Šta je novo?

LG G3

Ubacio sam MM posle povratka sa dočeka Nove godine. Malo sam popio, bio sam umoran a nije mi se spavalo, pa sam napravio grešku i nisam pažljvo pročitao uputstvo za flešovanje. Elem, ubacim modem 30B i posle podizanja sistema nisam imao mrežu. Vraćam prethodni rom iz twpr-a ali stari modem se ne vraća. Ceo dan sam proveo da nekako osposobim telefon i na kraju me je spasio LGUP. On ne vidi kdz fajl kad je čekiran refurbish, ali ako se čekira upgrade, onda ga vidi, selektuje se željeni kdz fajl, a pre nego se startuje čekira se refurbish i odradi posao vrlo brzo. Zatim ide root i twpr i vraćanje starog roma. Sad je sve u redu.

Piše mi na lock screenu "service disabled" međutim telefon normalno funkcioniše,pozivi i poruke rade,internet radi i sl
Mts mreža je u pitanju...jel ima još neko ovaj "problem"?

Било је мени... Па је нестало само од себе...

Ubacio sam MM posle povratka sa dočeka Nove godine. Malo sam popio, bio sam umoran a nije mi se spavalo, pa sam napravio grešku i nisam pažljvo pročitao uputstvo za flešovanje. Elem, ubacim modem 30B i posle podizanja sistema nisam imao mrežu. Vraćam prethodni rom iz twpr-a ali stari modem se ne vraća. Ceo dan sam proveo da nekako osposobim telefon i na kraju me je spasio LGUP. On ne vidi kdz fajl kad je čekiran refurbish, ali ako se čekira upgrade, onda ga vidi, selektuje se željeni kdz fajl, a pre nego se startuje čekira se refurbish i odradi posao vrlo brzo. Zatim ide root i twpr i vraćanje starog roma. Sad je sve u redu.
Pogledaj upute koje sam prilozio, gdje je ima fajla kucas *.kdz i lupis enter. Onda vidi kdz

Da li je neko uspeo da instalira xposed na MM? Pokusao sam, i ostane uvek na boot animaciji..

Koji si xposed instalirao? Znas da nije vise stari sdk? Novi android = novi sdk

Ovaj rom koji svi imamo je odexed rom,a treba da bude deodexed da bi xposed radio,uces u bootloop.

^ imas deodexed system ali opet ce biti problema sa weather i quickcircle

Upravo sam primetio pukotinu kod ir-a i kod donjeg mikrofona. Sitne su, ali vidljive. Šta mi je činiti? Imam garanciju u vipu.

^ salji na garanciju, zamijenit ce ti.

Ima li koja dobra dusa da isproba autprec za marshmallow ?

Potrebno:

- da ima backup svega, nista na mobu da mu treba
- da se ne boji ako zatreba otvoriti mobitel i kratkospojiti <- ovo ce odbiti vecinu ali zaista je macji kasalj :) ali ok svako svoj mob voli. Nemam g3 ali da imam odmah bi ga probao jer ga ne mozes ubiti.

pozz i hvala :)

Svaka čast, verovao sam ti. Dosta brzo smo dobili g3 autorec.
Još dobijemo root za MM, imaš li informacije kad će?

Root ima za g3 mm, kingoroot, opalis twrp, onda flash 2.52 koliko vidim da pali. Morao bi nabaviti g3 opet da isprobam

Kakva je procedura kad se posalje na servis zbog pukotina??
Da li posle toga ne dolazi do ponovnog pucanja lajsne?

To sam radio na lollipopu. Nego vidim Kingo još u beta fazi pa sam mislio da sačekam.
Prvo sam rutovao sa KingoRoot, instalirao AutoRec, obrisao Kingo pa flešovati SuperSu. Tako je bilo na Lollipopu, probaću na MM.

Ima root na MM. Prolazi sa 2.52. Jos jedino cekamo xposed.

Delete

Poslednja izmena:
Kingroot pa autorec za MM pa iz twrp-a SUperSu 2.52 ?
Tako ide?

Verovatno nije tako....but mi traje vec 10 minuta....:smash:

Vrh Dno