Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ma znam, ali opet ono... Šteta da telefon bude više na punjaču nego da se koristi.

Koliko vredi realno S4 godinu dana star, ocuvan ekstra 9/10, kupljen kod operatera? Znaci ostaje jos god dana garancije.

Procene su zabranjene na forumu. Najbolje je da odeš na oglase i vidiš koliko vrede takvi telefoni, pa nadjes neku svoju cifru.

Mene zanima to za bateriju,to sto je pomenuo DJilkosh.Zar je moguce da cak iako bi neko stavio novu original bateriju ne bi mogao da izvuce nesto mnogo sa njom?

Pa ne može više od 3 do 4 sata ekrana sa jačim osvetljenjem, wifi/3G, WhatsApp, Viber, Facebook za 16 do 20 sati uptime-a.

Može da ima možda 4 do 5 sati za nekih 6 do 8 sati uptime-a.

Nisam znao da je zabranjeno jer je to samo diskusija ali dobro. Uputio si me lepo :)

Chinaski
Moderator

"ne bacaju mi se pare a i ne smeta mi realno jer slabo koristim telefon. posto je original? "

Djilkosh_Ns
Member

"Mislim da je oko 2500. Najbolje da pozoveš BGelektronik oni su zvanični servis.

panda95
Newcomer

"Koliko vredi realno S4 godinu dana star..."

Djilkosh_Ns
Member

"Procene su zabranjene na forumu"

*** moderator je moderator, a moj oglas obrisan i dobio 4 kaznena poena jer nije proslo 7 dana od poslednje objave :D

Chinaski
Moderator

"ne bacaju mi se pare a i ne smeta mi realno jer slabo koristim telefon. posto je original? "

Djilkosh_Ns
Member

"Mislim da je oko 2500. Najbolje da pozoveš BGelektronik oni su zvanični servis.

panda95
Newcomer

"Koliko vredi realno S4 godinu dana star..."

Djilkosh_Ns
Member

"Procene su zabranjene na forumu"

uoci razliku izmedju procene polovne robe i cene nove.

Da, ovo je za upozorenje, a nije kada se par likova (svi pretpostavljaju kijih) prepucavaju ko ima veći na 10 strana u temi nekog telefona, pa dobiješ farmu od foruma,to je ok..

Može li mi neko reci koji je zadnji firmware za telenorov s4, znači verzija softvera, bootloader i modem?

Pogledaj na samfirmware/sammobile

Pa tu sam i skinuo, prodajem telefon, sve radi, pošto je moj bio 2 godine, danas neki momak da ga kupi, ubacim njegovu sim, ugasi se 3 puta.. Pa sad cu da kupim neku telenor karticu da vidim jel do toga problem/modem/bootloader ili sta bez sima radi kao što je uvek i meni radio, bez ikakvog gašenja..

Ma sve on flesuje sve je u tom PDA i modem i csc i rom.

Što ne staviš poslednji loli? Ne moraš telenor. Možeš open neki.

Ne znam koji, bio u fazonu kao aj da ga prodam fabricki, ono počelo da se gasi sa karticom unutra, bez kartice radio normalno.. Moram da probam neku telenor sim da ubacim

Ako kartica nije isecena kako treba, moze da pravi problem.

Evo nisam pametan, kupio jutros prepaid telenor, ubacio, radi naravno kao što je uvek i radio... Sta moze da bude problem s njegovom karticom da tera mob da se gasi? [emoji15]

Pa znam, video sam, ali toliko banaka moguć problem, da čini ovakva čuda telefonu, nisam se susretao do sada.. Sreća pa je ovaj momak potpuno ok, i da je video da mi je neprijatno jer nisam u fazonu da zavrnem bilo koga..

Prošao edit: ovaj momak otišao u telenor da mu zamene karticu, rekli mu nema šanse da je do kartice, probali u 2,3 telefona i kao, ne moraš da menjaš.. Hit ..

Ja sam pre pola sata zamenio karticu; takođe Telenor u pitanju. Samo sam im rekao da sam postojeću s*ebao kad sam je isecao. Dali mi novu 3u1 odmah, bez dodatnih pitanja.
Ne treba ništa mnogo da im objašnjava, samo zatraži novu jer je stara neispravna.

Poslednja izmena:
Ma ne, razumem ja i njega, došao da proba mob, on se gasi, džabe ja da ga ubedjujem da nisam prevarant da telefon radi kao što je i radio 2 godine, da mi se to nikada iskreno nije desilo, plus kad su mu rekli to, realno je da odustane..

Ne rade mi zvucnici, ne zvoni telefon i ne cujem nista kad se javim na poziv. Jednom u 3 dana uspem da vodim razgovor, ali glavni zvucnik radi samo kad se pali telefon. Predpostavljam da je problem u softveru neki. Kako da ga resetujem? Da li da vratim na fabricka podesavanja ili na neki drugi nacin? I jel postoji opcija da sacuvam sve poruke, viber, watsap i slike?

Kako da vratim sa lolipopa na kitkat? Djubre je ovaj softver. Ne cujem sagovornika, ni on mene, ne prepoznaje sim karticu, sam se gasi

Preko Odina.Skines firmver sa sammobile.com i flesujes preko Odina.

uspeo sam kako si napisao. ne znam sta cete misliti kad procitate sledeci komentar, ali ja znam da se na lolipop ne vracam. 4.4.2 kitkat radi skoro duplo brze nego 5.0.1 lolipop + sto kitkat trosi max 750mb rama, dok lolipop trosi oko 1300mb rama. jednom recju lolipop je djubre. evo vec 3h na kitkat nemam jos ni jedan problem, sve ne mogu da se naviknem da mi tel radi kako treba

kome to treba? lollipop je odlican :)

Kako da vratim sa lolipopa na kitkat? Djubre je ovaj softver. Ne cujem sagovornika, ni on mene, ne prepoznaje sim karticu, sam se gasi

Ne znam da li je do LP, meni je telefon u servisu zbog istih stvari, menjao sam sim/sd card slot, stavljao stock rom, menjao modem, menjao IC audio chip i na kraju ce po svemu sudeci da uleti nova ploca jer mnogo brljavi... Tako je isto i meni, proradi dan/dva pa se prolem vrati. Mislio sam i da MTS zeza nesto...

Vrh Dno