. Nece da moze, ako su oni odredili posebne promocije ne mogu tebi da sklope promociju kakva tebi odgovara. Vec sam jednom rekao ovo na ovoj temi, jer se pojavio neko ko je isto hteo da kroji sam sebi promociju, i tad sam dao primer McDonald's... Imas akciju Pomfrit+Hamburger 180din. (ili koliko god da je) ti sad idi u McDonald i trazi im da umesto Hamburgera ti dobijes BigMac za istu cenu.

Oni namerno ne daju nikakvu akciju na najnizi paket jer hoce da te nateraju da uzmes veci paket. Plus slazem se sa njihovom politikom da za 1925din. dobijes to sto dobijes, jer to je stvarno jeftino.

659din. je osnovna pretplata za fix + 80 ( i nesto) ident
kablovska odrzavanje 1150din (IKOM) 1245din (SBB)
ADSL 1Mb/s 1290din. (eunet) 10Mb/s (mts) 1549din.

U proseku to izadje 3400-3500din. A ti dobijas istu tu kablovsku+fiksni(sa ident)+1Mb/s za 1925din.

Ovde nisam uracunavao bilo kakve promocije ili pakete koje bilo koji provajder nudi, jer sa njima je dosta povoljnije. Ali ako hoces da se resis mts i poste, i da dobijes posebnu promociju otvori se za TEL2 paket koji je 2475din. Da uzimas sve pojedinacno opet bi te izaslo skuplje...

edit: evo jos malo matematike, potpisivanjem ugovora na 24meseca za TEL2 po ceni od 2475. dobijas 6 meseci gratis, znaci usteda 14850din., znaci placas 44550din. za 24 meseca, kada se to podeli sa 24, dobijamo 1856din. mesecno, sto opet izadje jeftinije od onih 1925din. za TEL1 gde si isto obavezan ugovorom od 24meseca (neko ko je skoro potpisivao moze da me ispravi, ja kada sam potpisivao bilo je samo 12)

Poslednja izmena:
DA,može i tako da se gleda ali bi akcija na 1925 dinara u totalu bila jeftinija od 2.475,00 dinara.
Ostaje samo problem za nedaj bože ako ostanu bez SK klubova a mora da se plaća 2 godine.

Poslednja izmena:
A jel taj neko ko plati manje novi korisnik, ili stari, velika razlika?

Akcija je samo za nove korisnike,ali ima neka i za posotojeće.

@plasma, razumeo sam ja dobro. To je njihova politika, neki drmr pravi te akcije i oni dobro znaju zasto prave takve akcije (pretpostavljam na osnovu toga koliki broj korisnika je na kojim paketima). Plus ta promocija za 1150din. je samo za kablovsku TV, znaci bes TV/Fon.

Sto se tice SK kanala, ko zna mozda i njima istekne ugovor. Mada nesto ne verujem, ubacili su nam skoro sve SBB kanale.

Promocija važi za tri paketa:1150,2025 i 2475 dinara.

Još malo matematike:Meni nije potreban net od 25 mega,tvoj obračun je da me izađe 1856 i vezan sam dve godine.Ovako ja sada platim 1925 i slobodan sam ko ptica na grani,što će reći da je promo akcija potrebna za 1925 dinara paket.Ako je cilj nekoga da veže korisnika za sebe onda taj ko pravi akcije ipak bez kefala, jer me neće vezati.Da mi je dao promo na 1925 bio bih vezan.
Zato kažem da takvu logiku još nisam video a koristio sam sve promo periode maltene svih provajdera.

Tek sada videh da nemaju eurosport HD kanale.Nema ni SK HD ni Arena HD.
Matorci planirali da kupe nov TV ali izgleda da će morati da radi D3GO.

Poslednja izmena:
Malo sutra si koristio promotivne akcije svih provajdera... Sve te promocije podlezu ugovornom obavezom, tako da tu pricu prodaj nekom drugom.

Ne znam ja sta ti hoces ili neces, ne pratim tvoje postove samo sam uleteo da kazem da IKOM ni SBB ni PTT nisu pijaca i prodavci na tezgi pa da ti se sa njima pogadjas. A koliko znam, i taj TEL1 paket na 1925din. ide uz ugovornu obavezu, tako da ne vidim sta gubis uzimanjem TEL2 koji ispada jeftiniji.

Nazad
Vrh Dno