Ne kontam, pa tako je u svim korporacijama.
Osim toga, nije mi jasno da li se tu radi o developerima igara, ili o drugim odeljenjima? Konami se razbija od kocke, proizvodnje slot mašina, prave anime, imaju čitavu gamu fitnes klubova/teretana...
edit: sad vidim, to je blokirano za Kojima Productions tim, *** to je standardna praksa kada se planira da se odseče neki deo koji se smatra viškom ili neprijateljski raspoloženim. Verovatno imaju ugovor koji mora da se ispoštuje do nekog vremenskog trenutka i to je to. Nakon toga će ih raspustiti.
Znaci to je onda sasvim OK i prihvatljivo?
Novi motor od Velikih igrača uskoro na tržištu :type:
Što ne bi? Napravili su valjanog naslednika za SC, mogu i za ovo.Sumnjam da su u stanju da naprave valjanog naslednika WC3.
Taman će iskoristiti ovih par meseci pre izlaska Fallout-a 4 da priviknu ovce na plaćene modove.Why are some mods free and other cost money?
Each mod author decides whether they think there is enough customer interest in their mod to list it for sale. Just like buying a game, paying for a mod helps to support and reward the team (sometimes consisting of just one person) who have worked hard to create that new content.
Evo ih opet:
http://store.steampowered.com/about/communitymods/
Taman će iskoristiti ovih par meseci pre izlaska Fallout-a 4 da priviknu ovce na plaćene modove.
Malo kasnimMoze li neko da mi objasni (koji faktori su uticali) kako je PC game trziste toliko napredovao u zadnje vreme? Uvek sam bio PC igrac i secam se da je jedno vreme bilo tesko za PC igrace. Nisam se igrao zadnjih par godina sto zbog kolicine posla, sto zbog Mac-a. Medjutim, evo i Mac lagaaano dobija igre (iako cu ipak instalirati BootCamp).
Malo kasnimMoze li neko da mi objasni (koji faktori su uticali) kako je PC game trziste toliko napredovao u zadnje vreme? Uvek sam bio PC igrac i secam se da je jedno vreme bilo tesko za PC igrace. Nisam se igrao zadnjih par godina sto zbog kolicine posla, sto zbog Mac-a. Medjutim, evo i Mac lagaaano dobija igre (iako cu ipak instalirati BootCamp).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari