Šta je novo?

LG G3

Imam TWRP...iz njega sam flesovao 2.52

Da, u pravu ste.. Nisam uspeo samo flesovanjem SuperSu-a.. Na kraju sam odradio klasican metod odavde, dakle rucno izvrsavanje komandi - Second method: Using the classic way.

Ladno nije hteo da mi vrati TWRP backup...FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
tek je pola deset....to me raduje

Znači SuperSu 2.52 beta neće da se flešuje. Čekamo "chainfire" da doradi SuperSu.

Pa neko je napisao da je prosao....E ad od cega zavisi nemam pojma...evo ja cu da probam jos jednom

Probaj SuperSu 2.46 trebalo bi da radi
Edit.: ostavi KingRoot i flešuj SuperSu da dobije dozvolu recovery. U Kingo ako treba čekiraj allow. Posle flešovanja Su unapredi u pro. Na kraju uninstal KingoRoot.

Poslednja izmena:
Flešujete li sharpening mod posle supersu?

Meni posle updejta telefon radi extra ali se baterija pogorsala nenormalno, ne drzi uopste... Jeste da je slabije drzala na LL ali ovo je jos gore...

Flesovao sam SuperSu 2.65 Beta i Sharpening mod,optimizovale se sve aplikacije ali SuperSu aplikacije nema.

Resio sam da sklonim MM tako da razmisljam o CM sa koji 12.1 stable ili 13 nightly, sta vi preporucujete?

Ovako, procitah 20ak zadnjih strana ovde i dobrih 50ak na XDA. Drug ima stock MM(KDZ) i hteo bi da proba neke romove...
Prvo sto treba da uradim je da root-ujem stock MM(preko Kingroot v4.65 ?), onda instaliram TWRP(preko d855_autorec_marshmallow_04012016 ?), onda u twrp-u flesujem BETA-SuperSU-v2.66 i Sharpening-Mod-3.5. Da l' sam preskocio neki korak? Hvala unapred :*

Poslednja izmena:
Probao sam ,ne radi.
6ae407a716b7ad2f5aeead8f8da5f24f.jpg

2.52 probaj. Bez icega

Ili, pogledajte zadnje postove na autorec temi na xda, ima ocito neki makepermossive zip, ne vidim s moba, nikad mi nije trebao taj zip. Vjerujem da ce vam pomoci. Stavim ga u prvi post, njega i root

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno