Šta je novo?

Industrija igara

Promasili ste temu ;)

:d

Nije mi dobro :)

Update:

"We need engineers to help maintain our legacy games.
We have a history of maintaining our games for many years.
Our earlier games are still played and enjoyed today, so we want to continue to maintain them for those communities."

Moguce je da su najzad resili da se bore protiv hakera (pricam za WC3), a pored kompatibilnosti sa W10 mozda hoce da pridruze ove stare igre battlenet klijentu.
E sad kad mozda i padne neki remaster kao probni balon za WC4 ali nesto mi se cini da za tako nesto treba mnogo vise ljudi. ;)

Fenomenalno!

Samo da ne bude i za nextgen konzole ...

^
Odlican,sreca pa me je ta "bolest" zaobisla u sirokom luku!U momentu sam se setio Diabla 3 i AH.Tu su jedino nagrabusili oni koji nemaju,a trose na takve stvari!Mislim da je to zavisnost u rangu alkoholizma i duvana,ne mogu da kazem i droge,bili bi preterivanje!

Poslednja izmena:
DfEQLaQ.jpg

Mislim da nije u redu što su na ovom propagandnom pamfletu prikazali odsečene glave CEO-ova EA, Ubisofta i Konamija dok ih Geralt drži u mreži. Stvarno nema smisla, kuda ide ovaj svet.

Za ovaj pamflet samo cu reci - zalosno.

na svu sreću, nije daleko dan kada će recezenti, novinari, a što ne i veliki izdavači, prvo konsultovati naše forumske muderatore, pa onda sve ostale...

ovo što mi ovde imamo je zapravo riznica tog savršenog fokusa na sve ono što je bitno u video igrama :)))) (((((:) :))))))

Džaba su nagrade i podrška, ako je Fallout 4 imao bolju prodaju i zaradu nego MGS 5 i TW 3 zajedno.
1*Gz1uBH3cB3M2MnG-MDy56w.png
Nema šanse da je drugačije i na konzolama (jedino što u tom slučaju može da se kaže da je "Fallout 4 imao bolju prodaju i zaradu nego MGS 5, TW 3 i Bloodborne zajedno")

Za TW3 steam nije bila primarna platforma, ključevi iz kutija i sa svih ostalih digitalnih distribucija se aktiviraju na GOG-u, ne na steam-u. Tako da se ova cifra slobodno može pomnožiti minimum 3x.

bez ikakvog upuštanja u to koja je igra zaista bolja, da li je stvarno, ali stvarno moguće da si ijednog momenta pomislio kako su poljaci napravili i stoti deo novca koji je povodom fallout4-ke naštampala betheZda?

stvarno me zanima :)))

Zanimljiva statistika, pogotovo kada je u pitanju CoD. Mislim po vecini sajtova CoD se prodao u najvise primeraka, drzi prvo mesto vec duze vreme na UK top listi prodatih naslova (u top 10 ni nema TW3), a za US nisam siguran, ali takodje mislim da I tamo dominira po prodaji, a na PC-u jedva nesto preko 700K prodatih primeraka, a nema na ovom forumu ko ne pljuje tu fransizu. Ali sa druge strane mislim da je vecini jasno zasto druge kompanije zele igre na godisnjoj iteraciji, mislim AC je isto primer, ko kaze da je u gamingu samo da bi eto napravio igru, pa taj malo lagi, realno svi ulaze tu zbog para bar je danas tako. Mozda bih izdvojio Kojimu i Iwatu, mozda I vi znate neke koji su bili posveceni necemu vecem od same prodaje i novca, ali budimo realni, danasnja gaming industrija je novi Hollywood. Ja se ne bunim previse, za mene danasnje AAA igre su dobre, obrnem i CoD i AC svake godine u nekom uzivam vise u nekom manje, ali to je vec postala tradicija, haha :)

meni lično su đubre, ali ja ne očekujem od igre da "izuva" kako zgleda :)

NO MORE PIRATED GAMES IN TWO YEARS, CRACKING GROUP WARNS

The founder of notorious Chinese cracking forum 3DM is warning that given the current state of anti-piracy technology, in two years there might be no more pirate games to play. The claims come after attempts to breach the Denuvo security protecting Just Cause 3 pushed the group's cracking expert to breaking point.

Vrh Dno