Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nekom ne treba fantasticna i bog zna kakva kamera da bi napravio dobru fotku,lepo Chinaski :)
A i svi mi,kojima nam je fotkanje sa telefona uslo u krv,mozda smo malo preterali trazeci lose i mutne detalje na cropovima,kao da od toga zivimo *** :)
Lep kadar na slikama,jos jednom ;)

Poslednja izmena:
Hvala, medjutim ja sam samo skljocao, nema tu neke moje zasluge. Nego, na kompu se vidi da kvalitet nije bas sjajan ali eto, da kazemo da je upotrebljivo kada nekome na brzinu hoces da docaras...

Kada spojim telefon sa laptopom ne mogu nikako na lapu da nadjem folder sa muzikom, gdje bi se to moglo nalaziti? Mogu li nekako uvezati dva galaxy telefona da lakse prebacim sadrzaj telefona, kontakt, ili cak i aplikacije....? Hvala na pomoci.

Evo i ja da se prijavim, posle zezanja sam telefon odneo u servis na opravku i naravno flesovali ga i sad sve radi i dušu mi vadi jer je sad na Lolipopu :-(
Zamerki na rad istog je puno i tesko cu da prezalim Kit Kat.
Da bi telefon stavio u Silent ili Mute kod treba da se svaki put udje u podešavanja jer dugme za zvuk iz padajućeg menija menja Sound u Vibrate i trećeg nema. INTERRUPTIONS se zove opcija u koju moram da udjem da bih ugasio sve tonove. Wi Fi kad upalim, cekam 3x duže da se zakači na mrežu...

Poslednja izmena:
Kako nema? Meni menja Sound/Vibrate/Silend

Prevrnuo sam telefon u podešavanjima da vidim da ga nešto ne koči i jok, ide iz Sound u Vibrate a kad hoću da isključim zvuk idem u Settings... Pa u Sounds... I kad ukljucim Mute mode onda mi izbaci gore kružić u kome je linija. Ako neko zna za foru nek mi oda tajnu :p

Interruption se zove opcija u koju moram da udjem da bih telefon prebacio u Mute mode. Drugačije trika nema.

To na TouchWiz-u? Ajd odradi SS, ja to nemam :)

@nerast pogledaj da li imaš blocking mode toggle. A čini mi se da su u nekom lp update vratili stari silent na sound toggle.

Ajmo redom, prvo hvala svima na savetima i pomoći, drugari ste nema sta :)
@Swiper, sta je to SS i kako to nešto da uradim pa da dobijem Silent mode, moj model i 9505 ako je to bitno, a Lolipop je neki svabski
Blocking mode sam imao u Sounds and... ali samo na Kitkat opciji, ovde ga nemam

Ovako, ne znam kako je bilo na stock romu baš za moj s4, ali se sećam da sam npr ja dobio ota, tj instalirao rom za telenor s4, nije bilo silenta nego vibracija/zvuk i dodatno ono do not disturb ili kako se zove na s4. Kasnije kada sam instalirao neke update-ovane romove za druga tržišta, vratili su silent opciju. Tako da eto, ako si rutovan, sibni nemački ili engleski rom jer su oni najčešće update-ovani i imaćeš normalan silent kao i nekada..

Moguce da je bilo na nekom LP u pocetku, vec duze vreme ima silent, probaj update ili sibni preko Odina neki noviji firmware, za to ti ne treba root :)

Sigurno na prvim nije bilo, i mene je nerviralo, ali posle sam spazio da su ubacili, dok npr na s5, stock bez ruta i ičega nema silent isto...

Stock neka skine najnoviji i preko Odina flash i to je to :)

Ovaj moj je rutovan, kupio sam ga polovnog pre godinu dana, i u garanciji je još 3 meseca ali pošto je rutovan garancija ne vazi, zato sam ga odneo u servis i otklonili su kvar, stavili neku svabsku lizalicu i desilo se sto se desilo. Pozvacu sutra servis, mozda oni imaju rešenje, prenecu im vaše dragocene savete i javiti kako je prošlo.

Bio do servisa, uradili sve iznova tj stavili neki svabski Lolipop ali problem ostao i dalje, iz padajućeg menija nemam Mute/Silent opciju [emoji30]
Kad odem da proverim dal ima update preko neta a i Samsung Kies-a kaže imate najnoviju verziju.
Evo u prilogu šaljem screenshot... i koji je model u pitanju, svaki savet dobro došao [emoji1] uploadfromtaptalk1458388398736.jpg

Hoa7 je prvi lolipop koji je izašao, nemački, to je prastaro, videćeš po hoA verziji, tj A, stiglo se do E dok sam ga ja imao, pre 6 meseci, tako da zato nemaš to...ne znam zašto sam ne uradiš to, imaš tutorial, 10 koraka i jedan program od par megabajta Odin..

Jednostavnost ne znam, nikad se tim nisam bavio, ali nije sramota ne znati, koliko je strasno ne pitati, pa evo da i ja krenem da uradim sam sebi to, jel može link gde da skinem noviju verziju svabskog Lolipop, link ka tom tutorialu i odinu i da vidim dal cu da prodjem kao pokojnik il pukovnik [emoji14]

Nema sta da ne znaš, čitaš šta piše, ubaciš kabl, odradis paljenje moba u download mod, piše sve, stvarno nije ič nauka, sad ću ti nadjem, ne moraš nemački, idi na sammobile tamo ima da skineš koji hoćeš.. Samo ne znam da li će ti modem i WiFi raditi, a to već malo komplikuje stvar meni, a tebi mnogo, tako da čitaj šta je šta, ako želiš sam da menjaš..

Sila si, hvala na pomoći i podršci, daj link sa uputstvima i krećem u akciju [emoji4]

Oket, idem sa čitam ovo i da sačekam još neku dobru dušu da mi sibne ostatak. Hvala veliko [emoji6]

Nema ostatka, skineš Odin, skineš sa sammobile najnoviji softver za 9505 ako taj imaš, pratiš korake i upalis mob. Jedini problem može biti da ti WiFi ne radi, u tom slučaju treba još jedan korak, isto preko odina, ali o tom potom..

Ne bi trebalo da ne radi jer sa original firmware-om ide sve, i modem i bootloader i sve :)

Na nekima je radilo, zato i kažem, a neki baš traže modem i šta beše još sa istim slovima..Edit (pročitao sam ne bit trebalo da radi)
Ako je sigurno da traži, pametnije ti je da odeš nazad u servis i tražiš najnoviji neki, ili bar noviji za telenor/mts/vip, odakle ti je mob, svejedno, oni su kasnije izašli od hoA i imaju silent..

Poslednja izmena:
Na sammobile strani sa koje se skida firmware ima i uputstvo za odin

zemunski kej, gardos, fat cat pub od juce :)

txavrY9.jpg

Mpm2b3w.jpg

uOneyFC.jpg

Nc5hunM.jpg

FLugURt.jpg

inace, juce sam terstirao punjenje baterije. 1-100% za 1 i 28min i to mislim da sam malo zakasnio da skinem odmah sa punjaca :)

Drugari hvala na pomoći, promenjen firmware tj evo ga neki drugi svabski i radi odlično baš baš.uploadfromtaptalk1458588232025.jpg

Jedno pitanjce, ovo sam skoro primetio, kad idem na recent apps i izbrišem sve kad opet uđem u recent apps pojavljuju se neki programi koji nisu automatski obrisani, u čemu je fora? Obično su to settings, memory i sl.

Nazad
Vrh Dno