Šta je novo?

Meizu m2 note

I'm sharing what I have tried till now.
The following apps have to be copy in system\app
Alarm Clock
Calculator
Calendar
Camera
DocumentsUI
FileManager
NotePaper
Painter
ToolBox

The below apps have to be copy in system\priv-app
Gallery
Music
MusicFx

Due to the fact that some apps have some lib folder I suggest you to copy the whole app folder instead of to install the app.
After the copy activities you have to reboot your phone in this way you will have the application optimization and everything
should work in the right way.
If you try to run app before the reboot the app will not works

About FlyneLauncher I suggest you to install as a normal app in this way you will have both launcher

Before to copy the new folders, please, make a copy of the original one in this way you can come back to the original

I have done everything with root expoler.
In sdcard\data I have create the below folder for the backup
app-backup
priv-app-backup
In the two above folders I have done a copy of the original app

And the below folders for the new ones
new-app
new-priv-app

This is what I have done, obviously you can do as like you want.

These are the links for the download
https://mega.nz/#F!fAZBUTgK!t0SbwigLGNoz2D5Bsamwjg
https://mega.nz/#F!fcoWGD6I!CCB7auSwmE8aLEunbBFsYQ

Flyme 5 aplikacije.

Ja ne mogu kameru nikako da osposobim. Mada ili je on grešku napravio ili je galerija ista. Mada uporedjivao sam i ista je verzija, verovatno se zeznuo.

Ops...
You are right. I loaded the old version. The new one is already loaded.
https://mega.nz/#F!mJRjRC7Z!rv4NfBwWsSDcr4ZGMwGdvA

Sorry!

Kamera.

Poslednja izmena:
Djilkos_Ns,

Da li ima neke razlike u fotografijama sa tom novom aplikacijom?

Kad se ocekuje zvanicna flyme 5 posto ovo sto si okacio stvarno ne znam sta je :)

Edit: Vise ni jedan link iz tvog posta ne radi.

Poslednja izmena:
Imaš na xda za naš telefon linkove. Nije dobro lik upload-ovao kameru, bakćem se sa njim :D

Galerija, music i alarm sam uzeo, baš dobro izgledaju i lepo rade.

Flyme 5 se očekuje u prvom tromesečju ove godine.

Me again.
I have cleared mega and load everything again in a new folder.
This is the new link
https://mega.nz/#F!qBBCyaBJ!B3TPVHcKT14RmdIODm_tPw

Now averything should be ok

Evo novi working link. Kod nove kamere ne radi beauty, gif i panorama.

Poslednja izmena:
Djilke, pretpostavljam da je pitano, ali flyme 5 je i dalje 5.1, ili je možda 6.0 ?
Koje su glavne novosti?

Ovo je mešavina neka 5.1,5.0 i 4.4.2 Androida flyme 4.5. To sam skoro otkrio, jer jedna aplikacija mi je rekla da ne mogu da je otvorim, jer zahteva 5.1 Android. Rekoh kako neće kad je 5.1, ustvari i nije baš.

613e0577c68940746f09e4d15b71b5a4.jpg
844519ed4c72293eee8189588de085b1.jpg

Što se tiče flyme 5, on bi trebao da bude 5.1.1.
Uglavnom candy look, lepše sve izgleda i optimizacija, bolje stanje sa baterijom i RAM-om.

Ukoliko neko bude narucivao preko alie maske ili tempered glass, neka se javi posto sam zainteresovan da kupim.

Znaci da se ne nadamo MMu..?
Tako je kod oba najjača kineska igrača. I kod Meizu-a i Xiaomi-a.

Oni promene toliko stvari, kao da si dobio update androida. Bude 2-3 različite iteracije, na jednoj ili dve verzije androida.

Koji browser koristite na ovom telefonu?

Navikao sam se na chrome ali me nervira jako sto ne mogu idem iz taba u tab. Tj moze ako prethodni ugasim...

Isključi Merge tabs and apps opciju, i imaćeš tabove kao i pre.

Ponovo je poceo da mi zakucava telefon... Reaguje posle 5-6 sekundi na unose, haos... Bezveze prinudno zaustavim viber...kad ono telefon radi najnormalnije ponovo... Obrisem ga skroz, nema vise zakucavanja... Desi se da ponekad uspori,ili da laguje tapatalk,ili fejs pomalo... ali opet nije to ono zakucavanje od ranije,kada telefon postane neupotrebljiv... Evo dan i po bez vibera radi normalno... Mora da je do onog poslednjeg apdejta. Bicu bez vibera jos par dana,cisto da budem siguran da je do njega... pa cu staviti stariju verziju,onu od pre par meseci,da vidim da li i sa njom zeza...

Viber je generalno jako loše napisana aplikacija i ume povremeno da ubije skoro svaki telefon koji nije high-end, pa da može da proguta to.

Što ti nisi uzeo J5?

On ima blic za selfiške i da blicas do sutra, da oslepis :D

Evo i ja da se oglasim. Dobih juce telefon. S obzirom na to da sam ranije imala huawei p6 ovaj telefon leti :D
Za sada je sve sasvim super. Treba malo vremena da se udje u stos, ali nista strasno.
Jedina zamerka (verujem da je do app) jeste sto mi messanger konstantno treperi kada stigne poruka (onaj kruzic sa slikom) ali to je opet manje bitno.
Moj p6 je imao blic na prednjoj kameri, vidim to pominju ljudi :D meni je znacio za selfi slike, ali ako uporedimo ovu kameru sa predjasnjom nebo i zemlja.

Pozdravljavam vas sve, druzicemo se jos na ovoj temi. Ne planiram u skorije vreme da menjam fon. :)

Isti utisci kao moji sa pocetka... :-D
Posle nedelju dana koriscenja,performanse mu znacajno opadnu... Resetuje se sistem skroz,leti neko vreme... posle uspori i to je to... cak nemam ni mnogo aplikacija. Viber,fejs,insta,stock browser,tapatalk... samo to koristim i bogami laguje...

Dok ga nisam kupila citala sam razne forume i nisam naisla na neke vece kritike. Videcemo.
Veruj mi da nijedan fon ne moze da zakuca kao P6 kad u pozadini radi viber, a ti recimo kucas poruku. :D Ko prezivi to nista mu nece pasti tesko.

Vidim da pricate o nekim update-ovima moj je OS 4.5.4I android 5.1 i pokazuje da nema novih nadogradnji. Je l` to ok? :D

Poslednja izmena:
Isti utisci kao moji sa pocetka... :-D
Posle nedelju dana koriscenja,performanse mu znacajno opadnu... Resetuje se sistem skroz,leti neko vreme... posle uspori i to je to... cak nemam ni mnogo aplikacija. Viber,fejs,insta,stock browser,tapatalk... samo to koristim i bogami laguje...

Ivice ti bese imao g2 pre? Je l se kajes sto si presao onda na meizu?

Izasao je noviji 4.5.4.2I koji mozes skinuti ovde. Instaliras ga tako sto prebacis taj .rar na telefon i pokrenes iz Documents aplikacije...

Poslednja izmena:
Ivice ti bese imao g2 pre? Je l se kajes sto si presao onda na meizu?
Ne kajem se jer mi je trebao dual sim,a i ostalo mi 4000din u dzepu. Da sam imao jos 50ak evra,ne bih ni razmisljao o m2 note,naravno.
Jednostavno, koliko para toliko muzike. Po mom misljenju,ne treba ga porediti sa skupljim telefonima. Vec je bas tu gde pripada. Obican telefon za oko 160-170e. Ko da vise,nije normalan. Jedina prednost u odnosu na ostale u ovoj klasi je fullhd ekran. Ostalo nista. Kamerom sam se vremenom razocarao,a i brzinom... radi on savrseno nekoliko dana,odusevio me,ali posle toga je "meh"...to me je najvise smorilo.

Nazad
Vrh Dno