Kako da "otkazem" apdejt na windows 10? Aninstalirala sam windows insider ali i dalje mi u podesavanjima pise da ce se automatski apdejtovati do 2.1.2016. Kako da predupredim to?![]()
Pazite ovaj trip. Burazer mi ima broj 065/ 2xx-xx-xx , a drugar 062/6xx-xx-xx (x= isti brojevi). Saljem poruku drugaru, posaljem bratu. Obrisem drugov broj, ukucam rucno 062... u novoj poruci, opet posalje bratu.Cirkus! :trust:
Slazem se da ima stvari koje ne sljakaju, ali zar nije bolje resenje umesto prodaje vratiti se na 8.1, pa instalirati windows 10 kad bude izasao zvanicno? Malo zaboravljamo da smo na insajderu, i da nas niko ne tera windows 10 da koristimo, a za vrlo kratko vreme ce izaci windows 10 i zvanicno i radice kako valja. Nikog Microsoft ne navlaci da instalira windows 10 mobile govoreci kako je pouzdan i bez mane, nego u stilu "instalirajte insajder ako ste radoznali, ili zelite da nam pomognete".Ma prodaću ovo MS ***** i kupiću HTC android. Ovo što rade stvarno nema ideju ...
Sent from mTalk
To je odlicno! Jel si probao da otvoris stranicu u Edgu, zakljucas telefon (na dugme sa strane), pa da ga posle kraceg vremena ili odmah probudis? Jel mu ostaje i tako lepo ucitana stranica?Edge, nema više refresh pri vraćanju na prethodni tab, outlook sređene neke sitnice, to sam danas primetio.
Ljudi, nehotice, (mislio sam da ima vajde od toga) sam devojci na njenom fonu linčovao (povezao) 3 naloga, kako to unlinkovati, zna li neko, ne vidim opciju...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari