Zdravo! Nisam odma pretrazivao celu temu, prilicno je duga, pa sam mislio da pitam samo.
Brat mi ima Galaxy S4, sad da li je bas ovaj, ili se nesto razlikuje u nekom broju, to ne znam... Jel se tom telefonu desi nekad da mu nekako telefon treperi, da li u raznim bojama, ili ne znam ni ja kako..? :trust: Nije u Srbiji sad, ugl. smo se culi preko Skajpa i Vajbera, ali i ovako preko telefona. Juce se javio, pa je mojima rekao da mu to bude na telefonu, mada se nismo culi od onda, nije dostupan, pp. da je ugasio telefon, il sta god...
Pitam, jer ne znam, jel bi to mogla biti neka softverska greska, pa da se moze resiti hard resetom, il na neki jednostavniji nacin? Ili je to neko ponasanje telefona pred crkavanje displeja? U svakom slucaju ja reko da pitam, jer njega kad tako krene da zeza telefon on popizdi i ni ne misli kako bi ga mozda mogao dovesti u red... Inace, uzeo ga je polovnog tamo (u Nemackoj), tako da i ko zna da li mu je neko uvalio nekakav bezveze primerak. Mada pre svega, ako moze nekako jednostavno da se sredi, pa da mu kazem sta bi mogao da ucini (kao recimo hard reset), da ga neko ne zezne kao "ne valja telefon", a bude nesto jednostavno. Jel se tom telefonu (ili android/samsung telefonima) generalno desava (ili kod odredjenog manjeg broja korisnika) da moze da pocne tako malo da brlja?